Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ(ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ) ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ!


ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΑΘΗΤΙΚΑ… ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA.





Όσοι μας αποκαλούν «ψεκασμένους» εμάς που αντιδρούμε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν το λεξιλόγιο τους καθώς τους έχουμε νέα: Ενδέχεται σε λίγο καιρό να είναι και αυτοί…. ψεκασμένοι από τον περίγυρο τους με παθητικό εισπνεόμενο εμβόλιο, αν η πρόταση των Κινέζων επιστημόνων γίνει δεκτή από την Ελίτ.

Μετά την μεγάλη αύξηση στα ποσοστά των ανθρώπων που αρνούνται να εμβολιαστούν παγκοσμίως, οι Κινέζοι επιστήμονες πρότειναν παθητικά εισπνεόμενα εμβόλια COVID-19 mRNA (με βάση την απόρριψη των ιών) για τους μη εμβολιασμένους. 

Ουσιαστικά αυτή η κινεζική πρόταση μιλάει για ενσωμάτωση στα εμβόλια mRNA της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί την ιατρική απόρριψη των πρωτεϊνικών ακίδων από τα εμβολιασμένα στα μη εμβολιασμένα άτομα και είναι σύμφωνη με την λογική των αυτοδιάχυτων εμβολίων.

Οι Κινέζοι επιστήμονες Qin Xiang Ng και Wee Song Yeo διεξήγαγαν μια μελέτη προτείνοντας παθητικό εισπνεόμενο mRNA εμβολιασμό για τον SARS-Cov-2 για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Αν γίνει δεκτή η πρόταση τους τότε αυτή η τεχνολογία(η οποία είναι ήδη διαθέσιμη) αναμένεται να ενσωματωθεί σε κάποιο μελλοντικό Κινέζικο εμβόλιο η ακόμα και στα υπάρχοντα εμβόλια της Δύσης.

«Προτείνουμε τη μαζική και παθητική ανοσοποίηση του πληθυσμού που κινδυνεύει μέσω της επαφης με άτομα που έχουν προσβληθεί πρόσφατα από SARS-CoV-2, αλλά θεωρούνται μη μολυσματικά, αν και στην αντίστροφη μεταγραφή-αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (RT-PCR) -θετικά.»

«Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα που είχαν SARS-CoV-2 για περισσότερες από 10 ημέρες ήταν μη μολυσματικά, αν και παρέμειναν θετικά στο RT-PCR.»

Το παραπάνω εύρημα είναι σύμφωνο με τις τρέχουσες οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) ότι «τα άτομα με ήπια έως μέτρια συμπτώματα COVID-19 παραμένουν μολυσματικά όχι περισσότερο από 10 ημέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων» και άτομα με «πιο σοβαρή έως κρίσιμη ασθένεια σοβαρή ανοσοκαταστολή πιθανότατα να παραμείνουν μολυσματικά όχι περισσότερο από 20 ημέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων.»

Αυτό οφείλεται σε μια έννοια που ονομάζεται απόρριψη ιών (ή απόρριψη εμβολίων). Είναι μια φυσική διαδικασία του σώματος να απελευθερώνει ιικά σωματίδια από έναν ιό (η ένα εμβόλιο) και να δημιουργεί κίνδυνο μόλυνσης σε άλλους ανθρώπους.





Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ, τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν ακόμα να αρρωστήσουν και να εξαπλώσουν τον COVID-19, ακόμη και μετά τη δεύτερη δόση .


Οι Κινέζοι επιστήμονες προτείνουν τώρα να εμβολιάσουν παθητικά αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί με βάση την ίδια ιδέα. Δηλαδή το σώμα τον εμβολιασμένων θα απελευθερώνει πρωτεϊνικές ακίδες οι οποίες θα εμβολιάζουν όσους ανεμβολίαστους είναι κοντά; Θα ενσωματώσουν αυτή την τεχνολογία στα μελλοντικά εμβόλια;




«Η παθητική ανοσοποίηση mRNA αντιμετωπίζει επίσης λιγότερα προβλήματα ασφάλειας λόγω της μη ολοκληρωμένης και παροδικής φύσης της, η τελευταία εκ των οποίων συμβάλλει στον καλύτερο και / ή ευκολότερο έλεγχο της έκφρασης πρωτεϊνών».


«Η χρησιμότητα του εισπνεόμενου RNA για παθητική επιμόλυνση έχει επίσης αποδειχθεί σε πολλές μελέτες.»


” Σε μηχανικό επίπεδο, το εισπνεόμενο RNA μπορεί να οδηγήσει σε παθητική σύνθεση μη μολυσματικών ακίδων πρωτεϊνών χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό επιμόλυνσης κυττάρων, οδηγώντας έτσι σε ανοσοποίηση του ατόμου.“

Σε παρόμοιες γραμμές που στοχεύουν εκείνους που είναι αρνητικοί στον εμβολιασμό, υπάρχει επίσης ένα προτεινόμενο έργο που χρηματοδοτείται από τον Μπιλ Γκέιτς για τη δημιουργία γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών που εγχέουν εμβόλια σε ανθρώπους όταν τους τσιμπάνε.

Με τις αυξανόμενες περιπτώσεις πολλαπλών ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβόλιων COVID-19, τώρα οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο καταφεύγουν σε προπαγάνδα εμβολιασμού, χωρίς επιστημονική βάση για να σας πείσουν να αγαπάτε τα εμβόλια και να μην κάνετε ερωτήσεις.

Υπάρχουν φόβοι ότι η προτεινόμενη κινεζική τεχνολογία απόρριψης της πρωτεΐνης ακίδων από το εμβολιασμένο στο μη εμβολιασμένο έχει ήδη ενσωματωθεί, είτε σκόπιμα είτε ακούσια, στο «εμβόλιο» DNA της Johnson & Johnson και στα «εμβόλια» mRNA της Pfizer και της Moderna , με βάση τις παρενέργειες των εμβολίων αυτών που έχουν αναφερθεί έως τώρα στο VAERS.

Εάν ναι, τότε αυτά τα εμβόλια για τον COVID-19 και το προτεινόμενο(μελλοντικό;;;) Κινεζικό εμβόλιο στο άρθρο ενδέχεται να αποτελούν πρόσθετους βιολογικούς κινδύνους βάση της μελέτης του Salk Institute στις 4-30-2021, το οποίο επιβεβαιώνει ότι οι πρωτεΐνες ακίδων (χωρίς ιό μέσα) βλάπτουν τα κύτταρα δεσμεύοντας το ACE2. 

Αυτό επιβεβαιώνεται επίσης από τη μελέτη του Πανεπιστημίου του Τέξας του Απριλίου 2012 με τίτλο «Η ανοσοποίηση με εμβόλια SARS Coronavirus οδηγεί σε πνευμονική ανοσοπαθολογία σχετικά με την πρόκληση με τον ιό SARS». (Απρίλιος 2012, 

Τόμος 7, Τεύχος 4, e35421,). Αυτές οι δύο μελέτες ίσως εξηγούν επαρκώς επί του παρόντος τις προκύπτουσες διαταραχές των ματιών, τους θρόμβους του εγκεφάλου, τις καρδιακές προσβολές και άλλους αγγειακές παρενέργειες που προκύπτουν από την τρέχουσα χορήγηση εμβολιασμών COVID-19 που περιέχουν ακίδες πρωτεΐνης.

Είναι σαφές ότι αυτή η κινεζική πρόταση για ιατρική απόρριψη των πρωτεϊνών από τα εμβολιασμένα στα μη εμβολιασμένα άτομα συνιστά παραβίαση του Κώδικα Δεοντολογίας της Νυρεμβέργης για τον Ιατρικό Πειραματισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου