Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...

COVID-19 (ΕΜΒΟΛΙΟ)
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ





Antonio Guterres- Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών είναι Πορτογάλος Εβραίος…
Bill Gates- είναι Γερμανός Εβραίος (Εβραίος Σιωνιστής) 
Pope Francis – ο πάπας Φραγκίσκος είναι Εβραίος της Αργεντινής.

Αυτοί οι 3 θέλουν να σκοτώσουν 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους … με εμβόλια Covid 19 / δοκιμές Covid 19 / πλάνα γρίπης / τατουάζ κβαντικής κουκίδας / Neuralink που είναι όλα τα σημάδια του θηρίου συν τις ελλείψεις τροφίμων, με θανατηφόρες αρρώστιες του παρελθόντος και με τον 3ον παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

Οι εμβολιασμοί για τον covid-19 είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας (Κάθε κυβέρνηση που χρησιμοποιεί καταναγκαστικά μέτρα για την επιβολή της χρήσης ιατρικού φαρμάκου στον πληθυσμό διαπράττει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας)

Κυβερνήσεις και άτομα / οργανισμοί που προωθούν ή εφαρμόζουν ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες για την υγεία χωρίς τη γνώση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων στην υγεία διαπράττουν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

 Είναι επίσης έγκλημα η εντολή ή εξαναγκασμός οποιουδήποτε εμβολίου σε έναν πληθυσμό επειδή όλα τα φάρμακα έχουν διαφορετικές παρενέργειες σε διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτή είναι μια θεμελιώδης αρχή της ιατρικής ηθικής

Επιπλέον, στους φυσιολογικούς κινδύνους που ενέχουν όλα τα εμβόλια το νέο εμβόλιο COVID-19 περιλαμβάνει νέα και μη δοκιμασμένη τεχνολογία που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να παρακολουθούνται για την κατάσταση της υγείας και τις κινήσεις τους. 

Αυτό θα καταγραφεί σε μια κάρτα ηλεκτρονικής υγείας που θα χρησιμοποιηθεί για να περιορίσει το ταξίδι σας ή άλλη συμμετοχή στην κοινωνία . Αυτό έχει ήδη εισαχθεί για παιδιά στην Αυστραλία με τις πολιτικές NJNPay / Play και τώρα εφαρμόζεται σε ενήλικες με το νέο εμβόλιο COVID-19.


Είναι επίσης έγκλημα ότι οι υγιείς άνθρωποι δοκιμάζονται με test PCR που δεν διαγιγνώσκουν ασθένεια και στη συνέχεια αυτοί οι υγιείς άνθρωποι χαρακτηρίζονται ως θετικοί του COVID-19 που αναφέρεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης...

Αυτή η δόλια χρήση του τεστ PCR έχει πλέον επιβεβαιωθεί στα πορτογαλικά δικαστήρια - Το πορτογαλικό δικαστήριο κρίνει ότι οι δοκιμές PCR είναι αναξιόπιστες και παράνομες για άτομα καραντίνας.

ΙΔΙΟΣ ΦΟΒΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Οι άνθρωποι εκτίθενται στην ίδια απάτη κάθε λίγα χρόνια, με τους Έμπολα, H1H1, Aids, Swine Flu, Zika Virus, MERS, Bird Flu και SARS, covid-19… να έρχονται και να ΦΕΥΓΟΥΝ .

 Κανένα από αυτά δεν κατάφερε να εξαφανίσει τον κόσμο. Και σχεδόν κανένα από αυτά δεν διαθέτει σωστά εγκεκριμένο εμβόλιο, αλλά επειδή οι άνθρωποι είναι τόσο πολυάσχολοι δεν το παρατηρούν και δεν νοιάζονται

Αυτό συμβαίνει μέσω της στοχευόμενης χειραγώγησης των ανθρώπων μέσω της ελεγχόμενης επιλογής πληροφοριών προκειμένου να εξαλειφθεί η κριτική.

Η απάτη της γρίπης των χοίρων του 1976…… Τον Φεβρουάριο του 1976, ο γραμματέας υγείας F. David Matthews προειδοποίησε τον αμερικανικό λαό ότι υπήρχαν ενδείξεις ότι ο ιός που ευθύνεται για τη θανατηφόρα πανδημία γρίπης του 1918 είχε επιστρέψει…… και θα σκότωνε 1 εκατομμύριο Αμερικανούς μέσα σε λίγους μήνες….. Η κυβερνητική μηχανή προπαγάνδας τέθηκε σε δράση προτρέποντας όλους τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν κατά της γρίπης των χοίρων.

Οι Αμερικανοί που έλαβαν το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων ενημερώθηκαν ότι τα εμβόλια είχαν δοκιμαστεί σωστά. Αυτό που δεν τους είπαν ήταν ότι το εμβόλιο που έλαβαν δεν ήταν το πραγματικό εμβόλιο που είχε υποβληθεί σε έλεγχο…

46 εκατομμύρια Αμερικανοί έλαβαν το εμβόλιο, και τα επόμενα χρόνια, χιλιάδες Αμερικανοί υπέβαλαν αγωγές, Τα δύο τρίτα των αιτούντων υπέστησαν νευρολογική βλάβη και αρκετοί από αυτούς πέθαναν από παρενέργειες του εμβολίου. 

Η απάτη της γρίπης των πτηνών το 2005 ….οι ειδικοί είχαν προβλέψει ότι θα σκοτώσει οπωσδήποτε από 2 εκατομμύρια έως 150 εκατομμύρια ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, πάρα πολύ λίγοι πέθαναν 

Η γρίπη των χοίρων H1N1 του 2009…Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι μέσα σε ένα μήνα είχαν μολυνθεί περίπου 69 εκατομμύρια άνθρωποι, και χιλιάδες έχουν πεθάνει…

Το ποσοστό θνησιμότητας ήταν μόλις 0,02%. Στη συνέχεια, όπως τώρα, τα εμβόλια εντοπίστηκαν γρήγορα και μέσα σε λίγους μήνες από την χρήσει του εμβολίου αναφέρθηκαν περιπτώσεις αναπηρίας και θανάτων από το εμβόλιο H1N1 σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Τον Ιούνιο του 2010, το PACE ( Parliamentary Assembly of the Council of Europe ) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «ο χειρισμός της πανδημίας, H1N1 του 2009 από τον ΠΟΥ ( παγκόσμιος οργανισμός υγείας ) τους οργανισμούς υγείας της ΕΕ και τις εθνικές κυβερνήσεις οδήγησε σε « σπατάλη μεγάλου ποσού δημόσιου χρήματος και αδικαιολόγητους για τους κινδύνους για την υγεία που αντιμετωπίζει το ευρωπαϊκό κοινό ». 

Συγκεκριμένα, το PACE κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «συντριπτικά στοιχεία δείχνουν ότι η σοβαρότητα της πανδημίας υπερεκτιμήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον ΠΟΥ» και ότι η βιομηχανία φαρμάκων και εμβολίων είχε επηρεάσει τη λήψη αποφάσεων του οργανισμού.

Το καλοκαίρι του 2012 , οι τρομερές προβλέψεις των ειδικών για τη μετάλλαξη της γρίπης των πτηνών γέμισαν ξανά τα μέσα ενημέρωσης, ακολουθούμενες από επείγουσες εκκλήσεις για ένα ακόμη γρήγορο εμβόλιο.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2014, ο ιός του Έμπολα μετατράπηκε σε παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, 

το 2016, ο ιός Zika…η πανδημία, πυροδότησε ταξιδιωτικούς περιορισμούς μέσα και έξω από τις πληγείσες περιοχές και χώρες…

Όλες αυτές οι πανδημίες αψήφησαν τις προβλέψεις των ειδικών για μαζικά θύματα. Καμιά δεν μετατράπηκε σε παγκόσμιο δολοφόνο και το COVID-19 δεν διαφέρει. 

Ο Δρ Francis Boyle, Συντάκτης της Συνθήκης για τα βιολογικά όπλα, αποκαλύπτει ότι το εμβόλιο Covid-19 περιέχει HIV! Φοβερό 


Σύμφωνα με τον Boyle, ο ιός COVID-19 είναι χίμαιρα. Περιλαμβάνει το SARS, έναν ήδη οπλοποιημένο κορωναϊό, μαζί με το γενετικό υλικό του HIV και ενδεχομένως τον ιό της γρίπης. 

Έχει επίσης κέρδος των ιδιοτήτων λειτουργίας που του επιτρέπουν να διαδίδεται σε μεγαλύτερη απόσταση από το κανονικό

Η κόλαση είναι πραγματική με τα εμβόλια CV19, Κίνδυνος μόνιμης εγκεφαλικής βλάβης και θανάτου, (σημ, Οίμου:κυρίως  πνευματικού) αυτοί που τα παίρνουν θα αποκοπούν από τον Θεό για πάντα!... 

Το εμβόλιο είναι μια εγγύηση για να χάσετε την ψυχή σας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου