Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ...ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!

STEPHEN FISHMAN: ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ; Έθεσα αυτή τη ερώτηση σε έναν φίλο μου, τον Dr. Mylo Canderian, Ph.D. [το πλήρες όνομα του Milos Iskanderianos, Κέρκυρα, Ελλάδα, 1938], ο οποίος ανέπτυξε την πατέντα για το οξείδιο του γραφενίου για χρήση ως αιματολογικό βιολογικό όπλο το 2015

   Μετά λόγου γνώσης, ο Dr. Canderian είναι αυτό που θα αποκαλούσα "Γενοκτόνος Παγκοσμιοποιητής", ο οποίος ακολουθεί την δέκατη εντολή των Georgia Guidestones (Κατευθηντήριοι Λίθοι της Γεωργίας), η οποία πολύ σπάνια συζητείται, και η οποία αναφέρει: "Μην γίνεσαι καρκίνος στη Γη, άφησε χώρο για τη Φύση". 

 Ο Dr. Canderian είναι Ιατρικός Συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και υποστηρίζει επίσης πολύ τον Klaus Schwab και τη "Μεγάλη Επανεκκίνηση", εισάγοντας ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα, το οποίο αποτελεί δευτερεύοντα στόχο του ΠΟΥ για το 2022.

   Ο Dr. Canderian είναι της γνώμης ότι το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι "άχρηστοι φαγάδες" που πρέπει να υποστούν ευθανασία το συντομότερο δυνατό.

   "Κοιτάξτε το κέντρο του Σικάγο, της Βαλτιμόρης ή του Λος Άντζελες", έχει δηλώσει, "και θα δείτε καθαρά γιατί οι Άχρηστοι Φαγάδες πρέπει να θανατωθούν σαν λυσσασμένα σκυλιά".

   Έχει εκφράσει την περιφρόνησή του για τους "Μολυσματικούς Εκπαιδευτικούς" που προωθούν την Κριτική Φυλετική Θεωρία και είναι βέβαιος ότι το "εμβόλιο" θα βάλει τέλος στον "Ανθρώπινο Καρκίνο πάνω στη Γη".

   Ο Dr. Canderian είναι ένθερμος υποστηρικτής του Καθήκοντος και της Υποχρέωσης του Τεκτονισμού να απαλλάξει τον κόσμο από την "Πανούκλα της Ανθρωπότητας".

   Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, αυτός και εγώ μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για το ίδιο εξωτικό πιάτο που σερβίρεται στο L'emince de Veau στη Γενεύη: Κρέμα σούπας κολιμπρί και στη συνέχεια γλώσσα ελαφιού.

   Είμαστε και οι δύο θαυμαστές του σεφ Gaston Sere de Rivieres, ο οποίος είναι μια γαστρονομική ιδιοφυΐα.

   Έτσι, ρώτησα τον Mylo: "Πώς μπορούν οι "εμβολιασμένοι" να γνωρίζουν με βεβαιότητα πόσο καιρό έχουν να ζήσουν από τη στιγμή που έχουν εμβολιαστεί;".

   Μου εκμυστηρεύτηκε την πληροφορία, που ονομάζεται "Φόρμουλα για το τέλος του κύκλου".

   Μου εξήγησε πόσο εύκολο είναι να υπολογιστεί.

   "Η δύναμη της απλότητας", είπε. "Υπάρχει ένας μέγιστος κύκλος δέκα ετών από την ένεση μέχρι το τέλος του κύκλου" [ή τον θάνατο], διευκρίνισε. "Και είναι εξαιρετικά εύκολο να προσδιοριστεί".

   Είπε ότι οποιοσδήποτε αιματολόγος μπορεί να το δει μέσα σε δευτερόλεπτα σε μικροσκόπιο και ακόμη πιο εύκολα σε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. "Το ποσοστό του αίματος που έχει επηρεαστεί [ή μολυνθεί] από ή με το οξείδιο του γραφενίου είναι το αντίστροφο της μέτρησης του υπολογισμού του τέλους του κύκλου", αποκάλυψε.

   Με άλλα λόγια, ένας "εμβολιαζόμενος" [όπως αποκαλεί όποιον εμβολιάζεται με το βιολογικό όπλο της Έγκρισης Πειραματικής Χρήσης Ευγονικού Αποπληθυσμού Θανατηφόρας Έγχυσης] που έχει 20% αλλοίωση από Οξείδιο του Γραφενίου στο αίμα του, θα ζήσει, εκτός από οποιοδήποτε άλλο κριτήριο εισόδου, για 8 χρόνια. [10 χρόνια μείον 20%].

   Κάποιος με 70% αλλοίωση του οξειδίου του γραφενίου δεν θα ζήσει πάνω από 3 χρόνια. [10 χρόνια μείον 70%].

   Η Dr. Jane Ruby πήρε πρόσφατα συνέντευξη από τον Stew Peters στο podcast του και έδειξε παραδείγματα για το πώς μοιάζει το υποβαθμισμένο αίμα όταν εκτίθεται σε Οξείδιο του Γραφενίου.

   Το Οξείδιο του γραφενίου, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι το συστατικό των πρωτεϊνών Messenger RNA spike και prions, το οποίο βρίσκεται σε πόλεμο με την καρδιά, τους πνεύμονες, τον εγκέφαλο και το αίμα για οξυγόνο.

   Το Οξείδιο του Γραφενίου είναι ένα σφουγγάρι οξυγόνου, το οποίο στερεί από τον οργανισμό το απαραίτητο οξυγόνο και προκαλεί πολλές επιπλοκές, όπως μεταξύ άλλων αναφυλακτικό σοκ, τοξική πήξη του αίματος, θανατηφόρα παράλυση των πνευμόνων, μιτοχονδριακό καρκίνο και ενδοθηλιακό καρκίνο".

   Η άποψη του Dr. Mylo Canderian είναι σχεδόν ίδια με την άποψη του Klaus Schwab, του Bill Gates και των CEOs των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών: ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!

   Ρώτησα τον Mylo τι επίδραση έχουν οι δεύτερες και τρίτες ενέσεις και τα ενισχυτικά και πώς αυτό αλλάζει τον πίνακα του τέλους του κύκλου.

   Ο Mylo απάντησε: "Όλα αυτά είναι μετρήσιμα μέσω αιματολογικών εξετάσεων. Όσο περισσότερες ενέσεις και ενισχυτικά κάνουν οι ηλίθιοι, τόσο χειρότερο θα φαίνεται το αίμα τους στο μικροσκόπιο και τόσο πιο γρήγορα θα μετατραπούν σε λίπασμα".

   Τέλος, τον ρώτησα πώς η συνωμοσία για τη δολοφονία τόσων δισεκατομμυρίων ανθρώπων θα μπορούσε να κρατηθεί τόσο μυστική από μια τέτοια ομάδα ελίτ.

   Η απάντησή του ήταν η εξής: "Δεν ξέρεις και πολλά για τη μασονία, έτσι δεν είναι, Στιβ;;;"

   Και ορίστε το αποτέλεσμα.


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου