Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ HΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ...

Η ΚΑΜΑΛΑ ΗARRIS ΛΕΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΩΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ «ΕΠΟΠΤΕΙΑ» ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΚΕΨΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ 




Παρακολουθήστε το βίντεο της εκπληκτικής παραδοχής από την αντιπρόεδρο Harris καθώς γίνεται απόλυτη "κομμουνίστρια" στο φως της ημέρας.


  Γράφει ο Λέων Χόμαν


Η παγκόσμια καταστολή της ελευθερίας του λόγου συνεχίζεται αμείωτη και αν νομίζετε ότι υποβιβάζεται σε χώρες όπως η Κίνα, η Κούβα και η Βόρεια Κορέα, ξανασκεφτείτε το.

Μια επιτροπή του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βραζιλίας επικύρωσε τη Δευτέρα την απόφαση αναστολής της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης X του Elon Musk στη χώρα.

Την περασμένη Παρασκευή, ο δικαστής Alexandre de Moraes διέταξε τον αποκλεισμό της πλατφόρμας.

Μετά την απόφαση, ο Musk και οι υποστηρικτές του προσπάθησαν να παρουσιάσουν τον de Moraes ως αποστάτη και αυταρχικό λογοκριτή του πολιτικού λόγου. Αλλά η Βραζιλία δεν είναι ακραία. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταπολεμά επίσης την ελευθερία του λόγου με τον νόμο για τις διαδικτυακές υπηρεσίες και έχουμε τους δικούς μας μισητές της ελευθερίας του λόγου εδώ στις "νωμένες Πολιτείες.

Στην πραγματικότητα, ένας από αυτούς είναι υποψήφιος πρόεδρος.

Η Kamala Harris βγήκε το 2019 (όχι τον Αύγουστο του 2024 όπως ανέφερα λανθασμένα νωρίτερα) και παραδέχτηκε ανοιχτά ότι θέλει να δει τον ίδιο τύπο κρατικής λογοκρισίας να εφαρμόζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες με αυτό που βλέπουμε τώρα να διαμορφώνεται στη Βραζιλία.

Η κυβέρνηση, πιστεύει ο Harris, θα πρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του τι επιτρέπεται σε εσάς και εμένα να δημοσιεύουμε στο διαδίκτυο, καθώς και περισσότερο έλεγχο σε αυτό που επιτρέπεται να βλέπουμε και να ακούμε. 

Δεν μας εμπιστεύεται να αποφασίσουμε μόνοι μας ως προς την αλήθεια ή την ακρίβεια όσων βλέπουμε ή διαβάζουμε στο διαδίκτυο.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ΒΙΝΤΕΟ και κατανοήστε τη σοβαρότητα αυτού που λέει η Harris.

 

Είναι πολύ εντυπωσιασμένη με τη νομική δράση της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Βραζιλίας να κλείσει το Twitter, που τώρα ονομάζεται X.

Μας λέει ότι οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν τα νέα τους σήμερα, «μιλούν απευθείας σε εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κανένα επίπεδο εποπτείας ή ρύθμισης και αυτό πρέπει να σταματήσει».

Αυτό σημαίνει, κατά την άποψή της, ότι όλες οι φωνές πρέπει να κοσκινίζονται μέσω ενός φίλτρου. Το ερώτημα που τίθεται είναι, ποιον πρέπει να επιτρέψουμε να είναι το επίσημο φίλτρο ειδήσεων και πληροφοριών; 

Ποιος πρέπει να επιτρέπεται να είναι επίσκοπος; Νομίζω ότι η Kamala είναι αρκετά σαφής σε αυτό. Είναι η κυβέρνηση. Και αυτό είναι τόσο αντιαμερικανικό και αντισυνταγματικό όσο μπορείτε να πάρετε.

Αλλά δεν είναι μόνο η Kamala Harris που σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Αυτή είναι η άποψη της πλειοψηφίας μεταξύ των αυτοαποκαλούμενων παγκοσμιοποιημένων ελίτ παγκοσμίως.

Ο Ρόμπερτ Ράιχ, πρώην γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας των ΗΠΑ υπό τον Μπιλ Κλίντον, δήλωσε σε ένα άρθρο γνώμης στις 30 Αυγούστου για τον Guardian ότι ο Έλον Μασκ θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σκληρά για τη δέσμευσή του στην ελευθερία του λόγου στην πλατφόρμα X του, την οποία ο Ράιχ περιέγραψε ως «εκτός ελέγχου».

Ο Ράιχ απαρίθμησε έξι πράγματα που μπορούν να γίνουν για να τον «χαλιναγωγήσουν» και ένα από αυτά ήταν οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να «απειλήσουν τον Μασκ με σύλληψη εάν δεν σταματήσει να διαδίδει ψέματα και μίσος στον Χ».

 Ανέφερε τη σύλληψη του διευθύνοντος συμβούλου του Telegram Pavel Durov από τη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα ως πρότυπο για το τι πρέπει να γίνει στον Musk και σε οποιονδήποτε άλλο τολμά να αμφισβητήσει τις επίσημες αφηγήσεις της παγκοσμιοποίησης σε βασικά ζητήματα όπως τα εμβόλια, τα ζητήματα LGBTQ, ορισμένα εκλογικά αποτελέσματα, οι επιθετικοί πόλεμοι του ΝΑΤΟ κ.λπ.

Ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken δήλωσε στις 2 Ιουλίου ότι το τμήμα του εργάζεται για τη δημιουργία ενός προγράμματος που θα διευθύνεται από AI που θα σαρώνει το διαδίκτυο αναζητώντας αναρτήσεις που αντιτίθενται στις επίσημες αφηγήσεις της κυβέρνησης (το αποκαλεί παραπληροφόρηση) και στη συνέχεια θα τιμωρήσει ή θα περιθωριοποιήσει με κάποιο τρόπο τους συντάκτες των μη εξουσιοδοτημένων σχολίων.

Μόνο οι απροκάλυπτοι κομμουνιστές και τεχνο-τύραννοι θα παραδέχονταν ότι υποστηρίζουν τέτοιες αυταρχικές ιδέες και αντιλήψεις.

Δυστυχώς, αυτό έχουν γίνει οι σημερινοί πολιτικοί-μαριονέτες καθώς συνεχίζουν να υπερασπίζονται τους παγκοσμιοποιητές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και στα Ηνωμένα Έθνη. Τόσο το WEF όσο και ο ΟΗΕ βρίσκονται στη μέση μιας παγκόσμιας εκστρατείας για την εξάλειψη όλων των φωνών διαφωνίας και τον επαναπροσδιορισμό τους ως εγκληματίες. 

Τα καθεστώτα στην Κίνα, τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν και την Κούβα δεν επέτρεψαν ποτέ στους ανθρώπους να μιλούν επικριτικά για τις κυβερνητικές αρχές, οπότε τίποτα δεν αλλάζει εκεί. Είναι οι δυτικές λεγόμενες «δημοκρατίες» που βρίσκονται στο στόχαστρο αυτής της παγκόσμιας εκστρατείας.

Θα υποταχθείτε σε αυτό το σύστημα θηρίων; Ή θα διπλασιάσετε το θάρρος σας και θα πείτε την αλήθεια στη δύναμη, υποτασσόμενοι μόνο στην ανώτερη εξουσία του Θεού και του Υιού Του, Ιησού Χριστού;

LeoHohmann.com είναι εντελώς ανεξάρτητο και χωρίς διαφημίσεις, εξαρτώμενο μόνο από τους αναγνώστες για να υποστηρίξει τη δημοσιογραφία του Leo Hohmann. 

Εάν εκτιμάτε αυτές τις ενημερώσεις και επιθυμείτε να υποστηρίξετε το έργο μου, σκεφτείτε μια συνδρομή επί πληρωμή στο Substack μου ή μπορείτε να στείλετε μια εφάπαξ δωρεά οποιουδήποτε μεγέθους c/o Leo Hohmann, PO Box 291, Newnan, GA 30264 ή να κάνετε δωρεά μέσω πιστωτικής κάρτας παρακάτω.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Μια πρώτη εικονα εφαρμογής αυτού του αυταρχισμού ε΄ιναι και η 
περίπτωση..."Telegram " μετά τη σύλληψη του Durov!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου