Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ!


ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ WALTER CHESNUT: «ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΚΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΟΜΕΡΑΣΗ! ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ!»
ΒΙΝΤΕΟΟ ερευνητής Walter Chesnut προειδοποιεί: “Οι επαναλαμβανόμενες ενέσεις θα είναι θανατηφόρες”
Η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου covid καταστρέφει τη φυσική ανοσία και την τελομεράση.

Μια ανεξάρτητη ανάλυση της ανοσολογικής ανεπάρκειας που έχει την τάση να παράγεται αφότου ένα άτομο «εμβολιάστηκε» για τον κορωναϊό αποκάλυψε ότι τουλάχιστον μία από τις συνέπειες είναι η συσσώρευση πρωτεϊνών ακίδων που εισάγονται από το εμβόλιο στο εσωτερικό του σώματος.

Ο Walter Chesnut του WMCResearch.org προειδοποιεί ότι η «ισχυρή ανοσοαπόκριση» που προκαλείται από ενέσεις «μπορεί να έχει θανατηφόρο κόστος», είτε εκδηλωθεί αμέσως είτε αργότερα.

Αφότου εξέτασε μια επιστημονική μελέτη αξιολογημένη από συναδέλφους και μια ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, ο Chesnut ανακάλυψε ότι μόλις οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου εγκατατασταθούν πραγματικά κι αρχίσουν να κάνουν αυτό που είχαν σχεδιαστεί για να κάνουν, η τελομεράση σε ένα άτομο που εγχέεται αδρανοποιείται.

Η τελομεράση, είναι ένα ένζυμο στο ανθρώπινο DNA που ρυθμίζει τη γήρανση. Καθώς τα τελομερή που εγκλωβίζουν το DNA γίνονται μικρότερα με την πάροδο του χρόνου, η γήρανση αρχίζει πραγματικά να επιταχύνεται.

Αυτό υποδηλώνει ότι οι ενέσεις COVID επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης.( σσ κρίμα τα τόσα έξοδα στα Ινστιτούτα Αισθητικής,οι διαιτολόγοι και διατροφολόγοι σύμβουλοι, οι ώρες και ο κόπος που δαπανήθηκαν στα γυμναστήρια, το περπάτημα που η μισή Ελλάδα άφησε τις σόλες στο δρόμο και στα βουνά, χαράμι τα κολλαγόνα και τα μπότοξ. 

Και βέβαια δεν μιλάει μόνο από αισθητικής πλευράς η πρόωρη γήρανση έχει να κάνει με τη λειτουργικότητα ενός οργανισμού που πέφτει, καταβάλεται)

……..

Η “ισχυρή ανοσοαπόκριση” που παράγεται από την πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να έχει θανατηφόρο κόστος. Μια πρόσφατη δημοσίευση δημοσιεύτηκε pic.twitter.com/F4JlPvQbSA

Walter M Chesnut (@Parsifaler) 15 Αυγούστου 2021
Η μελέτη που έβγαλε ο Chesnut, που δημοσιεύθηκε στο Journal of Bacteriology & Parasitology, «αποδεικνύει πειστικά» ότι οι πρωτεΐνες ακίδες του εμβολίου έχουν «βλαβερές επιδράσεις στην τελομεράση, αλλάζοντας τη σύνθεσή της», εξηγεί ο Chesnut.

«Όταν αναστέλλεται αυτή η δραστηριότητα, χρειάζεται χρόνος για να εμφανιστεί η αναπόφευκτη εξάντληση των κυττάρων του ανοσοποιητικού», προσθέτει. «Αυτό μπορεί να είναι το« δώρο »της πρωτεΐνης ακίδας του Δούρειου ίππου. Ανεξάρτητα από το πόσο βραχύβια είναι η ανοσοαπόκριση, είναι ο τρελός χρυσός που αντικαθιστά την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να ανοικοδομηθεί.

Τα εμβόλια Covid καταστρέφουν την τελομεράση των ανθρώπων όπως και η χημειοθεραπεία, προκαλώντας τους πρόωρη γήρανση.
Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται ήδη στο Ισραήλ, μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο. κατά του Covid. Οι μακροπρόθεσμες επιδράσεις των ενέσεων επιταχύνονται στην εκδήλωσή τους, δείχνοντας ότι οι πρωτεΐνες ακίδων του εμβολίου «μπορεί να υπάρχουν χρόνια» στα σώματα των ανθρώπων όπου «καταστέλλουν συνεχώς την τελομεράση».

Χωρίς τελομεράση, προειδοποιεί η ομιλήτρια Elizabeth Blackburn, «τα κύρια κύτταρα του σώματος δεν είναι σε θέση να αναπληρωθούν και« εξαντλούνται »πολύ πριν από μια κανονική ζωή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία της Blackburn παρακάτω:«Βασικά βλέπουμε τις επιδράσεις της ΧΗΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ με την πρωτεΐνη ακίδα. Αλλά με έναν πολύ μοναδικό τρόπο », λέει ο Chesnut. «Τα γρήγορα αναπαραγόμενα κύτταρα εξαντλούνται. Μπορούμε τώρα να εξηγήσουμε τις πολύ κοινές αναφορές τριχόπτωσης, για παράδειγμα. “

Με άλλα λόγια, τα εμβόλια Covid βομβαρδίζουν το σώμα των ανθρώπων με πρωτεΐνες ακίδες που λειτουργούν παρόμοια με τη χημειοθεραπεία, προκαλώντας την κατάρρευση και μη ανανέωση του ανοσοποιητικού τους συστήματος. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από θανατηφόρες ενέσεις μεταμφιεσμένες σε «φάρμακα».

Αυτό θα εξηγούσε γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των νέων ασθενών με Covid που εισήχθησαν στα νοσοκομεία είναι άνθρωποι που έλαβαν τις ενέσεις από υπακοή στην κυβέρνηση και τώρα πληρώνουν το τίμημα για το λάθος τους.

“Σύντομα θα ικετεύουν για θεραπεία για αυτή τη νέα πληγή που έχουν προκαλέσει στο σώμα τους”, έγραψε ένας σχολιαστής του Infowars για το τι θα γίνει τελικά με όλους εκείνους που έκαναν το τσίμπημα.

«Ίσως οι« εμβολιασμένοι νεκροί »να είναι η ομάδα που θα ξεσηκωθεί και θα καταστρέψει τους δημιουργούς της, όπως στο βιβλίο« Frankenstein ». Θα ήταν τραγική ειρωνεία, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτοί που έκαναν το «εμβόλιο» έχουν ήδη εξετάσει αυτό το σενάριο ως πιθανότητα.

Σε ένα πιο πρόσφατο tweet σχετικά με το πώς οι άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίσουν την καταστροφή των τελομερών που προκαλείται από το εμβόλιο, η οποία σχετίζεται με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, τη νόσο του Πάρκινσον, τη σιδηρόπτωση, τον υποθάλαμο και την αυτοφαγία, o Chesnut έγραψε στο Twitter έναν σύνδεσμο προς ένα άρθρο για το μανιτάρι reishi – δείτε παρακάτω:


 

Η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου “απενεργοποιεί / εξαντλεί τη μεταγραφή τελομερών AUF1 και WRN”, έγραψε ο Chesnut σε άλλο tweet. ” Είναι μια καταστροφή. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι μόνο η αρχή. “Μπορείτε να διαγράψετε τα τελομερή”, προειδοποιεί περαιτέρω ο Chesnut.
«Εδώ αναφέρουμε ότι τα κύτταρα που δεν διαθέτουν WRN εμφανίζουν ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΟΜΕΡΟΥ. Μια μορφή κυτταρικού θανάτου που ίσως δεν γνωρίζετε: συνθετική θνησιμότητα. Προκαλούμενη εξάντληση WRN.resistance-mondiale


ΠΗΓΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου