Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ...


Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ* 
ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ) (Y)IOY ΠAΠANΔΡEOY KAI THΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ
Μετράνε μέρες πιά ο έπαρχος της ΠΤΕ και η δωσίλογη κυβέρνησή του, κι εγώ αν και βαριέμαι πιά να αναλύω, είναι κι αυτά τα χημικά που σε οδηγούν στη νωθρότητα και την κατάθλιψη, από την άλλη όμως πρέπει να γράψω, γιατί αυτοί οι δολοφόνοι-κλόουν που κυβερνούν, έχουν πλέον αποθρασυνθεί και δεν ακούνε ούτε οι ίδιοι φαίνεται, τί λένε!!!


Ο Παπουτσής λέει ότι
"τον διαβεβαίωσε η διεύθυνση της αστυνομίας, ότι δεν χρησιμοποιεί «προβοκάτορες»!!!

Και συνεχίζει ακάθεκτος:

«Τα όσα διαδραματίστηκαν την χθεσινή ημέρα στο κέντρο της Αθήνας είναι αντάρτικο πόλης. Σήμερα βλέπουμε το αποτέλεσμα των προπονήσεων στην Κερατέα»


Δηλαδή δεν επροπονούντο τα ΜΑΤ στη Κερατέα, αλλά ο λαός!!!|
Ο οποίος λαός της Κερατέας είναι που κατακλύζει το Σύνταγμα!!
Λαϊκά κομάντα από την Κερατέα, ρούφηξαν όλη τη σοδειά ασφυξιογόνων και άντεξαν γιατί ήταν...προπονημένοι!!!

Ένας ψυχίατρος να τον αναλάβει επειγόντως πρίν τρελλάνει κι εμάς, ο αγωνιστής πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ και νύν νεοταξίτης δωσίλογος υπουργός ΠΡΟ. ΠΟ 1, 2, Χ στον πολίτη


Αυτά είναι φανερά σημάδια κατάρρευσης και φόβου, όπως και ότι απαγορεύουν πιά στους αστυνομικούς να μπούν στη Βουλή οπλισμένοι!!! Ούτε τους αστυνομικούς εμπιστεύονται!!!

Διέπονται πλέον, από τον κλασσικό και διαρκή φόβο που στοιχειώνει όλους τους τυράννους...Προσοχή χρειάζεται τώρα που το θεριό φοβάται, θα γίνεται ολοένα πιό επικίνδυνο.

Ταυτόχρονα χρειάζεται πολιτικός λόγος, κυρίως σαν αντίλογος στην ψευτιά και την παράνοια της προδοτικής κυβέρνησης και των παραφυάδων της. 

Ένας πολιτικός λόγος που θα θέτει τις βάσεις για κάθαρση του πολιτεύματος από τα σκουπίδια και την βρώμα της δήθεν δημοκρατίας, από τα μικρομάγαζα των μιζοκομμάτων, από την ακάνθινη γλώσσα των πολιτικών υποκειμένων του υπονόμου... ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΝΑ ΑΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ...*Ο ΟΡΟΣ «ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου