Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

 Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!ΣΥΛΛ


Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΩΣ ΑΛΛΟΤΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΙΟΤΙ (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!) ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΩΣ "ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ"


ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ 

"... στην εξέδρα του συλλαλητηρίου, παρεισέφρησαν διά της βίας και μεθοδευμένα στοιχεία αλλότρια, τα οποία συνοδευόμενα από «μπράβους» εκτόπισαν και προπηλάκισαν τους παρουσιαστές και τους προγραμματισμένους ομιλητές, από την συντονιστική επιτροπή και πήραν για ένα χρονικό διάστημα τα μικρόφωνα. Πρόκειται για την Γεωργία Μπιτάκου και τον αντικανονικό ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους.

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων δηλώνουν απερίφραστα και κάθετα την αντίθεσή τους στην απαράδεκτη αυτή πράξη και καταγγέλουν την βίαιη υφαρπαγή του λόγου, την οποία χαρακτηρίζουμε ως προβοκάτσια με σκοπό το καπέλωμα και τον χαρακτηρισμό του συλλαλητηρίου ως διοργάνωση ακραίων στοιχείων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με το ΑΦΜ της οποίας πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο, επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια."

Εμείς απλά ρωτάμε: Η Γεωργία Μπιτάκου ήταν ή δεν ήταν μία από τους 4 της οργανωτικής επιτροπής; 

Εκπροσώπησε την οργανωτική επιτροπή σε όλα τα κανάλια;
(Βλέπε ενδεικτικά ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ )


Άρα δικαιούτο να βρίσκεται στην εξέδρα, να πάρει το λόγο και να κάνει μια παρέμβαση ως διοργανώτρια. Οπότε για ποιο αλλότριο στοιχείο και ποια υφαρπαγή του λόγου μιλάμε; Εάν δεν την εμπιστεύονταν γιατί την εξέλεξαν στην οργανωτική επιτροπή;
Γιατί την άφησαν να εκπροσωπεί παντού το συλλαλητήριο;
Ή τους ξύνισε μετά επειδή έθεσε θέματα επικίνδυνα για τους μνημονιακούς;


Δυστυχώς, πάντως ήταν η μόνη (ακροθιγώς και ο κ. Κασιμάτης) που έβαλε το ζήτημα των μνημονίων και της γενοκτονίας των Ελλήνων ως αιτία και θεμέλιο της προδοσίας της οποίας συνέπεια και αποτέλεσμα είναι το Μακεδονικό πρόβλημα όπως έχει σήμερα. 


Την ώρα που ο Μίκης έλεγε ακίνδυνες ατάκες του τύπου "είμαι πατριώτης διεθνιστής" (σαν να λέμε χορτοφάγος κανίβαλος) και όλοι είχαμε απαυδήσει αφού δεν ακουγόταν πολιτικός λόγος, η Μπιτάκου, έστω και σαν παρέμβαση, έδωσε κάποιο πολιτικό τόνο στις ομιλίες που είχαν πάρει την άγουσα προς την πλήρη αποχαύνωση... Είπε τα αυτονόητα!
(Μπορείτε να ακούσετε τον λόγο της και του κ. Κασιμάτη ΕΔΩ)


Το Μακεδονικό το δημιούργησαν πολιτικές υποτέλειας των οποίων κορύφωση είναι οι πολιτικές των μνημονίων! Άρα μην μπερδεύουμε το ακομμάτιστο με το απολίτικο! Ο πολιτικός λόγος είναι απαραίτητος να αρθρωθεί, σαν αντίδοτο στην δωσίλογη αλητεία των μνημονιακών κυβερνήσεων!

Επίσης έπρεπε να τονιστεί ότι πρόκειται για Λαϊκή Εθνοσυνέλευση, πράγμα που ευτυχώς έγινε τουλάχιστον γραπτώς στο Ψήφισμα που εκδόθηκε και επιδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Επίσης η Μπιτάκου ήταν η μόνη που είπε ότι "δινουμε ραντεβού στις πλατείες" ενοώντας ότι αυτή η λαοθάλασσα πρέπει να έχει συνέχεια μέχρι να πνίξει την προδοσία.Δεν γνωρίζουμε την Μπιτάκου και από που και πως κινείται. Αλλά αν αυτά που είπε χαρακτηρίζονται ακραία, τότε σε τι διαφέρουν αυτοί που την κατηγορούν, από τον εσμό των πολιτικών που έχουν καταπροδώσει την Μακεδονία; 

Είναι ασήμαντο κατά την γνώμη τους ότι η Ελλάδα είναι υπό γερμανική (οικονομική) κατοχή; Ότι κυβερνάει δωσίλογη ψευτοαριστερή κυβέρνηση; Ότι έχουν ξεπεράσει τις 50000 οι αυτοκτονίες; Ή μήπως βαυκαλίζονται ότι όλος αυτός ο κόσμος κατέβηκε μόνο για το Μακεδονικό, σε ένα συλλαλητήριο ξεκομμένο από τα μνημόνια και την εξαθλίωση που βιώνει!

Η αποκοπή του συλλαλητηρίου από την οργή που έχει ο κόσμος για την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μέσω μνημονίων και για την οικονομική εξαθλίωσή του, είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Ειλικρινά δεν κατανοούμε πως μπορεί να είναι κανείς πατριώτης μόνο για την Μακεδονία αλλά να αδιαφορεί για την γενοκτονία των Ελλήνων και το ξεπούλημα ολόκληρης της Ελλάδας...


Πολιτικός λόγος π.χ. είναι το εύγλωττο και πολύ εύστοχο σκίτσο του ΚΥΡ: 
ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!2 σχόλια:

 1. Ποιοί είστε εσείς που δεν είδατε τη χασμωδία που δημιουργήθηκε με το οσα είπε και στοντόνο που τα είπε η κυρία ,πως τη λένεκαι οι υπόλοιποι που ηθελημένα ή αθέλητα προσπάθησαν να αμαυρώσουν μιά πρσγματικά μεγαλειώδη και αρτια προετοιμασμένη συγκέντρωση.Αν δεν ήταν προβοκάτσια που δεν το πιστεύω ήταν βλακεία και εσείς την επαναλαμβάνετε επιδεικνύοντας αληλεγγύη ως γνήσιοι όμοιοι ή και το πιθανότερο ως πονεμένα ορφανά του χαζοχαρούμενου δυστυχώς και λυπάμε σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατ αρχάς σας συμβουλεύουμε να επιδείξετε ψυχραιμία γιατί η ένταση σας οδηγεί σε ορθογραφικά λάθη και ασυνταξίες...
   "Η κυρία πως τη λένε" ήταν εκπρόσωπος τύπου και ένα από τα 4 μέλη της οργανωτικής επιτροπής!
   Εμείς αναρωτιόμαστε γιατί ενώ την εξέλεξαν μετά τους ενόχλησαν τα όσα είπε που ήταν τα αυτονόητα...
   Το να συνδέσεις το μακεδονικό με τις πολιτικές υποτέλειας των μνημονίων είναι κατά την γνώμη σας "προσπάθεια να αμαυρώσουν την μεγαλειώδη συγκέντρωση" που μόνος σας χαρακτηρίζεται ως "άρτια προετοιμασμένη". Μόνο που στην προετοιμασία συνέβαλε απόλυτα "η κυρία πως τη λένε" δηλαδή η Γεωργία Μπιτάκου!
   Μακεδονία χωρίς Ελλάδα δεν υπάρχει και η Μπιτάκου αυτό είπε:Ότι οι προδότες της Μακεδονίας είναι πρωτίστως προδότες της Ελλάδας!

   Διαγραφή