Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 1918 ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!!!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται...
Όπως και στην εποχή της ισπανικής επιδημίας γρίπης του 1918 κατά την οποία η υγειονομική κρίση έγινε απελπιστική λόγω των εμβολίων, έτσι και τώρα στην Μεγάλη Βρετανία έχουμε κάθετη αύξηση κρουσμάτων μετά τους εμβολιασμούς!!!

Σε πανικό το Λονδίνο.Ο Δήμαρχος κηρύσσει την πόλη σε ”κατάσταση μείζονος συμβάντος” 

1 μήνα αφότου άρχισαν μαζικοί εμβολιασμοί. 6πλασιάστηκαν τα ημερήσια κρούσματα στην α΄ Ευρωπαϊκή χώρα που άρχισε μαζικούς εμβολιασμούς. Ρεκόρ θανάτων…

Ενέκριναν και γ’ εμβόλιο (Moderna). Την ίδια ώρα η Pfizer λέει πως νικάει και την βρετανική μετάλλαξη χωρίς να δημοσιεύει την επιστημονική μελέτη…!!!

Το Ηνωμένο Βασίλειο σημείωσε την υψηλότερη ημερήσια αύξηση του αριθμού ημερήσιων θανάτων από πανδημία που σχετίζεται με COVID, με 1.325 θανάτους αναφέρει το BBC σήμερα και 68,053 νέα κρούσματα….

Το Λονδίνο υπό κατάρρευση…ενώ η Αγγλία είναι η α΄χώρα στην Ευρώπη που άρχισε μαζικούς εμβολιασμούς με mRNA στις 8 Δεκέμβρη σε κλίμα θριαμβευτικό σήμερα ένα μήνα μετά τα κρούσματα έχουν 6πλασιαστεί στην εθνική της κάρτα και οι θάνατοι έφτασαν σε αλλεπάλληλα εθνικά ρεκόρ. 

Αρχικά επιχείρησαν να το δικαιολογήσουν ότι ευθύνεται η νέα μετάλλαξη η βρετανική όπως πλέον αποκαλείται αλλά αυτή είχε ήδη εντοπιστεί από το Σεπτέμβρη χωρίς να παρατηρηθεί ιδιαίτερη έξαρση…Σήμερα εκπέμπουν SOS. 

Aντίθετα η γειτονική Γαλλία που έχει σχεδόν μηδενικούς εμβολιασμούς αναλογικά με τον πληθυσμό της έχει μια κατάσταση σταθεροποιημένη… Σε πανικό η Αγγλία ρίχνει το ένα εμβόλιο μετά το άλλο στη μάχη..μετά αυτό της Pfizer (PFE)-BioNTech’s (BNTX) και της Oxford-AstraZeneca (AZN.L) τώρα ενέκρινε κι αυτό της Moderna..



Στις 8 Γενάρη ένα μήνα ακριβώς από την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών ο Δήμαρχος του Λονδίνου ο Sadiq Khan, κήρυξε την πόλη σε κατάσταση μείζονος συμβάντος κι ενώ έχουν ήδη εμβολιαστεί πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι κατά COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

«Θα μας λείψουν τα κρεβάτια τις επόμενες 2 εβδομάδες αν η διάδοση του virus δεν επιβραδυνθεί δραστικά », δήλωσε σ΄ανακοινωθέν ζητώντας από την κυβέρνηση αυξημένη βοήθεια.« Αν δεν αντιδράσουμε άμεσα η εθνική μας υπηρεσία υγείας θα μπορούσε να βυθιστεί και να πεθάνουν περισσότερα άτομα», είπε.

Προσθέτει «η κατάσταση στο Λονδίνο είναι τώρα κρίσιμη με μια μετάδοση του ιού εκτός ελέγχου ».

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν ο αριθμός των μολύνσεων υπερβαίνει τις 1 000 ανά 100 000 κατοίκους στην πόλη, όπου 7 034 άτομα νοσηλεύονται με Covid-19, ήτοι το 35 % περισσότερο από την κορύφωση του ά κύματος τον Απρίλη.Από αυτούς οι 908 τοποθετήθηκαν υπό αναπνευστήρα (+42 % ανάμεσα σε 30 Δεκέμβρη και 6 Γενάρη).

Τις 3 τελευταίες μέρες, 477 άτομα testées θετικά πέθαναν στα νοσοκομεία Λονδίου.

« Τώρα γίνονται 830 εισαγωγές ημερησίως στα νοσοκομεία Λονδίνου dέννατι των 500 πριν τα Χριστούγεννα, και θα μπορούσαν ν΄αυξάνουν τις 2 επόμενες εβδομάδες »….

Το ιατρικό περιοδικό « Health Service Journal » σύμφωνα με τα στοιχεία που έλαβε από τα νοσοκομεία ανέφερε ότι αν ο αριθμός των ασθενών συνεχίσει ν΄αυξάνει σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις θα έλειπαν 2 000 κρεβάτια νοσηλείας και στην εντατική στα νοσοκομεία Λονδίνου από σήμερα ως 19 Γενάρη.

Tην Τρίτη το Εθνικό Γραφείο Στατιστικών εκτίμησε πως πάνω από 1,12 εκατομμύρια μολύνθηκαν από τον virus στην Αγγλία την τελευταία εβδομάδα ήτοι ο 1 στους 50, και για το Λονδίνο ο 1 στους 30.

Πρώτη χώρα ευρωπαϊκή σε θανάτους η Αγγλία με 78 000 νεκρούς.Tην ίδια στιγμή το εργαστήριο της Pfizer ανακοινώνει πως το εμβόλιο BioNTech-Pfizer μπορεί να εξουδετερώσει και τις ” μεταλλάξεις βρετανική και νοτιαφρικάνικου του ιού”. 

Την ίδια ώρα αυτό δεν διαφαίνεται στην ίδια την Αγγλία τ΄αντίθετο παρατηρείται έξαρση άνευ προηγουμένου.Επίσης η φαρμακοβιομηχανία κατά την πάγια τακτική της δεν δημοσιεύει επιστημονική μελέτη σε επιστημονικό περιοδικό κι αυτή τη φορά ως είθισται αλλά επικαλείται κατά το ανακοινωθέν της το πόρισμα μιας μελέτης επιστημόνων του Πανεπιστημίου Texas και της ίδιας της αμερικάνικης εταιρίας.

Αναφέρει πως τ΄αντισώματα 20 ατόμων που εμβολιάστηκαν αναλύθηκαν. Το δείγμα είναι πενιχρό. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης αναφέρει πως η αποτελεσμτικότητα του εμβολίου της και σε αυτήν την περίπτωση θα είναι 95% κατά των νέων μεταλλάξεων. 

Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης δεν εμφανίστηκαν ακόμη σε επιστημονικό περιοδικό και αδεν έχουν επαληθευθεί ακόμη από ανεξάρτητους ειδήμονες αναφέρει η lalibre Bελγίου..

Mια μετάλλαξη του coronavirus ταυτοποιήθηκε στην Αγγλία και μια άλλη στη Ν Αφρική. Σύμφωνα με τις πρώτες αναλύσεις αυτές θα μπορούσαν να είναι πιο μεταδοτικές παρά ο γνωστός ιός που ήδη κυκλοφορεί καταλήγει το ίδιο μέσο. 

Στο κατά πόσο η αυξημένη μεταδοτικότητα της νέας μετάλλαξης μπορεί να εξηγήσει και μόνον αυτή μπορεί να δικαιολογήσει τον σχεδόν επταπλασιασμό των κρουσμάτων στην Αγγλία αυτή τη χρονική στιγμή και μάλιστα ενώ αυτή είχε ήδη διαπιστωθεί από το Σεπτέμβρη αυτό είναι ένα θέμα.

Αν ήταν τόσο αποτελεσματικό το εμβόλιο της Pfizer όπως διατείνεται η εταιρία από την πρώτη στιγμή σε ποσοστό μάλιστα που αγγίζει το 100/100 σε δελτία τύπου γιατί οι Βρετανοί να χρειάζονταν να καταφύγουν στη συνέχεια σε αυτό της Οξφόρδης και σήμερα στης Moderna;;

ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

Tην ίδια στιγμή η μετάλλαξη του ιού που εντοπίστηκε σ΄ένα σύμπλεγμα κοντά στην πόλη Rennes στη Γαλλία είναι διαφορετική από τα πιο μεταδοτικά στελέχη το βρετανικό και το νοτιοαφρικανικό.H δομή του είναι σε παρακολούθηση αναφέρει ο Διευθυντής του ARS.

Συνεχής μετάλλαξη.. και διαρκώς νέα εμβόλια σε μια μάχη που έχει χαθεί εξ αρχής καθώς πολλοί καθηγητές ειδήμονες δήλωσαν από νωρίς ότι η φύση του ιού που συνεχώς μεταλλάσσεται είναι προτιμότερο ν΄αντιμετωπιστεί με ανάπτυξη θεραπειών κι όχι εμβόλια;;;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου