Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ;

 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ 



2 ΒΙΝΤΕΟ


Ήρθε η ώρα εκπλήρωσης των προρρήσεων; Ερμηνεύοντας την πρόρρηση του Πατροκοσμά«Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια» ο άγιος Παΐσιος είχε πεί: «Όταν θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί»  


Τώρα διέρρευσε ότι  η Ελλάδα είναι έτοιμη να να καταθέσει στον ΟΗΕ τις συντεταγμένες των εξωτερικών ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας! Οι συντεταγμένες των εξωτερικών ορίων της υφαλοκρηπίδας θα αφορούν την συνοριακή περίμετρο από τον Έβρο μέχρι και το Καστελλόριζο!

Η προετοιμασία έχει ολοκληρωθεί και σε διπλωματικό και σε στρατιωτικό επίπεδο. Εχει υπάρξει επίσημη "προενημέρωση" των ΗΠΑ και της ΕΕ, αλλά και της Ρωσίας.

Στην ελληνική ανακοίνωση λέγεται ότι θα διευκρινίζεται το γεγονός ότι η οριοθέτηση αυτή δεν ισοδυναμεί με "μονομερή ιδιοποίηση θαλάσσιου χώρου", αλλά καθορίζει τον θαλάσσιο χώρο που η Ελλάδα θεωρεί ότι της ανήκει με βάση την αρχή της μέσης γραμμής.

Η υφαλοκρηπίδα είναι τμήμα του παράκτιου βυθού της θάλασσας. Ο ορισμός της κατά τη γεωλογία είναι το τμήμα το οποίο αποτελεί την ομαλή προέκταση της ακτής κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας ως το σημείο στο οποίο αυτή διακόπτεται απότομα.

Γεωπολιτικά όμως η υφαλοκρηπίδα είναι παράμετρος υψίστης σημασίας διότι συνιστά όριο εθνικής κυριαρχίας αλλά και οικονομικής εκμετάλευσης του εθνικού πλούτου!

Γι αυτό τον λόγο σε στρατιωτικό επίπεδο έχει αυξηθεί η ετοιμότητα της Δύναμης "Δ" και βέβαια σε αεροναυτικό επίπεδο η ετοιμότητα θα κλιμακωθεί άμεσα λίγο πριν της κατάθεσης των συντεταγμένων στον ΟΗΕ.

Εξ άλλου πριν μερικές ημέρες ο Αιγύπτιος υπουργός Πετρελαίου και Ορυκτών Πόρων Τάρεκ Ελ Μόλα, προχώρησε στην βαρυσήμαντη δήλωση ότι η Αίγυπτος θα έχει σύντομα την τελική οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα και την Κύπρο!

«Έχει ήδη ολοκληρωθεί η οριοθέτηση των συνόρων με την Κύπρο και βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στην οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων με την Ελλάδα».

Όλα δείχνουν ότι φτάνουμε στην εκπλήρωση της πρόρρησης του Αγίου Παϊσίου! Θα ολοκληρωθεί η επέκταση της υφαλοκρηπίδας ή θα αναβληθεί; Από αυτό εξαρτάται η εκκίνηση ή όχι των ραγδαίων γεγονότων!


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ









1 σχόλιο:

  1. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ
    με την πτωση της κυβερνησης :

    Η παρουσα συγκυβερνηση Συριζανελ, απλα ΔΕΝ μπορει να "πεσει" πριν την 30η Σεπτεμβριου 2017 (προθεμια για να μην τους τσιμπησει ο νομος ευθυνης υπουργων ) αρα,το νωριτερο που μπορει να πεσει ειναι η 1η Οκτωβριου 2017, + 40 μερες = 10 Νοεμβριου 2017, η πρωτη Κυριακη μετα τις 40 μερες ειναι η 12η Νοεμβριου 2017 και ΔΕΝ μπορει να γινουν εκλογες πριν την Κυριακη 12η Νοεμβριου 2017,
    ( με το βωδι στο χωραφι / καιρος για σπανακια ) αργοτερα ναι,
    νωριτερα ΟΧΙ !!!!!

    Και επισης :
    Να γιατι εβαλε την ΠΡΩΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ,
    ΩΣ ΑΜΙΣΘΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ :
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ 100% ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για ολα,
    ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ "ΠΕΣΕΙ" ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!
    για να μην χρειαζεται να εχουνε το τρεχα γυρευε για Υπηρεσιακο Πρωθυπουργο !!!

    Γερων Σιμων Αρβανιτης : "Θα ξυπνησουμε ενα πρωινο, και θα βρουμε τα ρολα των μαγαζιων κατεβασμενα"

    πατηρ Δημοπουλος : "Θα κοιμηθουμε ενα βραδυ και θα τα εχουμε ολα, και θα ξυπνησουμε το επομενο πρωι και δεν θα εχουμε τιποτε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή