Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

MHTΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ MHTΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ





Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού από χτες μπορεί να παραπέμπει στο ογκολογικό τμήμα του "ΣΩΤΗΡΙΑ" καρκινοπαθείς οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι και άποροι (αποκλεισμένοι από το δημόσιο σύστημα υγείας), για να αντιμετωπισθεί ΔΩΡΕΑΝ το σοβαρό πρόβλημα της υγείας τους (χημειοθεραπείες κτλ ).

Το τηλέφωνο του ΜΚΙΕ είναι:2109631950

Ας κοινοποιήσουμε αυτό το μήνυμα για να μπορέσουν να το μάθουν οι συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν αυτό το τραγικό αδιέξοδο στο σοβαρό πρόβλημα της υγείας τους!


ΕΠΙΣΗΣ

 

Μία πολύ σημαντική προσπάθεια υποστήριξης πραγματοποιείται από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, που έχει στελεχωθεί από ένα δίκτυο εθελοντών ιατρών, οδοντιάτρων, φαρμακοποιών, θεραπευτών και λοιπών πολιτών, και παρέχει δωρεάν ιατρική και θεραπευτική φροντίδα σε ανασφάλιστους, άπορους και άνεργους.


Οι ασθενείς που χρειάζονται συνταγογραφημένα φάρμακα, θα πρέπει να προσκομίσουν αντίστοιχα δικαιολογητικά, πχ. βιβλιάριο από το ασφαλιστικό ταμείο που έχει λήξει ή παραπεμπτικό από νοσοκομείο, κ.λπ.

Με το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, που υποστηρίζεται από τον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, μπορείτε να επικοινωνείτε ως εξής:


email: mkiellinikou@gmail.com

Τηλ.γραμματείας: 210-9631950 (10π.μ.-13μ.μ. καθημερινά Δευτέρα-Σάββατο)

Διεύθυνση Ιατρείου: Εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης, 200μ μετά την Τροχαία Ελληνικού στο αριστερό χέρι, ακριβώς δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού.

Σημειώνουμε πως αντίστοιχα Ιατρεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχουν δημιουργηθεί και σε Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο, Πρέβεζα και Δράμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου