Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ : Τατούλης ξεπούλησε τα νερά της Περιφέρειας !!!


ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ Ο "ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ"  ΤΑΤΟΥΛΗΣ




Συμφωνία με την ΕΥΔΑΠ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, για τη διαχείρηση των υδάτινων πόρων της Περιφέρειας. Φυσικά η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της “εκδήλωσης” για την υπογραφή της συμφωνίας υπήρξε πανηγυρική… «Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την έξοδο της χώρας από την κρίση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης… σίγουρα… άλλωστε η κρίση θα τελειώσει (με τον χειρότερα για εμάς τρόπο), όταν θα έχουν ξεπουληθεί τα πάντα… ΔΕΗ, λιμάνια, ΕΥΔΑΠ… και δεν θέλουμε ούτε να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο τα νερά μας να τα διαχειρίζεται οποιαδήποτε πολυεθνική που το μόνο που την ενδιαφέρει θα είναι τα υψηλά κέρδη, εις βάρος πάντα των ανθρώπων!



ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ “ΕΠΕΝΔΗΤΕΣ” :

Ετούτη η ΓΗ,η ποτισμένη με το αίμα των προγόνων μας,
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ !


Οι λεγόμενοι ως “Περιφερειάρχες” έχουν “εκλεγεί” απο εκλογές στις οποίες η συμμετοχή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ υπήρξε κατώτερη του 50% !Ουδεμία νομιμοποίηση φέρουν και σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Εάν οι όποιοι “αξιοποιητές” της περιουσίας του ΛΑΟΥ, επιμείνουν στην προσπάθεια ξεπουλήματος της ΕΛΛΑΔΑΣ ,θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για να γίνει κάτι τέτοιο
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ
ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ !

NO PASARAN ! GREECE IS NOT FOR SALE !
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ (ΜΟΛΑΟΙ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου