Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΠΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Η ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ… ΠΟΛΥ ΦΑΡΔΙΕΣΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι «αξιοθαύμαστο» φαινόμενο στην πολιτική αυτού του τόπου, το πόσο ένα καθεστώς που πούλησε την εθνική μας κυριαρχία να μάχεται με τέτοια λύσσα για να κρατήσει τις καρέκλες του, τρέμοντας για τις ποινικές ευθύνες που πολύ πιθανό έρχονται από μια εκλογική αναμέτρηση η οποία θα σημάνει και τον ιστορικό του καταποντισμό στο βάραθρο της ιστορίας. 
Η μεγάλη αυτή «λύσσα» έχει επιστρατεύσει «αγγέλους και δαίμονες» για να καταφέρει, όσους ακόμα θεωρούνται αμφιλεγόμενοι από ένα ελληνικό κοινοβούλιο που για πρώτη φορά στην ιστορία του έχει τόσο εξευτελιστεί στα μάτια του ελληνικού λαού, να τους επιβάλλει με κάθε μέσο να ψηφήσουν υπέρ αυτού του «εθνοσωτήριου» καθεστώτος για την δική του σωτηρία. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το μόνο για το οποίο δεν «καίγεται» ο πληθυσμός αυτής της χώρας, είναι το αν θα εκλεγεί πρόεδρος δημοκρατίας, άλλωστε ο θεσμός αυτός αποδείχτηκε το δεκανίκι της σκλαβιάς της χώρας μας σε ξένους ανθέλληνες τοκογλύφους. Η αγωνία της επιβίωσης που αυτοί οι ίδιοι του την επέβαλαν, είναι αυτή που έχει κυριαρχήσει στην ζωή του.

Πριν από λίγο μόλις καιρό, ο πρωθυπουργός αυτή της χώρας μιλώντας με περισσό στόμφο, απέκλειε με μεγάλη σιγουριά ότι υπάρχει έστω και κάποια πιθανότητα να μην εκλεγεί πρόεδρος δημοκρατίας, ενώ εξήγγελλε με υπερηφάνεια ότι η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια και τώρα βαδίζει την… οδό της ευημερίας, της ανάπτυξης και της μεγάλης ευτυχίας, πρωτόγνωρη για την χώρα. Ένας… εξωγήινος από το υπερπέραν.

Τώρα πουλούν το παραμύθι της σταθερότητας, αυτοί που διέλυσαν την ελληνική κοινωνία και την έφεραν στο χείλος της παράνοιας. Πουλούν το παραμύθι της ηρεμίας της οικονομίας, αυτοί που λεηλάτησαν την ελληνική οικονομία, έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις, έστειλαν όλη την αφρόκρεμα του νέου πληθυσμού της χώρας στο εξωτερικό. Πουλούν το παραμύθι της ανάπτυξης, ενώ χρεωστάνε σε όλο τον ελληνικό λαό που του έκοψαν μισθούς και συντάξεις, που τον εξαπάτησαν καταργώντας όλα τα στοιχειώδη δικαιώματα που είχε αποκτήσει στην σύγχρονη ιστορία του. Πουλούν το παραμύθι της μείωσης της ανεργίας, την ίδια ώρα που οι άνεργοι Έλληνες επιστήμονες και όχι μόνο, βρίσκουν δουλειά σε άλλες χώρες, ενώ γεμίζουν την χώρα με όλο αυτό τον συρφετό της μουσουλμανικής λαθρομετανάστευσης, αλλοιώνοντας τον ήδη καταπονημένο πληθυσμό Τέλος, δεν τολμούν να πουλήσουν και το παραμύθι της υπεράσπισης των εθνικών θεμάτων, αυτοί που πρόδωσαν με τόσο κατάφορο τρόπο την εθνική κυριαρχία, κουρέλιασαν το σύνταγμα παραβιάζοντας όλα τα στοιχειώδη δικαιώματα των πολιτών αυτής της χώρας και άφησαν την ημισέληνο να παρελαύνει με ειρωνικό ύφος έξω από το Σούνιο.

Αυτοί φωνάζουν ότι ο λαός δεν θέλει εκλογές. Το φωνάζουν, όχι γιατί λογαριάζουν τον λαό, αλλά γιατί οι καρέκλες τους είναι πολύ φαρδιές και τώρα αισθάνονται πως τρίζουν και τους έχει πιάσει φόβος και τρόμος όχι για την χώρα που κατέστρεψαν, αλλά για τους εαυτούς τους. Οι «αλυσίδες» φαντάζουν πολύ βαριές, για όλους αυτούς τους… μεγάλους «εθνοσωτήρες» μας!
 Αμήν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
 Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-ΤουρκολόγοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου