Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΔΟΘΗΚΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΝΤΗΛΕΡ"

ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ "ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ  ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΑΪΚΑΛΗ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Ο λόγος που κατά την γνώμη μας την πάτησε ο τραπεζίτης με τον Χαϊκάλη και μπήκε στην κάμερα και στα μικρόφωνά του, είναι ότι εκτός της τιμιότητάς του να μην θέλει να πάρει τα χρήματα, είναι και σπουδαίος ηθοποιός και τους έπεισε ότι θα τα πάρει.

Στέλεχος ξένης τράπεζας έκανε την απόπειρα δωροδοκίας Π.Χαϊκάλη

Το πρόσωπο που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη φέρεται να λέγεται Γιώργος Αποστολόπουλος, να είναι τέως τραπεζικός υπάλληλος και τώρα ανεξάρτητος επιχειρηματίας στο χώρο των συναλλαγών.
Αυτό είπε ο Τέρενς Κουίκ, έτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ, πριν από λίγα λεπτά.

Πληροφορίες λένε ότι πίσω από την απόπειρα εξαγοράς του βουλευτή βρίσκεται αξιωματούχος ξένης τράπεζας από το περιβάλλον του πρωθυπουργού. Όπως θα ισχυριστεί, το τραπεζικό στέλεχος διαπραγματεύτηκε το ποσό της αμοιβής του κ. Χαϊκάλη για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι συνομιλίες ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι καταγεγραμμένες, καθώς από ένα σημείο και μετά τα όσα ειπώθηκαν καταγράφονταν. Το εκπληκτικό στην όλη ιστορία είναι ότι ολόκληρο το υλικό παραδόθηκε στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τη σύζυγό του Έλενα Τζούλη. Τα στοιχεία δόθηκαν στις 6 Δεκεμβρίου 2014, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, όταν σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας κατά τη διάρκεια πορειών στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Περιέργως, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της συνομιλίας, το στέλεχος της τράπεζας πρότεινε το πόσο των 3 εκατ. ευρώ σε ράβδους χρυσού και χρήματα (700.000€).

Φέρεται δε κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τον Παύλο Χαϊκάλη να υποστηρίζει ότι έχει χρηματίσει και άλλους βουλευτές. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ελέγχει τα χαρτονομίσματα από φόβο μη δημιουργηθεί κανένα θέμα, καθώς σε προηγούμενη περίπτωση χρηματισμού είχαν βρεθεί χρήματα από την απαγωγή του Παναγόπουλου.

Φοβούμενος μήπως του πάρουν το υλικό που είχε στην κατοχή του ή πάθει κάτι ο ίδιος, ο Παύλος Χαϊκάλης ήρθε σε επαφή με τον Λάκη Λαζόπουλο, στον οποίο και το παρέδωσε. Αυτός είναι ο λόγος που ο ηθοποιός γνωρίζει το περιεχόμενο της συνομιλίας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, όπως πληροφορούμαστε, ο Πάνος Καμμένος θα δώσει στη δημοσιότητα μέρος της συνομιλίας προς άρση κάθε αμφιβολίας ως προς το αληθές του πράγματος.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ: ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΠΗΓΗ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου