Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΜΑΤ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!Παραιτούνται ομαδικώς στα ΜΑΤ
μετά τα επεισόδια!

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία μετά το «καυτό» διήμερο στο κέντρο της πρωτεύουσας την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου.Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», μετά τις εκατοντάδες καταγγελίες και επιστολές διαμαρτυρίας που έχει δεχθεί η ΕΛ.ΑΣ., η ηγεσία της καλείται να αντιμετωπίσει δεκάδες αιτήσεις μεταθέσης (οι οποίες μάλιστα αυξάνονται συνεχώς) από τα ΜΑΤ ως αποδοκιμασία για τις εντολές για βίαιη καταστολή στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα!Το πρόβλημα φέρεται να παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις καθώς οι ίδιοι οι συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά τη συνοχή του Σώματος αλλά και την επαρκή στελέχωση των επιμέρους τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ.


Την ίδια στιγμή, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής επιχειρεί να… προλάβει τα χειρότερα και να ενισχύσει από τώρα την ομάδα ΔΕΛΤΑ, ζητώντας ανεξαιρέτως απ’ όλο το αστυνομικό προσωπικό της Αττικής που επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα να υποβάλλει αίτηση για τη μετακίνηση του…


Στον εισαγγελέα η ΕΔΕ για τα επεισόδια


Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα βρίσκεται η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αναφορικά με τα επεισόδια στο Σύνταγμα, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.


Ο κ. Μόσιαλος συμπλήρωσε στη συνέχεια πως «αν προκύπτουν θέματα από τις ΕΔΕ και η κυβέρνηση δεν πάρει αποφάσεις, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα» και πρόσθεσε πως αναμένεται και εκείνη που διέταξε ο κ. Ραγκούσης για τους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου