Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

  ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄- ΒΙΝΤΕΟ 

 

Γράφει και επιμελείται ο Κυανούς Ουρανός

Ιστορία του κόσμου  


παράρτημα α'

Ελληνισμός...στους αιώνες
«Ασκός κλυδωνιζόμενος, ΜΗΔΕΠΟΤΕ βυθιζόμενος» (Πυθία για Ελληνισμόν)



Αυτό το video συντάχθηκε προ της σειράς "Ιστορία του κόσμου" κι αργότερα επανασυντάχηκε, ώστε να αποτελέσει τμήμα της. Όπως ανέφερα στον πρόλογον, αφορά την προσπάθεια να συγκεκριμενοποιήσω την ουσίαν του Ελληνισμού, πέραν των αορίστων περί φωτός κι άλλων παρομοίων. 

 Το αποτέλεσμα ήταν να δω ολοκάθαρα ότι ήταν αντανάκλασις του Φωτός της Αληθείας του κόσμου. Δεν θα αναφέρω περισσότερα εδώ, δεδομένου ότι το επόμενο μέρος (4ον) αναφέρεται εκτεταμένα στον Ελληνισμόν (όπως κι επόμενα μέρη) οπότε λίγο υπομονή, παρότι υπάρχουν παλαιότερες δημοσιεύσεις .

Δεδομένων των τρεχουσών καταστάσεων που βιώνουμε, ήθελα να τιμήσουμε τους πατέρες και μητέρες του σύγχρονου Ελληνικού γένους και κράτους, τους ημίθεους αγωνιστές του 1821 με τρόπον πλέον τιμητικόν σ' αυτούς από το χάλι της Γιάννας και των λοιπών Τουταγχαμόνων

 Να μην ξεχνιόμαστε, είναι τα 200 χρόνια περιφοράς του Ελληνισμού στην άνυδρην έρημον της βασιλοδημοκρατίας των χρυσών βοειδών της πολιτικής.


Κυανούς Ουρανός





Σημ.- επόμενο video : Ιστορία του κόσμου - μέρος 4ον

"Ο νοητικός πόλεμος, η άλωσις εννοιών και νου, η διαστροφή της Φιλοσοφίας"

Είναι από τα θέματα (όπως και το 3ον μέρος), που παρεμβάλλονται στην ιστορικήν πόρευσιν, επειδή χρήζουν ιδιαιτέρας αναλύσεως.




1 σχόλιο:

  1. Αρχή ακόμη και πολύ ανοδική φόρα πήρες, προσοχή δεν είναι για όλους αυτά.
    Μετά τον κυανό ουρανό αρχίζει το διάστημα όπου χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή