Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;


ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
Το ιστολόγιό μας έβγαλε πρώτο σε αποκλειστικότητα την πρόρρηση του Αγίου γέροντος Πορφυρίου σχετικά με την Πολιτειακή εκτροπή. Σε αυτήν βασιζόμενος γράφει στις 9/12/14 ο Κωνσταντίνος ο Κυθήριος ερμηνεύοντας τις προρρήσεις των Αγίων γερόντων (Πορφυρίου και Ιωσήφ) και δίνοντας προοπτική στα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ 
2 - 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. 

ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ - ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΑΦΟΤΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;). 

ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ "ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ" Η, Η "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ"  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ. 

ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,  Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. 

ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. 
ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. 
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. 

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ. 
Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. 

ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ. 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ "ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ Η ΘΕΙΚΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΑΤΑΤΖΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! 


Αυτά δημοσιεύτηκαν την Τρίτη 9/12/14. 
Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η εκδοχή του Κωνσταντίνου Κυθήριου συνδυάζεται με μία άλλη πρόσφατη πρόρρηση, αγνώστου σε μας γέροντος που είπε ότι πριν την τρίτη ψηφοφορία για ΠτΔ θα χτυπήσουν οι Τούρκοι! 

Αυτή η πρόρρηση όμως συνδυάζεται με ένα γεγονός που συνέβη  σήμερα και που μας ανησυχεί πολύ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα:

«Παραθυράκι» στο ενδεχόμενο να ψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας άφησαν δύο βουλευτές 

Συγκεκριμένα ο Παύλος 
Χαϊκάλης και η Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα με δηλώσεις τους σήμερα τόνισαν ότι δεν θα ψηφίσουν ΠτΔ, εκτός κι αν υπάρξει εθνικό ζήτημα ή εθνικός κίνδυνος!

Η δήλωση του 
Παύλου Χαϊκάλη είναι ξεκάθαρη:«Δεν θα ψηφίσω για την προεδρία της Δημοκρατίας καθώς υπάρχει ομόφωνη απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αν όμως συμβεί κάτι, όπως για παράδειγμα ένα εθνικό θέμα, ίσως το κόμμα να αλλάξει τη στάση του»

Και εμείς αναρωτιόμαστε εύλογα:
Μήπως όντως υπάρχει στημένο επεισόδιο με την Τουρκία (όπως λέει ο Κωνσταντίνος Κυθήριος) ώστε να δικαιολογηθεί η αλλαγή στάσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι οποίοι "υπό το βάρος του εθνικού κινδύνου" ψηφίσουν τον ΠτΔ;

Μήπως δηλαδή το ζητούμενο δεν είναι η κατά τον Κωνσταντίνο Κυθήριο, παράταση της θητείας του σημερινού Προέδρου αλλά η εκλογή νέου υπό το βάρος του "εθνικού κινδύνου"; 

Γιατί ο ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα μιλάνε για "εθνικό ζήτημα ή εθνικό κίνδυνο"; Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε; Γιατί ορατός κίνδυνος εξ ανατολών υποτίθεται μετά και την επίσκεψη Νταβούτογλου, ότι δεν υπάρχει...

Μήπως τους ξέφυγε (στις  11:26) και αποκάλυψαν το "σενάριο" και μετά (στις  16:19) για να το ξεκαρφώσει  ο Τέρενς Κουίκ προειδοποιεί τον Σαμαρά: «Να μην διανοηθεί η κυβέρνηση να δημιουργήσει εθνική κρίση, για κάποιο εθνικό ζήτημα, για να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία. Διότι βέβαια εκεί τα πράγματα αλλάζουν, όταν βρίσκεται η χώρα σε κίνδυνο».  

Αναρωτιόμαστε λοιπόν σοβαρά: Παίζονται επικίνδυνα σενάρια πίσω από τις πλάτες του Ελληνικού λαού ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΟΜΗΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου