Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠ΄ ΤΗ ΝΑΞΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ!

 

 

 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΠΤΑΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ!


Το δημόσιο πρέπει να συμμαζευτεί, αλλά μόνο προς την κατεύθυνση της εξαχρείωσης και της διάλυσής του.
Η "αμαρτωλή" ΕΡΤ που πρίν την κλείσει ο εξολοθρευτής "δημοκράτης" Σαμαράς, ήταν κερδοφόρα, έχει λόγω κλειστών συχνοτήτων απωλέσει μέχρι τώρα έσοδα όσα περίπου το αντίτιμο της ΔΕΣΦΑ, δηλαδή 300 εκατομμύρια ευρώ.


Αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τον Στουρναρα τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο, όπως επίσης τα δήθεν αντιμνημονιακά παπαγαλάκια τύπου "Κόντρα", γιατί στόχος τους είναι η διάλυση και φτηνή πώληση του δημοσίου...

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο φορέας του δημοσίου που υπάγεται στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και είναι υπεύθυνος για την μεταφορά νερού στα νησιά, μεταφέρει νερό με υδροφόρες από το Λαύριο, με κόστος 15 ευρώ ανά κυβικό μέτρο νερού αντί να το μεταφέρει από την Νάξο με κόστος μόλις 2 ευρώ ανά κυβικό μέτρο νερού!!!
 
Ο ίδιος ο ιδιώτης η εταιρεία με τις ιδροφόρες του οποίου μεταφέρει το νερό στα νησία της άγονης γραμμής, υπέβαλε στους αρμόδιους του φορέα το ερώτημα "γιατί δεν μεταφέρει το νερό με τις υδροφόρες του από  την Νάξο όπου το κόστος ανά κυβικό μέτρο νερού είναι μόλις 2 ευρώ, αλλά τους το μεταφέρει από το Λαύριο με υπερεπταπλάσιο κόστος;"

Απάντηση δεν έχει πάρει ακόμη κι εμείς ρωτάμε:
Είναι ποτέ δυνατόν αυτό να μήν γίνεται εσκεμμένα;
Είναι κανένα παιδάκι της πρώτης δημοτικού που δεν καταλαβαίνει ότι συμφέρει το δημόσιο η μεταφορά νερού από τη Νάξο;
 
Η αυτονόητη απάντηση είναι ότι διαλύουν το δημόσιο, υπερχρεώνοντάς το με παράλογα έξοδα για να πουληθούν φτηνά οι υπηρεσίες του σε συγκεκριμένους ιδιώτες ή πολυεθνικές!

Ειδικά την παροχή νερού που όποιος την ελέγχει θα κρατάει όμηρους τα νησιά με λειψυδρία...Δεν έχει τέλος αυτή η προδοσία!!!
Ως πότε λοιπόν θα την ανεχόμαστε;
 
 

2 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΞΟ ΔΟΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νάξος φίλε μου είναι σταθμός ανεφοδιασμού για τις υδροφόρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή