Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 25/2 ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 
Ο ‘Αγγελος Αποστολόπουλος, ο 22χρονος φοιτητής, ο ένας εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου στην Πάτρα για την Μακεδονία, ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, εξηγώντας και τους λόγους.

Στην ανακοίνωσή του στο facebook έγραψε τα παρακάτω:

«Σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ανακοινώνουμε πως από την δίκη μας πλευρά, ακυρώνεται κάθε ενέργεια διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στην Πάτρα για το ζήτημα της Μακεδονίας που προγραμματιζόταν για τις 25 Φεβρουαρίου.


Για σημαντικούς λόγους διοργάνωσης όπως και ασφαλείας, θα ήταν σαφώς καλύτερο να το αναλάβουν κάποιοι «ισχυρότεροι» οργανισμοί ή φορείς, όταν και αν το κρίνουν να το κάνουν. 

Όσον αφορά το ζήτημα της άδειας από τον Δήμο εμείς ήμασταν ξεκάθαροι στο τι είχαμε δηλώσει, καθώς και ακυρώνουμε κάθε ενέργεια σχετικά με αυτή την κινητοποίηση.

Οι προθέσεις μας ήταν ξεκάθαρες και αγνές και ποτέ δεν επιδιώξαμε ή θελήσαμε κάτι πέρα από ειρηνικό. Καταδικάζουμε και θα καταδικάσουμε κάθε μορφή βίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου