Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ


ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣ


ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
+++ 

 ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟ ΛΑΛΕΙ 
ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ 
ΤΗΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ. 

 Μικρό πιστό μου ποίμνιο, 
εσύ που μου έχεις μείνει σωστό στο δικό μου στρατό
 κάτω από τη σημαία της ΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, 
ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΤΑ ΘΗΡΙΑ, ανδρείζου, μην εσέ αυτά φοβίζουν, 
έχεις εμέ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, στάσου κραταιώς. 

Με ΟΠΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟ 
αγωνίσου ενάντια στα όργανα του σατανά. 
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ. 
 θα λάμψει και πάλι η ΑΛΗΘΕΙΑ, 
της πίστεως η δάδα η Θεία. 

 Θέλουν ύπουλα 
την πίστη των πιστών Ελλήνων να κλονίσουν, 
μα πικρά θα κλάψουν. 
 Θα κάμψουν γόνυ σε εμέ τον ΜΕΣΣΙΑ, 
θα με βρουν μπροστά, δικά μου τεκνία. 

 Εδραιωθείτε, στο νόμο τον Ευαγγελικό μου πιαστείτε.
 ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ, με την εσωτερική σας κάθαρση,
 σε χρυσή αλυσίδα οι ορθόδοξοι μου οπαδοί, ενωθείτε.
 Όλοι ΕΝΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.

Πρόδωσαν την ορθοδοξία οι άνομοι, οι άθεοι ηγέτες,
συνθηκολόγησαν με του σκότους τα σημεία. 
 Με πούλησε ακόμα και η ΙΕΡΑΡΧΙΑ. 
 Διά τριάκοντα αργύρια, ωσάν τον Ιούδα αυτοί.

 Γι’ αυτό απέσυρα κι εγώ την Αγία μου Χάρη
 από τους ανόμους κληρικούς, 
από τους ψηλά ισταμένους ΤΑΓΟΥΣ. 
 Έδωσα την χάρη τώρα, στους μικρούς, αγραμμάτους αλιείς,
 όπως τότε που ήμουν στη γη. 

 Για να με ομολογήσουν, 
για τον ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ να πολεμήσουν. 
 Να γράφουν τον Άγιο μου Λόγο, να με κηρύξουν.
 Θαύματα να ποιήσουν. 

 Πιστέ, απλέ λαέ, θα είμαι Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, 
θα οριοθετώ ΕΓΩ τη ζωή σας. 
 Θα σας δίδω το Θείο εμβόλιο μου, 
στον ορθόδοξο ναό μου. 
 ΤΟ ΣΩΜΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΪΚΟ.

 Άτρωτους θα σας κάνω εν ώρα των επερχομένων δεινών. 
Γιατί με ομολογείτε, με την συνέπεια της ζωής σας εδώ. 
 Ό,τι κι αν στη γη ιδείτε εσείς μην πτοηθείτε. 
 Και σε κοιλάδα θανάτου αν βρεθείτε,
 αλώβητοι, σώοι θα βγείτε. 

 Θα ΄χετε αρχηγό ΕΜΕΝΑ 
ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΟΙΜΕΝΑ.
 Σας έχω σφραγισμένα, στον γολγοθά 
με το ΤΙΜΙΟ ΜΟΥ ΑΙΜΑ. 

 Και το πιο βασικό: Το όνομα σας
 το ΄χω γραμμένο σε χρυσή βίβλο στον ουρανό. 
 Εκεί μια μέρα θα ΄ρθείτε. 
 Υπό Εμού θα στεφανωθείτε.

Θάρρος, υπομονή, Άνοιξη θα ΄ρθει. 
 Αφήστε να λυσσομανούν τα θεριά, 
εσείς στρέψτε το βλέμμα ψηλά. 
 Σας αναμένουν άρητα, ασύγκριτα αγαθά. 
 ΕΠΑΘΛΑ ΘΕΙΚΑ!

Όσο για σας Γραμματείς και Φαρισαίοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
 που, συν των άλλων εγκλημάτων σας, 
κάψατε και της Ελλάδος το τοπίο, 
σας αναμένει ΑΙΩΝΙΑ ΠΥΡΑ 
στης κολάσεως τα φοβερά δεινά! 
 ΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!

Διάδωσε, ανάρτησε το γραπτό, ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΖΗΤΩ!


ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ 

 +++



14 σχόλια:

  1. Οι ο Θεός μεθ'ημών
    Ουδείς καθ'ημών
    Τιμή και δόξα στην Πανάγια Τριάδα
    Αμήν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΠΙΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΤΉΡ ΚΑΤΑΦΥΓΗ ΜΟΥ Ο ΥΙΌΣ ΣΚΕΠΉ ΜΟΥ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΤΟ ΆΓΙΟΝ ΤΡΙΑΣ ΑΓΊΑ ΔΌΞΑ ΣΟΙ. ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ Σοι Κύριε, δοξασμένο τό Όνομά Σου,
    μά άν θέλεις βάλε καί μένα ανάμεσα
    στά εκλεκτά παιδιά Σου.
    Όχι γιά τίς τιμές σ'αυτά
    μά ούτε καί τίς δόξες.
    Μόνο γιά τήν αγάπη τή δική Σου,
    τό Άγιο Σώμα καί τό Αίμα
    πού χύθηκε γιά όλους εμάς
    τότε καί στόν αιώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΘΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1989/

    19 Iουνίου 1989

    -Eγώ είμαι, ειρήνη σε σας. Πολυαγαπημένες ψυχές, νιώστε Mε, νιώστε την Παρουσία Mου, βρίσκομαι ανάμεσα σε όλους σας. Eλάτε κι αφαιρέστε αυτό το πέπλο που απλώνεται βαριά πάνω στα μάτια σας και δείτε Mε μέσα στη Δόξα Mου. Γνωρίζω πόσο αδύναμοι είστε και ότι η παραμικρή θύελλα που ξεσηκώνει ο εχθρός Mου σας τραντάζει και πέφτετε, αλλά μην απελπίζεστε σ' αυτούς τους Kαιρούς της Aνταρσίας, γιατί Eγώ, ο Kύριος, που είμαι το Kαταφύγιό σας και ο Παρηγορητής σας, βρίσκομαι όσο ποτέ κοντά σας. Eίμαι ένα Άσυλο για τους ανήμπορους και τους απελπισμένους, ένα Kαταφύγιο από τις καταιγίδες που ξεσηκώνει ο εχθρός Mου, μία Aστείρευτη Πηγή γι' αυτούς που διψούν, μία Σκιά, για να σας προστατεύει από τον καύσωνα αυτής της ερήμου, όπου ζείτε τώρα. H Iερή Mου Kαρδιά είναι ορθάνοιχτη για να σας καλωσορίσει και να σας αναπαύσει.

    Eίμαι η Aγάπη που αναζητεί κάθε καρδιά για να την παρηγορήσει και να την αγαπήσει, είμαι η Aγάπη που σας αγαπά αιώνια. BΛΕΠΕΤΕ; KΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ OΥΡΑΝΙΟ ΘΡΟΝΟ MΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΝΩ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΥΨΩΣΩ Σ' EΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΕΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ OΥΡΑΝΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ MΟΥ. ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ MΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ AΓΚΑΛΙΑΣ MΟΥ. Προς χάριν σας θα πολλαπλασιάσω τις Xάρες Mου ανάμεσά σας και τους νεκρούς σας θα τους αναστήσω με τη Διάπυρη Φλόγα της Aγάπης Mου. Έρχομαι με την Iερή Mου Kαρδιά στο Xέρι να σας την προσφέρω, θα Tην δεχθείτε;

    Aγαπημένοι Mου, η Hμέρα πλησιάζει που κάθε όραμα θα επαληθευθεί, κάθε προφητεία σύντομα θα εκπληρωθεί, και στη διάρκεια της δικής σας ζωής. Γι' αυτό ανοίξτε τις καρδιές σας και προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί το Πνεύμα της Xάριτός Mου εκχέεται τόσο γενναιόδωρα πάνω σ' αυτή τη γενεά. H Hμέρα, που όλες οι γενεές θα γίνουν μία, με έναν Ποιμένα, γύρω από μία Aγία Tράπεζα, κι Eγώ, ο Kύριος, θα είμαι για αυτές Mοναδικός, πλησιάζει. Προσευχηθείτε λοιπόν, αγαπημένοι Mου, προσευχηθείτε γι' αυτή την Eνότητα, για την οποία, Eγώ, ο Kύριος, βρίσκομαι σε πλήρη προετοιμασία. Tώρα είστε διασκορπισμένοι και οι βοσκές σας άγονες. O θρήνος του ποιμένα Mου 1 ακούγεται σε ολόκληρο τον Oυρανό, γιατί οι Kάιν έσπασαν τη ράβδο του σε πολλά τμήματα, την ενότητα σε κομμάτια, για να σπάσουν την αδελφοσύνη μεταξύ τους 2. Aλλά η Hμέρα της Δόξας του Σώματός μου είναι κοντά και τι μεγάλη χαρά θα είναι! Θα είναι μία ημέρα θαυμάτων και οι Πληγές που δέχθηκα μέσα στο σπίτι των καλύτερων φίλων Mου θα θεραπευθούν.

    H Iερή Mου Kαρδιά σήμερα ποθεί την αγάπη μέσα στην αγνότητα, το μόνο που χρειάζομαι είναι μια ανταπόδοση αγάπης. Δεν έχω, από αγάπη, προσφέρει τον Eαυτό Mου ως Προσφορά Eυωδίας και ως Θυσία; Eίναι άραγε πάρα πολύ να σας ζητήσω την εγκατάλειψή σας σε Mένα; Eίναι άραγε πάρα πολύ να σας ζητήσω λίγη αναγνώριση και μιαν ανταπόδοση αγάπης; H Aγάπη ποθεί την αγάπη, η Aγάπη διψά γι' αγάπη, η Aγάπη σάς παρακαλεί για μιαν ανταπόδοση αγάπης. Mην επαναστατείτε εναντίον του Nόμου Mου, που είναι ένας Nόμος Aγάπης.

    Ω, αγαπημένοι, πόσο σας αγαπώ! Γιατί πολλοί από σας έπαψαν να Mε λατρεύουν; Σας υπενθυμίζω ότι είμαι Παρών αυτή την Iερή Ώρα. Περικυκλωμένος από τα Σεραφείμ και τα Xερουβείμ Mου στέκομαι σιωπηλός μπροστά σας. EΓΩ, Ο ΆΓΙΟΣ ΤΩΝ AΓΙΩΝ, ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ: "AΓΑΠΗΜΕΝΟΙ". Aν και έχετε αμαρτήσει απέναντί Mου, σας έχω συγχωρήσει. Eίστε ο γόνος Mου! Θα σας δω λοιπόν, αγαπημένοι Mου, στην καθορισμένη Ώρα της Λατρείας; Θα σηκωθείτε να έρθετε σε Mένα, σε Mένα που θα σας περιμένω στην Aγία Mου Tράπεζα; Eλάτε σε Mένα. Eλάτε σε Mένα. Mην αρνείσθε αυτό που σας προσφέρει το Πνεύμα αυτές τις ημέρες, μείνετε μέσα στην Aγάπη Mου και δεχθείτε το Έλεός Mου. Θυμηθείτε πως τα πάντα θα χαθούν και δε θα παραμείνει τίποτα και πως όλα θα φθαρούν μία μέρα, αλλά η ψυχή σας θα μείνει παντοτινά. Eγώ, ο Kύριος, ευλογώ τον καθένα σας και σας δίνω την Eιρήνη Mου, για να μπορέσετε να τη δώσετε στους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αναρτειτε αυτές τις δημοσιεύσεις σας παρακαλώ είναι λόγια μιας βασουλας ρυντεν η οποία είναι αιρετική και τα γράφει αυτά για να προωθήσει την πανθρησκεια και την ένωση των εκκλησιών να κάνετε απλά μετάνοια εξομολόγηση και θεία κοινωνία μην διαβάζετε παρακαλώ πολύ την συγκεκριμένη κυρία αποκαλεί τον Ιησού Χριστό Γιαχβέ μακρια

      Διαγραφή
  5. "Το όνομα σας το ΄χω γραμμένο σε χρυσή βίβλο στον ουρανό"

    Τ' ακούς πηλέ; Αξίζει σ' αυτή τη γη να σέρνεσαι σα σκουλήκι για να πάρεις αυτή τη μεταδημότευση. Εξ' άλλου σκουλήκι δεν είσαι; Μια βδέλλα που έχεις κολλήσει στο πετσί του Χριστού και τρέφεσαι αναξίως κάθε Κυριακή με το πανάγιο αίμα και σώμα Του; (Όλα αυτά για μένα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 14 Δεκεμβρίου, 2009

      http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1989/

      Δεν έχω πει: πρέπει ν' αγαπάς τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου, και ακόμη περισσότερο πως πρέπει ν' αγαπάς τους εχθρούς σου; Λοιπόν, τι βλέπουν τα μάτια Μου; Βλέπουν μια λιγοστή μερίδα που στ' αλήθεια ακολουθεί τους δρόμους Μου, όμως η πλειοψηφία βρίσκεται μέσα στην αμαρτία και κάνει το έργο του διαβόλου. Μην ξεγελιέστε, γιατί σ' αυτές τις μέρες που θα έρθω, οδεύετε στην καταστροφή, αφού δεν ακολουθείτε το Λόγο Μου. Όποιος αρνείται μέχρι σήμερα να υπακούσει στις εντολές Μου, και ο Πατέρας Μου επίσης θα του αρνηθεί τη διαμονή του στον ουρανό. Κι εσύ που έχεις πάρει το Όνομά Μου , και όμως ενεργείς με βία, θυμό και υπερηφάνεια, το ίδιο μαστίγιο που χρησιμοποίησε η κοφτερή σου γλώσσα απέναντι στ' αδέρφια σου, θα το δεχτείς παρομοίως και το αμάρτημά σου θα σε καταδικάσει. Κι εσύ που ακόμα κοιμάσαι μέσα στην αδιαφορία και τον λήθαργό σου, μη νομίζεις ότι δεν σε έχω προσέξει, θα συγκαταλεχθείς μεταξύ των ειδωλολατρών και θα θερίσεις ό,τι έσπειρες.
      Όσο για τους αποστάτες, θα δοκιμάσουν τη φωτιά της Κόλασης! Η οργή του Πατέρα Μου φουντώνει γι' αυτή τη γενεά την πονηρή και διεστραμμένη. Πώς να συγκρατήσω άλλο το Χέρι Του από το να μην πέσει βαρύ επάνω σας; Επιστρέψτε από τον αμαρτωλό τρόπο ζωής σας, ήταν το επαναλαμβανόμενο θέμα μας, κι όμως καλοί και κακοί αρνήθηκαν το ίδιο να εγκαταλείψουν τον τρόπο ζωής τους, οι καλοί γιατί δεν πήραν στα σοβαρά τα λόγια Μου μέσα σ' αυτά τα μηνύματα και δεν ενήργησαν σύμφωνα με αυτά, και οι κακοί γιατί αρνήθηκαν να σωθούν, αρνήθηκαν το Έλεός Μου, αρνήθηκαν το Χέρι Μου. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΗΛΟΣ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΗΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΧΩΜΑ;
      Η καταστροφή παραμονεύει στη γωνία, και τα φυλλώματα θα ξεραθούν. Διορθώστε όλοι εσείς τη διαγωγή σας και τις πράξεις σας, για να μη σας προλάβει η καταστροφή. Ακολουθήστε τη σωστή πορεία και σταματήστε τις βδελυρές πράξεις και διαστροφές σας και στρέψτε την καρδιά σας σε Μένα, τον Κύριό σας, αλλιώς θα γκρεμιστείτε σε στάχτες σαν καμένη πολιτεία.
      Τώρα, ακόμα κι αν σας αναστάτωσα, έστω και για ένα λεπτό, ήταν απ' τη μεγάλη αγάπη που τρέφω για σας. Θέλω να σάς οδηγήσω στην μετάνοια και να σάς σώσω.

      ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
      http://www.tlig.org/el/messages/1006/

      4 Απριλίου, 1997


      Ας μάθει τώρα ο κόσμος ότι οι ασεβείς θα τραφούν από τα αποθέματα αυτά. Εγώ ο ίδιος θα τους πλησιάσω με λόγια ενθαρρυντικά και θα ανακουφίσω τους ταλαίπωρους. Θα δείξω στην Αθλιότητα την μεγάλη Μου Αγάπη, και θα θεραπεύσω τις πληγές τους. 16

      Εγώ ο Ίδιος θα τους μιλήσω και θα τους πω ότι είμαι ο αδελφός τους και ο Θείος τους φίλος που μπορεί να τους ξαναδώσει την θεότητά τους. Μέσα στην πίκρα της δουλείας τους, θα αναρωτηθούν ο ένας μετά τον άλλο: "ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ, ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΕΝΔΟΞΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΉΛΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ;" Όχι, σκουλήκι, όχι, δεν θα πεθάνεις. Ο Βασιλιάς σου δεν θα σε αφήσει να πεθάνεις, θα σε σώσω με το Χέρι Μου, σκουληκάκι, και θα έρθω σε βοήθειά σου για να αξιωθείς κι εσύ να παρουσιαστείς μια μέρα στις Αυλές Μου. Θα μεταμορφώσω την απέχθειά σου σε γιορτή, επειδή ο Βασιλιάς σας είναι κοντά σας τώρα 17 και από γιορτή θα σας μεταμορφώσω σε παράδεισο, σε ένδοξο ουρανό για να εξυμνηθεί και να δοξαστεί το Μεγαλείο Μου. Μέσα σε αυτόν τον ουρανό, θα Με επικαλείστε και στο εξής θα ακολουθείτε τους Δρόμους Μου για να έχετε ζωή.

      Διαγραφή
  6. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ.
    ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΥΜΝΕΙΤΕ ΚΑΙ
    ΥΠΕΡΥΨΟΥΤΕ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανένας δεν πρέπει να κάνει το σατανοεμβολιο που μολύνει ψυχή και σώμα με το περιεχόμενο του .Αν ήθελαν πραγματικό εμβόλιο θα έκαναν απλό εμβόλιο με εξασθενημενο ιό χωρίς τα πρόσθετα ,γραφένιο ,Λουσιφεραση ,και ποιος ξέρει τι άλλο ,με αλλαγή DNA και που έχουν σκοπό να αφανίσουν μερικά δις αλλά ,και με συστηματα666 να ελέγξουν ασφυκτικά τον κόσμο όλο.Μονο η μετάνοια και η δραστική παρέμβαση του Υψίστου μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.Η συμμορία που κυβερνάει δεν υπολογίζει ούτε πολιτικό κόστος έχει μαζί της όλο το σκυλολοι των πολιτικών με ελάχιστες εξαιρέσεις και άλλων πολλών παραγόντων της ζωής του τόπου.Εχει δε και τις πλάτες της μεγάλης παγκόσμιας συμμορίας που είναι πίσω από όλα αυτά .Οποίος νομίζει ότι αυτά γίνονται για την υγεία του πλανατε πλανήν οικτρά.Κοιμαται με τσαρούχια και μπότες και διπλό πανωφόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάηκαν όλα κ έρχονται κ οι Ταλιμπάν. Θα μας σφάξουν στο γόνατο εφ όσον οι πολυεθνικές έχουν πλέον στο χέρι τον πλούτο της Ελλάδας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρηνούλα, σύμφωνα με τη λογική το ποτήρι είναι μισοάδειο, αλλά σύμφωνα με την πίστη είναι μισογεμάτο. Διάλεξε εσύ με ποιο τρόπο θέλεις να το βλέπεις.

      Διαγραφή