Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

OΜΑΔΑ NΕΩΝ EΦΟΡΙΑΚΩΝ .

Ο ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ
ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ
ΠΕΙΘ (ΕΞ)ΑΝΑΓΚΑΣΜΟ 






Ας έχουμε υπόψη μας πως ο νοητικός διπολισμός (μεθοδικά συντονισμένη καθοδήγηση της κοινής γνώμης μεταξύ ορισμένων μερών) κινείται σε πολλά πεδία:

-ΜΜΕ (και Eιδησεογραφικά πρακτορεία)

-BLOGS



-Επαγγελματικούς συλλόγους (πυρήνες)

-Κοινοβουλευτικά κόμματα

-Παρατάξεις

-Μ.Κ.Ο

-Νέες Κινήσεις πολιτών (εφεδρείες)

-Συνέδρια

-Φυλλάδια ανακοινώσεων περί φοροδιαφυγής..για την ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Α.Ε (ΔΙΑΦΘΟΡΑ Α.Ε)

Παράδειγμα: Στόχος η νεοταξική αναθεώρηση του συντάγματος

Παρατηρούμε ακόμα και σε δήθεν πατριωτικά blogs μια συντονισμένη απόπειρα για αναθεώρηση του συντάγματος στην νέα εποχή της σκλαβιάς. Για να πειστεί η κοινή γνώμη παραπέμπουν στο ορθό μεν επιχείρημα περί κατάργησης της ασυλίας των πολιτικών ή την αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος. Ο ουσιαστικός σκοπός όμως είναι η προσαρμογή του συντάγματος στην νέα τάξη πραγμάτων. (αναπαραγωγή εξουσίας, δανειακή σύμβαση, περιορισμός ατομικών ελευθεριών, πλήρης ηλεκτρονικός εγκλωβισμός πολιτών/ σύγχρονο ηλεκτρονικό πιστοποιητικό νεοταξικών φρονημάτων)

Επίσης η ο εικονικός διάλογος των μερών μπορεί να διεξάγεται π.χ ανάμεσα σε μια τηλεοπτική εκπομπή και σε μια παράταξη προκειμένου να πειθαναγκάσουν για μια σιωνιστική μεταρρύθμιση σκλαβιάς ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Είναι αυτονόητο πως πρώτα αποκαθίσταται μια πατριωτική ηγεσία, η οποία θα οδηγήσει στις αναγκαίες εθνικά μεταρρυθμίσεις που θα σέβεται τις ελευθερίες των πολιτών και θα προάγει την παιδεία.

Προδοτικές ηγεσίες της σημερινής μεταπολιτευσης θα προτείνουν ΜΟΝΟ προδοτικές λύσεις της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες θεματικές ενότητες. Προκειμένου να πείσουν για τις σιωνιστικές μεταρρυθμίσεις της υπερεθνικής ατζέντας προβάλλουν δήθεν εθνικά αναγκαίους στόχους..

Όταν κανείς πατά στο εδώ και στο τώρα (ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΑΣ), δεν μπορεί να επηρεαστεί από αυτην την μορφή προπαγάνδας. Σκόπιμη λοιπον είναι η προσεκτική κρίση και ΔΙΑΚΡΙΣΗ μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου