Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠAΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Η ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΡΕΠΟΥΣΗ!

Δεν διαφωνούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!




Τα μάτια λένε ότι είναι ο καθρέφτης της ψυχής οπότε η φωτογραφία είναι εύγλωτη!!! 

 
Ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός δεν έχει καμία θέση στο σύγχρονο ελληνικό- ευρωπαϊκό σχολείο, έλεγε σε συνεργάτες της στη Βουλή η υπεύθυνη για θέματα Παιδείας της ΔΗΜΑΡ κυρία Μαρία Ρεπούση, η οποία προωθεί, όπως αποκάλυψε, πρόταση, για την κατάργησή του. Με δεδομένο ότι η ΔΗΜΑΡ συγκυβερνά, η πρόταση της κυρίας Ρεπούση φαίνεται ότι συζητήθηκε και εγκρίθηκε και μόλις διατυπωθεί πλήρως, πρόκειται, εάν δεν φέρει αντίρρηση η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, και να κατατεθεί στη Βουλή.

Η ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!

Αφού...κατάφερε και μπήκε στη Βουλή με 1000 περίπου ψήφους (!!!), άρχισε το γνωστό "έργο" της: Ολομέτωπη επίθεση εναντίον όσων ενοχλούν τα νεοταξικά βοθρολύμματα σα του λόγου της, με πρώτο στόχο, ποιον άλλον; ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!



Μάθε λοιπόν τουρκολάγνα που σ' έβαλε ο Κουβέλης "υπεύθυνο Παιδείας", πως σήμερα ο εκκλησιασμός κάθε άλλο παρά υποχρεωτικός δεν είναι: Είναι ζήτημα να πηγαίνουν τους μαθητές μια φορά το χρόνο (!!!) να εκκλησιαστούν, κι αυτό όχι σε όλα τα σχολεία!

Σ' ενοχλεί όμως ακόμα κι αυτό το λίγο, γιατί τα αφεντικά σου δεν θέλουν ούτε στο ελάχιστο να έρχονται οι νέοι σε επαφή με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, που αποτελεί εμπόδιο στα βρωμερά σας σχέδια!

Αλήθεια, οι επισκέψεις μαθητών από το Δημοτικό (!!!) σε τζαμιά και οι συνομιλίες με Ραββίνους, έχουν θέση στο "σύγχρονο ευρωπαϊκό - ελληνικό σχολείο";

Αυτά δεν σ' ενοχλούν, κεμαλοφασίστρια της Δημαρ;

Καλούνται όλοι οι Έλληνες Ορθόδοξοι σε επαγρύπνηση και αγώνα: Διότι είμαστε βέβαιοι, πως το προδοτικό κόμμα της Νδ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ στις εμετικές προτάσεις Ρεπούση!

Άλλωστε, δεν ήταν ο...Κουβέλης αυτός που απαγόρεψε την είσοδο Ορθόδοξων ιερέων - εξομολόγων στα σχολεία, αλλά η κατάπτυστη Γιαννάκου με την έγκριση του ολίγιστου Καραμανλή!

 
 
 

1 σχόλιο: