Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΛΟΓΩ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΛΟΓΩ ΙΩΝ!

Ο ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΕ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΚΑΙ ΚΑΘΥΠΕΤΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...


Από τα χημικά του κακού Σαντάμ ή Άσαντ ή τα νευροτοξικά της Ρωσίας στον "κινέζικο ιό". Κάποιος ενοχοποιείται και κάποιος επωφελείται... Από την καθυπόταξη 2 λαών στην καθυπόταξη της ανθρωπότητας...

Ο covid19 είναι μια δαιμονική σύλληψη ενός βιολογικού εργαστηρίου μισός φυσικός μισός κατασκευασμένος σύμφωνα με το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008 Luc Motagnier, ένα υβριδικό όπλο μαζικής καταστροφής ένα εγχειρίδιο βιοτρομοκρατίας. 

Απελευθερώθηκε, διέφυγε ατυχώς, όπως και να έχει είναι μια υπαρκτή απειλή για την ανθρωπότητα μια μάστιγα. Είναι διαχειρίσιμος; εργαλειοποείται από κάποιες δυνάμεις φωνάζει ο κλέφτης για ν’ ακούσει ο νοικοκύρης;

 Γίνονται στοχευμένα χτυπήματα από βιοτρομοκράτες κατά συγκεκριμένων πληθυσμών επιλεκτικά σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους; Μεταλάσσεται σαν ένας καλοστημένος πράκτορας του εχθρού, και σαν biosniper χτυπάει και μεμονωμένα κι επιλεκτικά;

Η ανθρωπότητα άρχισε να εισάγεται βαθμηδόν σε μια νέα μορφή απειλής με απαγορευμένες χημικές ουσίες ή όπλα με τις υποθέσεις των Ρώσων πρακτόρων που ισχυρίστηκε η Δύση ότι δηλητηριάστηκαν με ουσίες από τις ρώσικες μυστικές υπηρεσίες, από τα χημικά του Άσαντ και του Σαντάμ…

2018 ένα χρόνο πριν την εμφάνιση του covid19. Υπόθεση δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του με τη νευροτοξική νευροπαραλυτική ουσία Novichok (Νοβιτσόκ) που πυροδότησε διαμάχη Αγγλίας-Γαλλίας.

Με πιο πρόσφατη 2020 την υπόθεση του ακτιβιστή Αλεξέι Ναβάλνι όπου υπήρξε σύγκρουση κορυφής Ρωσίας Δύσης με τη δεύτερη να ισχυρίζεται εκπροσωπούμενη στην α΄ γραμμή αυτή τη φορά από τη Γερμανία ότι οι Ρώσοι αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν με το χημικό όπλο νόβιτσοκ.

Το έδαφος είχε προλειανθεί από τις αλλεπάλληλες υποθέσεις χημικών επιθέσεων στη Συρία εν πολλοίς κατασκευασμένες από τους White Helmets, προηγουμένως το οπλοστάσιο χημικών όπλων της Συρίας που δέχθηκε η ίδια να καταστρέψει υπό την πίεση του δυτικού παράγοντα που την απείλησε με ολοκληρωτικό πόλεμο… 

Η κοινή γνώμη είχε αρχίσει να συνηθίζει στη χρήση απαγορευμένων επιστημονικών όπλων πέραν των συμβατών που καθόριζαν την τύχη του πολέμου και ολόκληρων κρατών και πληθυσμών όταν ο αντίπαλος μπορούσε να τους προσάψει τη ρίψη τους. 

Για να πάμε ακόμη πιο πίσω στον περιβόητο πόλεμο του Ιράκ που νομιμοποιήθηκε από τις ΗΠΑ και με τους ισχυρισμούς ότι ο Σαντάμ έριξε χημικά στους Κούρδους του Ιράκ….

Κάποιος ενοχοποιείται και κάποιος επωφελείται…

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με χημικές επιθέσεις αλλά με βιολογικά όπλα με βιολογικές επιθέσεις. Tα χημικά ήταν απλά ο προθάλαμος για να φτάσουμε στα βιολογικά. 

Ποιος ενοχοποιείται; σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ο κακός αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ ή ο κακός Σαντάμ ή η άσπονδη μετασοβιετική Ρωσία ο άξονας του πάγιου κακού αλλά είναι ο ”κινέζικος ιός”. 

Αφού καθυπόταξαν 2 λαούς με την φαλκιδευμένη ενοχοποίηση τους ότι αυτοί ευθύνονται ή ηγέτες τους για χρήση χημικών έφτασαν να κατηγορούν λίγο αργότερα τον μεγάλο τους ανταγωνιστή την Κίνα για τον ”κινέζικο ιό” που σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις το 2025 αναμένεται να περάσει τις ΗΠΑ στην οικονομία. 

Η Κίνα κατόρθωσε ν΄αντιμετωπίσει τόσο την απειλή όσο και την κατηγορία και το όλο εγχείρημα γύρισε μπούμερανγκ στους δυτικούς με τις ΗΠΑ να θρηνούν κοντά στο μισό εκατομμύριο θύματα πάνω από 350.000 για την ακρίβεια και παρ΄ότι εμβολιάστηκαν περισσότεροι από 2.000.000 δεν προλαβαίνουν να θάβουν ως και σήμερα. 

Δηλ. σύμφωνα με αυτό το σενάριο ΝΑΤΟ-ΗΠΑ έπαιξαν το χαρτί της βιο-τρομοκρατίας με Κίνα όπως ακριβώς προηγουμένως το εφάρμοσαν με χημικά σε Ιράκ, Συρία.

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί ο αντίπαλος διευρύνεται μαζικοποιείται γενικεύεται, κάθε λαός ο κάθε πληθυσμός που αθετεί τα μέτρα, που δεν συμβιβάζεται, που συνωστίζεται που δεν ενδίδει στον Παγκόσμιο Ολοκληρωτισμό.

 Ο άξονας του κακού είναι ο κάθε λαός που δεν σωφρονίζεται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του lockdown.O δίκαιος πόλεμος με υγειονομικό πρόσχημα κυρήσεται κατά πολιτών και λαών..Ιρακοποίηση και συριοποίηση του κόσμου ολόκληρου..

Ποιός επωφελείται; Oι αθετημένες δημοκρατίες που μεταβλήθηκαν εν μια νυκτί σε Τυραννίες ψηφιακού ή κλασικού τύπου τ΄Ανθρώπινα Δικαιώματα καταστρατηγήθηκαν ο ΟΗΕ είναι πιο διακοσμητικός από ποτέ,τα Συντάγματα καταλύθηκαν τ΄αναφαίρετα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα κι ελευθερίες παραβιάστηκαν, όλος ο κόσμος μια φυλακή υπό επιτήρηση ψηφιακή. Πήραν τα πάντα πίσω εδώ και ένα χρόνο και συνεχίζουν…

Ενοχοποιώντας Συρία-Ιράκ αποκόμισαν πετρέλαιο κι αέριο… Σήμερα η Συρία μια μεγάλη πετρελαιοπαραγωγός χώρα διαθέτει ηλεκτρικό 1 ώρα ανά 5ωρο στους πολίτες της αφού στέρεψε από ενεργειακές πηγές καθώς οι ΗΠΑ λεηλατούν το 90% του πετρελαίου της πέραν του Ευφράτη.

Ενοχοποιώντας τους λαούς αυξάνουν τ΄αμύθητα πλούτη τους οι ελίτ και οι φαρμακοβιομηχανίες που υπόσχονται το θαυματουργό αντίδοτο. Ενώ οι λαοί καθηλωμένοι από τρόμο έναντι του ιού όσο και του Παγκόσμιου Ολοκληρωτισμού επιχειρούν να επιβιώσουν στις νέες συνθήκες…σαν σε πόλεμο…

Μόνο η συρραφή των γεγονότων μπορεί να μας οδηγήσει κάπου….Υπάρχει ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ίσως το μεγαλύτερο …Η καταστροφή ενός πολιτισμού που δεν προήλθε από φυσική καταστροφή όπως συνέβαινε χιλιετηρίδες πριν…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου