Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Ι.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ






Επιστολή συμπαράστασης στον ηγούμενο της Ι.Μ. Βατοπαιδίου Εφραίμ, από την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.(Παρακάτω δείτε την επιστολή)

Παράλληλα,σύμφωνα με πλήροφορίες του agioritikovima.gr, αποφασίστηκε η σύνταξη επιστολής προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε με την παράκληση να επανεξετασθεί η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για την προφυλάκιση του ηγουμένου.



Τέλος, πάντα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του agioritikovima.gr, με τρίτη επιστολή τους στο υπουργείο εξωτερικών θα εκφράσουν τη δυσφορία της αγιορείτικης ηγεσίας για την μη τήρηση , όπως υποστηρίζουν, των διαδικασιών που προβλέπει ο καταστατικός χάρτης στη διαδικασία εξέτασης του ηγουμένου από τον εισαγγελέα και τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν καθώς απαιτείτο η παρουσία εκπροσώπου της Ιεράς Επιστασίας.



H EΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ


Δεκαμελής αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας επισκέφθηκε τον γέροντα Εφραίμ και τους πατέρες της μονής και τους επέδωσαν την επιστολή συμπαράστασης.Δεκαμελής αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας επισκέφθηκε τον γέροντα Εφραίμ και τους πατέρες της μονής και τους επέδωσαν την επιστολή συμπαράστασης.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΗΓ. ΕΦΡΑΙΜ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου