Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΜΟ-ΑΘΗΝΑ

ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, MADE BY CIA, ΟΙ «ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚEΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ TARAF KAI VATAN ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΘΕΝΑΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ


ΦΩΤΟ

Από την πρώτη στιγμή αποκαλύψαμε ότι τα βίντεο των αποκεφαλισμών Αμερικανών δημοσιογράφων είναι πλαστά και έχουν στόχο την προπαγάνδα και το ξεκάρφωμα της αμερικανικής υποστήριξης των ISIS και ISIL. Οι αναρτήσεις είναι ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ . Τώρα δύο τουρκικές εφημερίδες μας δικαιώνουν...


ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, MADE BY CIA, ΟΙ «ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

 Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

 Οι γνωστές ανατριχιαστικές εκτελέσεις με τους αποκεφαλισμούς γνωστών Αμερικανών δημοσιογράφων που πρόβαλλαν δορυφορικά οι Τζιχαντιστές προκαλώντας την διεθνή φρίκη, δεν ήταν παρά ένα καλοστημένο τηλεοπτικό σόου σε οργανωμένα τηλεοπτικά στούντιο, τα οποία μάλιστα λειτουργούν υπό… την υψηλή «εποπτεία» των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής αλλά και του Ισραήλ. 

Αυτό ισχυρίζονται δυο τουρκικές εφημερίδες, συγκεκριμένα η αποκαλυπτική εφημερίδα, Taraf και ο γνωστός δημοσιογράφος, Uğur Koçbaş, της εφημερίδας Vatan, επικαλούμενοι δημοσίευμα της γνωστής αμερικανικής εφημερίδας, Washington Post. Οι δημοσιογράφοι των τουρκικών εφημερίδων αναφέρουν, σύμφωνα και με τις αμερικανικές πηγές, ότι στο ίδιο στούντιο που έχει στηθεί το 2010 η τηλεοπτική, όπως ισχυρίζονται, «παράσταση» της δήθεν εκτέλεσης του Οσάμα Μπεν Λαντεν, αρχηγού της Αλ Κάιντα, έχουν γυριστεί και τα πλάνα των φρικτών εκτελέσεων με αποκεφαλισμό των Αμερικανών δημοσιογράφων από τους Τζιχαντιστές. Μάλιστα  υποστηρίζουν ότι το κίνημα των Τζιχαντιστών, που εμφανίστηκε κυριολεκτικά από το πουθενά εδώ και δυο περίπου χρόνια, είναι ένα δημιούργημα της CIA και της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας, Mossad. Αυτοί είναι που έχουν στήσει το τηλεοπτικό στούντιο της φρίκης των Τζιχαντιστών, πού προβάλλει τις παραστάσεις του σε παγκόσμια τηλεθέαση. Έτσι δικαιολογείται και ο πακτωλός των χρημάτων, (ίσως από τα… κέρδη της μεγάλης τηλεθέασης), που ρέει στις τάξεις των Τζιχαντιστών, με ένα εντυπωσιακό μεροκάματο της τάξης των 400 ευρώ, τα πανάκριβα αυτοκίνητα της ηγεσίας τους, ακόμα και τα υπερπολυτελή γιοτ με τα οποία μεταφέρονται οι οπαδοί τους από την Ευρώπη για να ενταχτούν στις τάξεις της μουσουλμανικής οργάνωσης. Μάλιστα, όπως αναφέρεται από τα τουρκικά ΜΜΕ, στελέχη των Τζιχαντιστών έχουν υπό την κατοχή τους πανάκριβες βίλες στα πιο πολυτελή προάστια της Κωνσταντινούπολης. 

 Το γεγονός επίσης ότι μπορούν και χειρίζονται με ξεχωριστή ευκολία οπλικά συστήματα μόλις έχουν περιέλθει στα χέρια τους από τα στρατόπεδα του Άσαντ, αποδεικνύει ότι έχουν «υψηλή» στρατιωτική καθοδήγηση. Για παράδειγμα τα βαριά τεθωρακισμένα τανκ του συριακού στρατού για να μπορέσει κανείς να τα χειριστεί, απαιτείται ειδική εκπαίδευση που την έχουν μόνο υψηλόβαθμα στελέχη ενόπλων δυνάμεων ξένης χώρας. Παράλληλα η άποψη ότι το Ισραήλ κρύβεται πίσω από τους Τζιχαντιστές με κύριο στόχο να κυριαρχήσει μέσω αυτών σε όλη την Μέση Ανατολή, είναι μια σοβαρή θεωρία που στηρίζεται στο επίσης «περίεργο» γεγονός ότι η ηγεσία των Τζιχαντιστών έχει δηλώσει επίσημα πως ο Θεός δεν… τους έχει δώσει εντολή να πολεμήσουν κατά του Ισραήλ. Εκτός όμως από τις γνωστές τηλεοπτικές παραστάσεις των εκτελέσεων και τα καινούργια βίντεο που έχουν δοθεί στην κυκλοφορία και προβάλλουν φρικτές σκηνές από εκτελέσεις Κούρδων Πεσμεργκά από τους Τζιχαντιστές στην περιοχή της Μοσούλης, έχουν σκηνοθετηθεί από τα ίδια στούντιο και παρουσιάζουν κάποια κοινά στοιχεία με τα βίντεο των αποκεφαλισμών. 

Αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις θεωρίες, επιμένουν ότι και η Αλ Κάιντα και ο αρχηγός της, ο Οσάμα Μπεν Λάντεν, ήταν επίσης ένα δημιούργημα της CIA με προφανείς στόχους την κατατρομοκράτηση των λαών. Αυτό θα προσέφερνε το πρόσχημα, (όπως και έγινε), για την μεγαλύτερη καταστολή των δημοκρατικών ελευθεριών, την ασύδοτη κερδοσκοπία των πολεμικών βιομηχανιών, την κυριαρχία του διεθνούς τρόμου και το πρόσχημα για τις αμερικανικές στρατιωτικές επεμβάσεις σε ξένες χώρες άσχετα αν τελικά αυτό δεν τους «βγήκε» όπως το είχαν υπολογίσει οι Αμερικανοί και τα «σκοτεινά» κέντρα της Νέας Τάξης.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου