Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ (ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ


ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΙΣ 4/2/2018

Γράφει ο ΕργΔημΕργ 
Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι, όχι μόνον άρχισε πολύς κόσμος να ξυπνάει απ’ το ανθελληνικό πολύμορφο ναρκωτικό δηλητήριο που τον ποτίζουν (απάθεια, αναβλητικότητα, «χάϊδεμα» των κυβερνώντων, ψεύτικες ελπίδες γιά εύρεση Παραδείσου στο εξωτερικό, κτλ κτλ), αλλά καί ότι πλέον συντονίζεται σε κάποια κοινού ενδιαφέροντος θέματα. Μ’ άλλα λόγια, το θηρίο του Ελληνισμού ξύπνησε!


Νά, γιά παράδειγμα η αφεντιά μου: εκτός απ’ όσα ακολουθήσουν, είχα κι άλλα κατά νούν να γράψω – πχ γιά τους ομιλητές. Αλλά βλέπω μετά μεγίστης χαράς ότι με πρόλαβαν οι διοργανωτές.
[Παρένθεση: Εγώ είχα σκοπό να προτείνω όχι μόνον τον Θεοδωράκη, αλλά καί τον Γλέζο! 

Συμφωνείς ή δεν συμφωνείς μαζί τους, κανείς δεν θα μπορεί να τους κατηγορήσει γιά «φασίστες»! Οι αρδ, όπως καί άπαντες οι ανθέλληνες, με τέτοιους ομιλητές θα καταπιούν τη γλώσσα τους… πράγμα που στον πόλεμο της πληροφορίας αποτελεί περιφανή νίκη. Όχι, που θ’ αφήσουμε το κάθε ανθελληνικό έμεσμα να έχει εκπομπή στην τηλεόραση καί ν’ αλωνίζει!

Τώρα, τί λόγους θα είχαν οι προαναφερθέντες να φερθούν εθνοπρεπώς, δεν θα το αναλύσω. Αλλά όντως θα είχαν αρκετούς, σας βεβαιώνω. Αλλοιώς, δεν θα έλεγα τέτοια κουβέντα.

(Σημ. Οίμου-Αθήνας:μήν παίρνεις και όρκο, υπάρχουν αρκετοί που με ντοκουμέντα θεωρούν τον Μίκη προδότη και πράκτορα...)

Εν πάσει περιπτώσει, σήμερα θα θίξω κάποια θέματα, που φαίνεται πως πέρασαν μάλλον απαρατήρητα από διοργανωτές καί πατριώτες συν-ιστολόγους.

α. Οριστικό ιδεολογικό τάπωμα του παρακράτους

Από κάθε (κρατική καί παρακρατική) κατεύθυνση ακούς πορδές καί ξερατά, του τύπου: «- Όσοι συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, είναι φασίστες!» 

Πέρα από την ολοφάνερη βλακεία / ανιστορησία / μεροληψία τέτοιων συνθημάτων, ας δούμε -λιγάκι ψύχραιμα, έ; – ποιός είναι φασίστας. Τί παναπεί, δηλαδή, ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός. Ώστε να βάλουμε οριστικώς κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Έ, λοιπόν, ένα από τα χαρακτηριστικά του φασίστα είναι (ειδικά γιά τον 20ο αιώνα – μέχρι τις μέρες μας) η πλήρης σύμπλευση με τους ξένους κατακτητές της Ελλάδας.

Το: «- Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας!», το θυμάστε;
Το: «- Φονιάδες των λαών Αμέ-ρί-κάνοι!», το θυμάστε;Όθεν, τις τελευταίες δεκαετίες φασίστας είναι όποιος κάνει τα χατήρια των Αμερικάνων. Όχι όποιος ΔΕΝ τα κάνει!
Επομένως, φασίστας ΔΕΝ είναι όποιος συμμετέχει στο συλλαλητήριο, αλλά όλοι οι υπόλοιποι!!! 

Άρα, φασίστες είναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ το Αλεκσάκι με το γκουβέρνο του, τα κόμματα καί τα κομματόσκυλα (πλην εξαιρέσεων), οι αρδ, τα διάφορα «αριστερά» γκρουπούσκουλα, το παρακράτος των μπάχαλων, κι όλη η υπόλοιπη παρέα τους.

Άντε, το λοιπόν, με τον κάθε ψυχάκια, που δεν καταλαβαίνει ούτε τί είναι, ούτε τί κάνει – κι από πάνω νομίζει πως έχει δίκιο, βρίζοντας «φασίστες» όλους όσους δεν συμφωνούν μαζί του!

Τελικά, αυτή η λεγόμενη «Αριστερά» στην Ελλάδα δείχνει πως πολύ θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της λεγόμενης «Δεξιάς»! Αυτός είναι όλος κι όλος ο καημός της. Γι’ αυτό έφαγε ξύλο στα ξερονήσια. 

(Μάλλον κάτι παραπάνω είχαν καταλάβει οι -πονηρεμένοι- λεγόμενοι «δεξιοί», ότι επί της ουσίας θ’ αποκτούσαν συνέταιρο στη μάσα του δημοσίου χρήματος, γι’ αυτό κυνήγησαν τόσο άγρια τους λεγόμενους «αριστερούς». Δεν ήταν γιά τα ιδεολογικά ο καυγάς.)

 Πέρα απ’ όλους όσους -στην Ελλάδα- στα νιάτα τους ήταν «αριστεροί ιδεολόγοι» καί στα γεράματα πέσαν με τα μούτρα στα λεφτά, βλέπουμε με τα μάτια μας πλέον ότι σήμερα είναι η «Αριστερά», που βροντοφωνάζει το: «- Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας!»

Κι όσο γιά τους βόρειους γείτονές μας (παρέα με τους Τουρκαλάδες – να μην ξεχνιόμαστε)… Όλοι ανεξαιρέτως οι Βαλκάνιοι κατσαπλιάδες καί σφαγείς διετέλεσαν συνεργάτες των Ναζί, άρα όλοι ανεξαιρέτως σταμπαρίστηκαν διά παντός ως αυθεντικοί φασίστες με πιστοποιητικό ISO! 

Άντε, το λοιπόν, καί μ’ αυτούς, που το 1944-45 πέρασαν …ταχυδακτυλουργικώς στο στρατόπεδο της «Αριστεράς», καί νομίζουν ότι τη σκαπούλαραν απ’ την τιμωρία των εγκλημάτων τους! 

Κάποια μέρα θα ξεκινήσω τη συγγραφή του λογαριασμού των οφειλών όλων αυτών έναντι της Ελλάδας, καί θα γελάσει καί το …εν χρώμασιν αιγίδιον. Πχ μόνον η Βουλγαρία καί μόνον γιά τον εικοστό αιώνα μας χρωστάει αποζημιώσεις από ΤΡΕΙΣ πολέμους! (Τις οποίες, φυσικά, θα διεκδικήσουμε.)

Κι έχεις τώρα την εγχώρια λεγόμενη «Αριστερά» να κάνει σεγόντο στον φασισμό των ορίτζιναλ φασιστών, καί να ΜΗ λέει να καταλάβει πόσο μ@λ@κίζεται.

Ρέ, ούστ, λέμε! Ζά! Που θα βγάλετε καί γλώσσα στον Ελληνικό Λαό!

β. Περιφρούρηση

Το συγκεκριμένο θέμα (καί μάλιστα εν όψει απειλών του παρακράτους, ότι θα κατέβει οπλισμένο), το συζήτησαν καί το συζητάνε πολλοί από τους διοργανωτές καί τους συμμετέχοντες πολίτες. 

Δεν ξέρω τί μέτρα θα λάβουν έναντι της -ενδεχομένως αιματηρής- παρανομίας του παρακράτους (καί με τους ματατζήδες αιωνίως απόντες έναντι του παρακράτους), αλλά θέλω να τονίσω πως η πλατεία Συντάγματος είναι παγίδα.

Στο Σύνταγμα, η συνήθης παράταξη των …αντιμαχομένων είναι περίπου ετούτη εδώ:Ο κόσμος στα δυτικά της Βουλής, οι ματατζήδες βόρεια καί νότια, το παρακράτος ξεκινάει προς Σύνταγμα (…όταν δεχθεί εντολή στα κινητά) απ’ τα Εξάρχεια καί τα Προπύλαια (του πανεπιστημίου), κι οι Παμίτες του ΚΚΕ στην Ομόνοια (όλοι αντάμα κι ο ψωριάρης χώρια).

 Οι τελευταίοι κάνουν συντεταγμένη βόλτα Ομόνοια-Ζάππειο καί πάνε σπίτια τους… εκτός απ’ όταν τους πιάσει κατιτίς, καί παρατάσσονται μαζί με τους ματατζήδες μπροστά απ’ τη Βουλή, σα ντόμπερμαν.

Τέλος, οι λάθρο (πέριξ οδού Αθηνάς καί Καμινείου ιδρύματος) δεν ενόχλησαν μέχρι σήμερα. Συνήθως (αν πλησιάσουν στο Σύνταγμα) βρίσκουν ευκαιρία να πουλήσουν κανένα κλεψιμέϊκο κινητό στους συγκεντρωμένους, αλλά ποιός ξέρει ποιά μέρα θα δεχθούν εντολή να επιτεθούν!

Βλέπουμε, όμως, από το τοπογραφικό, ότι δεν υφίσταται «έξοδος διαφυγής». Δεν είναι Θεσσαλονίκη εδώ! (Με τους πάμπολλους κάθετους δρόμους καί τη θάλασσα.) 

Γι’ αυτό, η τυχόν ένοπλη επίθεση του παρακράτους εναντίον του πλήθους θα έχει θύματα. Συνεπώς, πρέπει το παρακράτος να κρατηθεί μακριά από την πλατεία Συντάγματος. Να μην πλησιάσει καθόλου! 

Δηλαδή, η περιφρούρηση πρέπει να δράσει στα σημεία εκκίνησης των παρακρατικών, όχι γύρω-γύρω απ’ την πλατεία. Αν πλησιάσουν οι παρακρατικοί στην πλατεία, το παιχνίδι χάθηκε.

Όθεν, ιδιαιτέρως κάνω έκκληση στους οργανωμένους οπαδούς των ομάδων, να συνεισφέρουν στην ακλόνητη περιφρούρηση (ξέρουν αυτοί! – καί γιά μιά μέρα, ανακωχή μεταξύ τους!), καί στο ΚΚΕ να …λογικευτεί. Δεν σηκώνει ανοησίες η 4η Φεβρουαρίου 2018.


γ. Ο καιρόςΌπως καί στη Θεσσαλονίκη, η ελαφριά συννεφιά εύκολα μετατρέπεται σε μπόρα διαρκείας – από τους αεροψεκασμούς των γαμημένων Νατοϊκών αεροπλάνων. Πάρτε σπαστές ομπρέλλες, καλού-κακού.

δ. Τα μετέπειτα

Ένα μέγιστο ερώτημα, που δεν το σκέφτηκαν οι πολλοί… μάλλον, προτιμούν να μην το σκέφτονται… είναι το τί θα γίνει, αν το συλλαλητήριο αρχίσει να ζητάει κι άλλα. Δηλαδή, αν ζητήσει πτώση της κυβέρνησης, δίκες καί καταδίκες επί εσχάτηι προδοσίαι, κτλ παρόμοια. Δε θέλει πολύ, από μιά μικρή σπίθα ν’ ανατιναχτεί η αποθήκη της μπαρούτης!

Λοιπόν, η δική μου εκτίμηση της κατάστασης είναι η εξής:
Κατ’ αρχήν, ΜΗΝ περιμένετε να συμβεί ο,τιδήποτε (εννοώ οποιαδήποτε πολιτική αλλαγή), καί δή αμέσως, επειδή θα μαζευτούν δύο μύρια κόσμος να φωνάξουν υπέρ της Ελλάδας. (Καί κατά του γκουβέρνου.) 

Το Αλεκσάκι καί οι συν αυτώ είναι τόσο γομάρια, που δεν χαμπαρίζουν. Μόνο στη φωνή του κυρίου ( ; ) πρέσβεως υπακούν. Ο δέ κυρ-Πρόεδρας, ούτ’ αυτός θα εφαρμόσει το Σύνταγμα, να καθαιρέσει την κυβέρνηση. (Θα με θυμηθήτε καί γι’ αυτόν!) 

Βλέπετε, τα ίδια είχαν συμβεί καί με τους «Αγανακτισμένους»… κι αναρωτιέμαι, αν αυτό δεν ήταν κατάφωρη αντίθεση της κυβέρνησης προς το λαϊκό αίσθημα, ώστε αυτή να υποχρεωθεί σε παραίτηση, τότε τί είναι;! Αλλά ουδείς εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Εάν, όμως, σπάσ’ ο διάολος το ποδάρι του καί η παρούσα κυβέρνηση εκπέσει, τότε ο κόσμος πρέπει να ζητήσει όσα ζητήσει σύμφωνα με το υφιστάμενο Σύνταγμα καί τους νόμους – καί ΟΧΙ με «λαϊκά δικαστήρια», κρεμάλες, κτλ. 

Σας παρακαλάω γονατιστός να με ακούσετε ειδικά γι’αυτό, καί να το τηρήσετε! Υφίστανται σοβαρώτατοι λόγοι, που το ξεκαθαρίζω.Δηλαδή, θα εφαρμοστούν επακριβώς όσα έχουν κατά καιρούς προτείνει διάφορα πρόσωπα στο Διαδίκτυο, μεταξύ των οποίων κι ο δικός μας ο Παλαιός.

[Που είπε -ο Παλαιός- ότι έχουμε αρκετούς νόμους γιά να δικάσουμε τους πωλητικούς. Κι έχει απόλυτο δίκιο, αν οι νόμοι …εφαρμοστούν. Όπως ακριβώς πάει να γίνει στις 4 Φεβρουαρίου.

Η δική μου η ένσταση στα γραφόμενα του Παλαιού ήταν -κι εξακολουθεί να είναι- το πού θα βρεθούν έντιμοι δικαστές να εφαρμόσουν τους νόμους, καί υπό ποιές συνθήκες. 

Αν μή τί άλλο, όπως έγραψε κάποτε κι ο Εμμανουήλ Ροΐδης, «καθ’ ήν ώραν πίπτει εντός του Κοινοβουλίου βροχή νομοσχεδίων», πρέπει να ψηφιστεί ένας καί μοναδικός νόμος… περί τηρήσεως των κειμένων νόμων! Καρα-lol!!!]

Εν πάσει περιπτώσει, το παρόν Σύνταγμα (όπως κι όλα τα απ’ το 1843) είναι μασωνικής εμπνεύσεως, γι’ αυτό πετάει τη μπάλλα στην εξέδρα – στο ακροτελεύτειο άρθρο περί «πατριωτισμού των Ελλήνων», κτλ. 

Δηλαδή, αν ο οποιοσδήποτε κυβερνών ασχημονεί καί παραβιάζει αβέρτα Σύνταγμα καί νόμους, θα τον σταματήσει (καί θα τον τιμωρήσει) ο πατριωτισμός του καφετζή της Άνω Ραχούλας!!!

 Σιγά να μη συμβεί ποτέ αυτό, δηλαδή! (Σκέφτηκαν οι μασώνοι πονηρώς, γι’ αυτό τα γράψανε καί τα ψήφισαν αυτά. Γιά να φανούν καλοί καί φιλολαϊκοί! Όμως, επί της ουσίας, χέσε ψηλά κι αγνάντευε.)

Έλα, όμως, που εδώ έσπασε ο διάολος το ποδάρι του, κι αν μαζευτούν στο Σύνταγμα δύο, δυόμιση μύρια «καφετζήδες της άνω Ραχούλας», τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος γιά κανέναν, παρά να εφαρμοστούν επακριβώς Σύνταγμα καί νόμοι! 

Φυσικά, η παρέα του Αλεκσάκι πρέπει να φύγει κλωτσηδόν την αμέσως επόμενη στιγμή, ως καταφανώς αντίθετη με το λαϊκό αίσθημα. (Βρες μου κάποιον, να γουστάρει να τον φορολογούν αγρίως γιά να καλύψουν ατασθαλίες λαμόγιων καί να παχαίνουν οι Γερμανοί, κι εγώ θα κάτσω… άντε, δεν το λέω! Lol!!!)

Ένας λόγος που φτάσαμε στον πάτο με τα σκατά που φτάσαμε, είναι ακριβώς η ατιμωρησία των διαφόρων μεγαλοσχημόνων. Αυτή πρέπει να σταματήσει πάραυτα – καί άριστη ευκαιρία προς τούτο είναι το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου 2018!

Εάν, τώρα, τα πράγματα πάνε όπως πρέπει (δηλ. υποχρεωθεί σε έκπτωση η κυβέρνηση, κτλ), τότε τα πρακτέα είναι τα εξής:
Αμέσως σχηματισμός υπηρεσιακής κυβερνήσεως από έγκριτες εξω-πολιτικές προσωπικότητες, καί προκήρυξη εκλογών μετά από κανένα εξάμηνο.

 (Να στρώσει κάπως η κατάσταση πρώτα.) Στις οποίες εκλογές δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνον όσοι δεν υπέγραψαν μνημόνια, ή άλλως πως όσοι δεν εγκωμίασαν ή/καί δεν συναπεδέχθησαν την παράδοση σε ξένους μέρους ή όλου της Ελληνικής Επικρατείας. 

Οι λοιποί, άμεση παραπομπή σε δίκη γιά ειρκτές είκοσι ετών τουλάχιστον – με κύρια κατηγορία την της εσχάτης προδοσίας.
Φυσικά, δεν πρέπει να είμαστε αφελείς πως όλα τα του συλλαλητηρίου θα είναι ανέφελα καί τραλαλά λουλουδάκια, χωρίς αντιδράσεις. 

Διότι -γιά παράδειγμα- ο κύριος ( ; ) πρέσβυς εμμέσως πλήν σαφέστατα μας απείλησε να κάτσουμε στ’ αυγά μας. («Φοβάται», είπε, θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με την τουρκίτσα.) Αλλά δεν πρέπει ν’ αφήσουμε αυτή την ευκαιρία με τίποτε!

(Καί πού ‘σαι, πρέσβυ. Κι εμείς φοβόμαστε γιά κανέναν μετεωρίτη διαμέτρου πέντε χιλιομέτρων καταποπάνω στην πατρίδα σου. Η «Νέα Ατλαντίς» θ’ ακολουθήσει τη μοίρα της παλιάς… καί μάντεψε ποιοί θα σας βυθίσουμε ξανά! Γι’ αυτό, συμμαζέψου καί μη μας χώνεσαι τόσο πολύ. Φιλικά σ’ το λέω. Καπίσι; )

ε. Καί το πανταχού παρόν Μάτριξ…

Το συλαλλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου 2018 (καλύτερα: το δίπολο των συλλαλητηρίων γιά τη Μακεδονία, μαζί μ’ αυτό της Θεσσαλονίκης) εκτός των άλλων τυγχάνει καί ματριξιανό αρχέτυπο – γι’ αυτό θέλει πολλή προσοχή στον χειρισμό του. Βλέπετε, έχει τρομερές ομοιότητες με τη Στάση του Νίκα! (Μόνο “τρομερές”;… Ανατριχιαστικές είναι.) 

Ο λαός στη Θεσσαλονίκη κατέβασε γιά περιφρούρηση τους οργανωμένους φιλάθλους των ποδοσφαιρικών ομάδων, καί σκέφτεται να κάνει το ίδιο καί στην Αθήνα,
όπου, συγκεντρωνόμενος σε πλατεία, θα πολιορκήσει τ’ ανάκτορα. (Διότι η Βουλή πιό παλιά ήταν ανάκτορο.)

Ο λαός είναι θυμωμένος με την υψηλή φορολογία καί με την προδοσία της Δικαιοσύνης (η οποία, πλην εξαιρέσεων πήγε αναφανδόν με το μέρος του γκουβέρνου).

Η “εξέγερση” του 2018 συμπίπτει μέχρι καί ημερολογιακώς με τη Στάση του Νίκα!!! Διότι τελειώνει στις 4 Φεβρουαρίου. Που σημαίνει πως, αν στις 18 Ιανουαρίου προσθέσουμε κάπου 14-15 μέρες (τη διαφορά των ημερολογίων), πάμε στην 1η ή τη 2α Φεβρουαρίου!

Είδαμε, λοιπόν, τις ομοιότητες, ξέρουμε καί την δυσάρεστη κατάληξη του 532 μΧ… Μέγιστη δασκάλα η Ιστορία!
Επειδή, όμως, ουδείς σώφρων άνθρωπος θέλει να υπάρξει ξανά αιματοχυσία του λαού, γι’ αυτό πρέπει άπαντες να δείξουν μέγιστη προσοχή! 

Καί προβλεπτικότητα. (Είπαμε, το παρακράτος πρέπει να εξουδετερωθεί, πριν κάν τολμήσει να κάνει το πρώτο βήμα του προς την πλατεία Συντάγματος.) 

Το αρχέτυπο πρέπει να σπάσει στο σημείο αυτό. Το παρήγορο είναι πως ήδη έχει αρχίσει να σπάει σε άλλα σημεία: πχ η Στάση του Νίκα κράτησε μία εβδομάδα, ενώ εδώ ανάμεσα στα συλλαλητήρια μεσολαβούν δύο εβδομάδες. Αλλά, πρέπει να φτάσουμε το σπάσιμο του φαύλου κύκλου μέχρι τέλους! Όχι μισές δουλειές.

Τούτων ειπωθέντων, εύχομαι (γι’ ακόμη μία φορά) εκ βάθους καρδίας καλή επιτυχία στον Ελληνικό Λαό, κι ένα λαμπρό μέλλον στην Ελλαδάρα μας!
Καί να ψοφήσουν οι οχτροί μας! 

Υ.Γ.: Η όλη φάση με τα συλλαλητήρια γιά τη Μακεδονία είναι τίγκα στα μεταφυσικά καί ματριξιανά στοιχεία. Αυτά απαιτούν ξεχωριστή μελέτη, καί δεν ήθελα να τα βάλω στο κυρίως κείμενο. 

Έτσι, τα αναφέρω εδώ, σαν υστερόγραφο.
(α) Θυμάστε που λέγαμε γιά το 1204; Πάλι ματριξιανό αρχέτυπο περιγράψαμε, αλλά στην ανάρτηση εκείνη ταύτισα τον Μούρτζουφλο με το Αλεκσάκι καί τον λατινόφρονα πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Ιωάννη Ι’ Καματηρό (ένα σκέτο …καματερό βόϊδι καί μισό) με τον Βοθρολυμαίο.

 Όμως, φαίνεται πως έχουμε επανάληψη του μοτίβου (αν καί τόσο κοντά χρονικά – μόλις μετά από 3 χρόνια), με τον Καμμένο ως Μούρτζουφλο καί τον Τζερώνυμο ως Καματηρό!!! Γιάαα να δούμε…

Τα πράγματα με το Μάτριξ δεν είναι καθόλου εύκολα ή αστεία, γι’ αυτό πρέπει κάθε φορά να προσπαθούμε να βραχυκυκλώνουμε την πορεία, που οδηγεί σε δυσάρεστα. 

Βέβαια, πιθανώτατα ένα “1204” υλοποιήθηκε καί στο παρελθόν (κι όχι μονάχα άπαξ), στους “σκοτεινούς” χρόνους της Ελλάδας – ενδεχομένως το 4500 πΧ, ξέρω ‘γώ. Αλλά σήμερα, που γνωρίζουμε καί καταλαβαίνουμε, πρέπει να τα σταματάμε κάτι τέτοια. 

Κι εδώ η προσπάθειά μας πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη, διότι έχουμε αλληλοκάλυψη δύο ματριξιανών αρχετύπων – καί δή, Βυζαντινών! (Στάση του Νίκα καί 1204.)

(β) Η διεκδίκηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας (αλλά κι η προσάρτηση του υπόδουλου κομματιού της στην Μητέρα Ελλάδα) έχει καί μιά κρυφή ( ; ) πλευρά: το συστηματικό ξεπάτωμα των αρχαιο-Ελληνικών στοιχείων της Μακεδονίας. 

Αν νομίζετε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της «Σκοπιανίτιδας» (που έπληξε αρκετά εγχώρια γκουβέρνα στη σειρά – καί τα φιλαράκια τους) είναι η δουλοπρεπής καθαίρεση των ονομαστικών πινακίδων στα τούννελ της εθνικής οδού, ή το πώς θα μετονομαστεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία», τότε είσαστε μακράν νυχτωμένοι.


Αλήθεια, τί γίνεται τελικά με την Αμφίπολη; Γιατί τόση «σιγή ασυρμάτου»;

Επίσης, πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα οστά του Φιλίππου Β’; Ποιός τα παρέδωσε σε ποιόν; Με άδεια καί εντολή ποιανού; Με ποιό πρωτόκολο παράδοσης-παραλαβής; Δέεεεν δικαιούμαστε να μάθουμε; Καί μή μου πήτε ότι αυτό το σκοτεινό πέπλο κάλυψε τα πάντα, γιά να μη δυσαρεστηθούν …οι Σκοπιανοί!

Επειδή, όμως, η παραποίηση / υπεξαίρεση ιστορικών τεκμηρίων είναι έγκλημα καθοσιώσεως εις βάρος της Ελλάδας (άσχετο τί λέει επ’ αυτού η νομοθεσία), κάτι αρχαιολόγες καί κάτι Άννες με άσπρα τσουλούφια θα λογοδοτήσουν καί θα τιμωρηθούν. Να μή νομίζουν ότι θα τη βγάλουν καθαρή.

(γ) Το πρώτο συλλαλητήριο έγινε στις 21 Ιανουαρίου… δηλαδή, ακριβώς απέναντι από τα γενέθλια του Μ. Αλεξάνδρου! 

Η περίοδος 20 έως 23 Ιανουαρίου θεωρείται «πύλη», η δέ αντίθεση του Ηλίου με τον γενέθλιο Ήλιο σημαίνει κορύφωση των προσπαθειών.

Δεν επιμένω, αφήνω τη σχετική ανάλυση σε άλλους. (Που διαθέτουν ελεύθερο χρόνο!) Πάντως, με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης «άνοιξε η πύλη»… γεγονός πολύ ελπιδοφόρο!


1 σχόλιο:

  1. Αν η κυβέρνηση δεν γκρεμοτσακιστεί την Κυριακή (είναι πιθανή και μια ψυχοσωματική κατάρρευση του Αλέξη Τσίπρα που δεν του βγαίνει το "παιχνιδάκι" του. Αλλά σίγουρα θα τον "κρατάει όρθιο" ολόκληρη ιατρική ομάδα)και αν στη συνέχεια ανακοινώσει δημοψήφισμα πρέπει η ισχυρή ομάδα των Παμμακεδονικών Οργανώσεων να απαιτήσει δύο πράγματα:πρώτον, καθαρό ερώτημα -που να μην έχει δύο αναγνώσεις ή ασάφειες.
    Και δεύτερον αλλαγή της Singular με μία ρώσικη εταιρεία- ίσως την ανάλογη της Singular στη Ρωσία. Κάποιοι θα πρέπει να το κουβεντιάσουν με τις Παμμακεδονικές. Εκτός αν Έλληνας έχει παρόμοια εταιρεία κάπου στον κόσμο, επειδή τίποτα δεν αποκλείεται. Σε αυτό το συναρπαστικό "ξύπνημα" του Ελληνισμού θα συμβούν "πράματα και θάμματα".
    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΎΝΘΗΜΑ:ΕΝΟΤΗΤΑ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΕΝΟΤΗΤΑ!! ΤΩΝ.....ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή