Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ!

Ο DR SEAN BROOKS ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣΕ 4 ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ

ΒΙΝΤΕΟ


Αλήθεια δεν ξέρω πόσα ακόμα βίντεο να ανεβάσω στο tomsnews για να γίνει κατανοητό ότι θέλουν να μας ξεκάνουν όλους. Η ιστορία του ιού δεν έχει καμία σχέση πια με την επιστήμη ή τη δημόσια υγεία.

Το τελευταίο διάστημα το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω. Εκμεταλλεύομαι τους τελευταίους μήνες που λειτουργεί ακόμα κανονικά ο πλανήτης για να βγάζω χρήματα και να προετοιμάζομαι υλικά και ψυχολογικά για την πολυεπίπεδη επερχόμενη καταστροφή.

Οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ έχουν αφηνιάσει πια. Βλέπουν τις αγχόνες να στήνονται και τους πιάνει κρύος ιδρώτας. Οι δίκες από ανεξάρτητα δικαστήρια έρχονται, οι καταδίκες έρχονται, οι αγχόνες στήνονται όπως ακριβώς έγινε με τους γιατρούς μετά τη δίκη της Νυρεμβέργης.

Το Ισραήλ με ποσοστό εμβολιασμού 78% έχει από τους υψηλότερους αριθμούς κρουσμάτων του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Τρανταχτή απόδειξη ότι το εμβόλιο δεν λειτουργεί και ότι η ανοσία της αγέλης τελικά ήταν ανοησία της αγέλης.

Τα περί μετάλλαξης «Δέλτα» αποτελούν την μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχω διαβάσει στον σχεδόν μισό αιώνα που υπάρχω στον πλανήτη. Αλήθεια ποιο Rapid Test ή PCR τεστ ακριβώς διακρίνει περί ποιας μετάλλαξης πρόκειται; Κάνουν Genetic Sequencing σε κάθε θετικό κρούσμα; Δεν έχουν ιδέα περί ποιας μετάλλαξης πρόκειται. 

Τα ποσοστά που δημοσιεύουν τα ΜΜΕ αποτελούν αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας. Τα εμβόλια δεν ήταν αποτελεσματικά για καμία μετάλλαξη. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι αντισώματα δημιουργούνται (αν δημιουργούνται) το πολύ για τρεις μήνες. Έχω γράψει άρθρα το 2020 για αυτό.

Μην στέλνετε email αυτό το διάστημα διότι πραγματικά δεν έχω χρόνο να τα διαβάζω. Διαβάζω χιλιάδες email για τη δουλειά οπότε δεν μου μένει χρόνος και ψυχικό σθένος να διαβάσω οτιδήποτε άλλο.

Δείτε το βίντεο και στείλτε το άρθρο σε φίλους σας που ακόμα κοιμούνται όρθιοι
2 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έκανες την ένεση; Στειρώθηκες
  και έχεις το πολύ 5 χρόνια ζωής! - 3:46
  TO BINTEO ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

  https://newtube.app/fake_pandemic/0i7Pehw


  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή