Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. ΚΑΙ Η "ΠΑΝΔΗΜΙΑ"...


ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...




Γράφει η Δέσποινα Σπανού

Όποιος δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο αυτό το διάστημα, δεν μπορεί να καταλάβει την έκταση του προβλήματος στον χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα είναι έγκλημα εναντίον ολοκλήρου του ελληνικού λαού. Όποιος έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί αυτό το διάστημα καταλαβαίνει το πρόβλημα. 

Δεν αφορά μόνο τους ασθενείς από covid 19, που πηγαίνουν στα νοσοκομεία, όταν πρέπει να διασωληνωθουν. 

Δεν υπάρχουν κλίνες και φυσικά δεν υπάρχουν δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για να προσφέρουν υπηρεσίες και να σώσουν ανθρώπους πριν φτάσουν στη διασωληνωση. 

Το χειρότερο όμως είναι ότι μετατρέποντας τα νοσοκομεία μόνο σε νοσοκομεία μίας νόσου στερεί από χιλιάδες άλλους ασθενείς την δυνατότητα θεραπείας. 

Προγραμματισμένα ραντεβού ακυρώνονται με αποτέλεσμα, όσοι έχουν πρόβλημα ή να πάνε σε ιδιωτικά, αν έχουν χρήματα ή να περιμένουν να τελειώσει η υγειονομική κρίση, δηλαδή να περιμένουν το μοιραίο (μήπως με αυτόν τον τρόπο ενισχύουν τον ιδιωτικό τομέα, αδιαφορώντας για τον υπόλοιπο κόσμο?).

Όσα είπε ο Κικίλιας στη συνέντευξη είναι ψέματα και ανοησίες. 

Επίταξη του ιδιωτικού τομέα έπρεπε ήδη να έχουν κάνει και σε όσα ιδιωτικά ανέφερε, θα πάνε χωρίς να πληρώσουν, κάποιοι ήδη νοσηλευόμενοι.

Ο υπόλοιπος κόσμος απλά στερείται του δικαιώματος στην υγεία. 

Και εκτός των άλλων αίρουν το lockdawn με πάνω από 3000 κρούσματα ημερησίως, ενώ το είχαν επιβάλλει με 700 κρούσματα.

Δεν υπάρχουν υγειονομικοί λόγοι, μόνο οικονομικοί.

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.

Το σημαντικό είναι ότι πάρα την προπαγάνδα από τα συστημικά ΜΜΕ και την καταστολή, υπάρχει αντίσταση και ιδιαίτερα από τους νέους.


ΔΈΣΠΟΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου