Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ


ΚΥΡΙΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ!Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Κύριε Κικίλια είσαι ο Μένγκελε της ανάλγητης κυβέρνησης της ΝΔ!
Κύριε Υπουργέ Υγείας αγνοείτε ότι ποτέ στην ιστορία δεν εφαρμόστηκε υποχρεωτικότητα στους στους εμβολιασμούς;

 Με εξαίρεση στο καθεστώς του Χίτλερ, όπου ο Μένγκελε έκανε πειράματα στους Εβραίους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς, με απόρροια το θάνατο 40.000 ανθρώπων!

 Πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός αν θα εμβολιαστεί ή όχι! Οι παρενέργειες από τα εμβόλια θα φανούν στα επόμενα πέντε χρόνια όπως υποστηρίζουν διάφοροι έγκριτοι επιστήμονες! Γι' αυτό τα εμβόλια, για την αντιμετώπιση του covid-19 ειναι πειραματικά! 

Γιατί μέχρι τώρα για να λάμβανε άδεια οποιοδήποτε εμβόλιο, σύμφωνα με την πάγια ιατρική πρακτική, ώστε να διοχετευθεί στο εμπόριο έπρεπε να περάσει από πειραματικά στάδια κάποιων ετών, έως και οκτώ χρόνια, για να παρατηρήσουν οι ερευνητές αν υπάρξουν επιδράσεις στους εμβολιασθέντες μετά από κάποια χρόνια! 

Αυτό δεν πραγματοποιήθηκε στην περίπτωση των συγκεκριμένων εμβολίων, όπου το πειραματικό στάδιο πραγματοποιείται στο σύνολο του πληθυσμού που εμβολιάζεται τώρα! 

Πρόκειται δηλαδή για το μαζικότερο, στα παγκόσμια χρονικά, πείραμα σε ανθρώπους που, ίσως, οι ιστορικοί του μελλοντος το αναφέρουν ως το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας!
 
Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού  

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος πατέρα μου Θωμά (Ταξίαρχος ε.α. ελληνικής αστυνομίας και διατελέσαντας αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας, αστυνομικός υποδιευθυντής Πιερίας και διοικητής αστυνομικού τμήματος Κολινδρού και Κατερίνης, καθώς και διοικητής τμήματος τροχαίας Κατερίνης), στους αποθανόντες παππούδες μου Βασίλειο Γκατζή (ανάπηρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940- 1941), Βασίλειο Μακρυγιάννη (συμμετείχε στην εθνική αντίσταση με ένα από τα ένοπλα σώματα του ΕΔΕΣ του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα και ήταν Ανθυπασπιστής της ελληνικής χωρο φυλακής) στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή Μακρυγιάννη (δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης) και Στυλιανή Γκατζή, στους προπαππούδες μου Ιωάννη Γκατζή (αποθανόντα στην μάχη μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών δυνάμεων στο Κιλκίς-Λαχανά τον Ιούνιο του 1913), ιερέα Δημήτριο Γκατζή, Σπυρίδων Μακρυγιάννη, Αθανάσιο Σάββα και Θωμά, στις προγιαγιάδες μου Μαρία Μακρυγιάννη, Βασιλική Σάββα, Ευανθία Γκατζή και Φωτεινή, στο θείο μου Δημήτριο, στη θεία μου Ηλιάδα, στο Γεώργιο, τον Ηλία, τον Ιωάννη, στο νονό μου Βασίλειο και στη νονά μου Ελβίρα, στον πνευματικό μου Αρχιμανδρίτη Στέφανο Παπαθανασίου, πάππου προς πάππου, καθώς και σε όλους τους συγγενείς και φίλους μου! Ακόμη, το αφιερώνω στους ζώντες μητέρα μου Μαρία, στην αδερφή μου Στυλιανή (Ινώ) και σε όλους τους συγγενείς και φίλους μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου