Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ Ο ROTHSCHILD ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

" Είμαστε πεντε-έξι, αλλά έχουμε και φωτοβολίδες!!!"Το αγγλόφωνο ρωσικό δίκτυο με τον τίτλο:
«FOX, ψέματα και λάθος βίντεο. Τι δεν συμβαίνει στη Μόσχα»,

καταρρίπτει καρέ – καρέ το βίντεο που μετέδωσε το αμερικανικό κανάλι.Πως συμβαίνει αυτό; Πολύ απλά επειδή το ρεπορτάζ του FOX News για τις διαδηλώσεις στη Ρωσία, δείχνει πλάνα από την Ελλάδα. Διαδηλωτές τρέχουν πανικόβλητοι, αστυνομικοί ρίχνουν χημικά και τους κυνηγούν και εκεί που ο ρεπόρτερ δίνει την ανάλυση για την κατάσταση στη Ρωσία, ξαφνικά στο πλάνο βλέπουμε την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας…

 

Στο δημοσίευμα το Rt κάνει σαφή επίθεση στο FOX, τονίζοντας πως οι πρακτικές που χρησιμοποιεί στα ρεπορτάζ του είναι απαράδεκτες.

Μπορεί βλέπετε οι αστυνομικοί στην Ελλάδα να μοιάζουν με τους Ρώσους, ωστόσο τέτοια εποχή στη Μόσχα κάνει παγωνιά, ενώ όλοι φοράνε μπουφάν για σκι και έχουν …κόκκινες μυτούλες και μαγουλάκια από το κρύο.

Αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Στο Fox news, πως την πάτησαν έτσι;
Απόλυτη σιωπή όμως από τα Ελληνικά κανάλια για την Αμερικανική παραπληροφόρηση.

Δείτε το βίντεο που ξένο κανάλι ξεντροπιάζει την ΑΠΑΤΗ του Αμερικάνικου καναλιού:-


ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΑΝ “ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ”!!Από κοντά, Ελληνικά "ΜΜΕ" , παραδημοσιογράφοι, διαδικτυακά απόβλητα κλπ. Να παρουσιάζουν διαδηλώσεις 600 ατόμων ως “μαζική αντίσταση”!! Δείτε το ξεσκέπασμα της γελοιότητας:
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε τις ΗΠΑ για εμπλοκή στα εσωτερικά της χώρας του, υποστηρίζοντας ότι ενθάρρυναν τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και ότι εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε ξένα κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν για να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.


Πρόσθεσε ότι κάποιοι από τους διαδηλωτές έχουν εγωιστικούς πολιτικούς στόχους και ότι οι περισσότεροι Ρώσοι δεν επιθυμούν πολιτικές αναταραχές.


«Είμαστε όλοι ενήλικοι εδώ και καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι… από τους διοργανωτές δρουν σύμφωνα με το γνωστό σενάριο και τα δικά τους μισθοφορικά πολιτικά συμφέροντα», είπε.


AντιΠαρακμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου