Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ


ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ "ΔΙΕΡΕΥΣΕ" ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Το βίντεο που ακολουθεί υποτίθεται ότι διέρρευσε από το Πεντάγωνο…. μέσω των "Αnonymous" για την επίδραση που μπορεί να έχουν τα εμβόλια της γρίπης ή άλλα στην συμπεριφορά! Εμείς πιστεύουμε ότι το βίντεο το "διέρρευσε" το ίδιο το Πεντάγωνο για να μας πείσει ότι διαθέτει τρόπους να μας τροποποιεί την συμπεριφορά και ως τέτοιο το δημοσιεύουμε. Εμείς πάντως τους λέμε κατηγορηματικά ότι όσο κι αν θέλουν την ψυχή μας δεν θα την πάρουν!

Διαρρεύσε βίντεο Σοκ απο το Πεντάγωνο…. μέσω των "Αnonymous" για τα εμβόλια!!!

Η χρήση του εμβολίου της γρίπης μπορεί να τροποποιήσει την Ανθρώπινη θρησκευτική συμπεριφορά σε λιγότερο «επιθετική»!

Αυτό που είσαι έτοιμος να ακούσεις και να δεις, δεν είναι επιστημονική φαντασία ή θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του….Πενταγώνου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε ένα μικρό αμφιθέατρο με ονομασία BC232 ένας άνθρωπος παρουσιάζει μια μελέτη σχετικά με το πώς μία στρατιωτική βιομηχανική εταιρία μπορεί να εξαπλώσει έναν ιό και με την χρήση ενός κατάλληλου εμβολίου να σβήσει, ότι το Πεντάγωνο αποκαλεί, ανεπιθύμητη ανθρώπινη συμπεριφορά. Ειδικά σε αυτή την περίπτωση την θρησκευτική συμπεριφορά, τον «θρησκευτικό φανατισμό» ο οποίος φέρνει βία.

Αυτή είναι η «σκοτεινή επιστήμη» φίλοι μου. Με όλα τα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολίων στις Ηνωμένες Πολιτείες μην εξαπατάστε ούτε για μια στιγμή ότι κάτι τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί ή, ενδεχομένως, έχει χρησιμοποιηθεί ήδη στο Αμερικανικό κοινό, ή σε κράτη με «θρησκευτικό φανατισμό» .

Δείτε το βίντεο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου