Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΗΔΕΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΔΑΙΜΟΝΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΕΠΕΔΡΑΜΑΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Προτεστάντες προσηλυτιστές γέμισαν την Θράκη με "ιεραποστολικά πακέτα"



 
Το  θρησκευτικό παρακλάδι της τρόικας βιάζεται  να  μας  προσηλυτίσει  στον προτεσταντισμό  πριν  μας κάνουν  και επισήμως δουλοπαροικία  τους.



Εδώ και λίγες ημέρες  οι  συμπατριώτες μας στα αστικά  κέντρα αλλά και στα χωριά της Θράκης ,βρίσκουν στις πόρτες τους μια  σακούλα   που έχει σαν περιεχόμενο μια  Καινή Διαθήκη , ένα CD και ένα φυλλάδιο.

Ο πρώτος που  μας ενημέρωσε για αυτές  τις πρωτοφανείς και  πάντως  "πολυέξοδες"  προσηλυτιστικές  κινήσεις των  "αγνώστων", ήταν  ο  Ξανθιώτης  φίλος  διαχειριστής  του ιστολογίου "Ας μιλήσουμε επιτέλους".Συγκεκριμένα  μας είπε,  ότι προχθές  το πρωί  δεν υπήρχε  ούτε ένα σπίτι στην Ξάνθη  στο οποίο να μην είχε  διανεμηθεί  αυτό το  "πακέτο".



Δεν είναι  βέβαια  η πρώτη φορά που κάποιο απο τα εκατοντάδες παρακλάδια  των προτεσταντών , αποδεικνύει  ότι  δεν διαθέτουν  μόνο  θράσος αλλά και πολύ μα πάρα πολύ χρήμα.

Αν  δεν  βρισκόμασταν λίγο πριν  την  de facto μετατροπή της χώρας  μας  σε δουλοπαροικία  της  νέας ευρωπαϊκής  "Ιεράς Συμμαχίας" , και αν δεν είχε χαραχτεί  στην ιστορική μας μνήμη   η  μαύρη περίοδος  του Όθωνα  και της  αντιβασιλείας ,όπου,  όπως και σήμερα,  ήθελαν   οι "δούλοι " τους να  προσηλυτιστούν  στις δικές  τους  μαγαρισιές,  η είδηση  θα  είχε  ενδιαφέρον  μόνο  ως προς τον  αντιαιρετικό αγώνα  που είμαστε  υποχρεωμένοι να κάνουμε  ως Ορθόδοξοι.

Τα πράγματα  όμως ξεφεύγουν  απο τον στενό κύκλο  μιας  απλής  προτεσταντικής   προπαγάνδας  ή  μιας  τέλος  πάντων  συνηθισμένης  προσηλυτιστικής  "πρωτοβουλίας"  κάποιων  αιρετικών.

Βρισκόμαστε  σε πόλεμο.Η χώρα μας δέχεται διαρκώς  τα βάρβαρα πυρά ενός συστήματος που αναπτύχθηκε στα φυτώρια  του παπισμού  και αναπτύχθηκε τερατωδώς χρησιμοποιώντας σαν "λίπασμα" τον  προτεσταντισμό  και  την  γνωστή  σε όλους μας πια  real politik και πειθαρχία  του  Δ΄Ράιχ.

Όποιος  πίστεψε ότι  απο την εποχή  της  αντιβασιλείας  οι λύκοι άλλαξαν  διατροφικές  συνήθειες και έγιναν  χορτοφάγοι, τότε δεν  έχουν  παρά  να  πετάξουν  απο τα εικονίσματα  το καντήλι και τις  εικόνες  και να βάλουν  στη θέση  τους  τον χάρτη της Ε.Ε , ένα Ευρώ  και  το φυλλάδιο  των  ομοδόξων  της Μέρκελ και  του  Σόϊμπλε  που  υπάρχει στις σακούλες  των "άγνωστων" μισσιονάριων.

Ο  Μητροπολίτης  Αλεξανδρουπόλεως  αντέδρασε άμεσα και  έβγαλε  δελτίο τύπου σχετικά  με αυτό το θέμα  που  όπως  θα αντιληφθείτε  πιό κάτω  δεν αφορά μόνο την Αλεξανδρούπολη , την Ξάνθη  και  τα άλλα αστικά κέντρα, αλλά ολόκληρη  τη Θράκη μας , που οι Ευρωπαίοι θέλουν να  κινεζοποιήσουν  μέσω  της  καπιταλιστικής  "εφεύρεσης" των ΕΟΖ  και οι  οθωμανοί χωροφύλακες  των ΗΠΑ  να την Τουρκοποιήσουν  μέσω  του  προξενείου  τους και των  κυβερνητικών  δωσιλόγων.
Υπάρχει ωστόσο και ένα  κατά  τη γνώμη μας σκάνδαλο  που αφορά την Εκκλησία της Ελλάδος και που αφορά στην "Βιβλική εταιρεία".
Εκείνη δηλαδή την  "εταιρεία"  που εκδίδει  την εγκεκριμένη απο το  Οικουμενικό Πατριαρχείο  "Καινή Διαθήκη"  και την οποία παρέχει, όπως μαθαίνουμε δωρεάν,  σε όσους  κάνουν  δόλιο  αγώνα  εναντίον της Ορθοδοξίας με μέσο τον  προσηλυτισμό στις προτεσταντικές (και όχι μόνο) κακοδοξίες.
Στο Δ.Σ  αυτής της "βιβλικής εταιρείας" πρόεδρος είναι  Έλληνας  Ορθόδοξος  Ιεράρχης.

Δυστυχώς  ο  Μητροπολίτης  Αλεξανδρουπόλεως  ήταν  εκείνος που το 2011 είχε  υποστηρίξει  την   βιβλική εταιρεία  είχε κυκλοφορήσει  ένα  CD με την  απαράδεκτη μετάφραση  της  Κ. Διαθήκης  απο τον Ν. Βάμβα και την επίσης  απαράδεκτη  μουσική  επένδυση  του  Βολιώτη μουσικού  που μάλλον  ικανοποίησε  και  την  Ακαδημία "Θεολογικών" (βλ. αντιπατερικών )σπουδών  της Ι.Μ Βόλου η οποία επίσης  διαφήμισε  αυτό  το CD.

Τέλος πάντων  έστω και αυτό  το δελτίο  τύπου είναι κάτι , δείχνει  ένα  κάποιο ποιμαντικό ενδιαφέρον .

Ας ελπίσουμε  στο μέλλον  οι  Ιεράρχες μας να αρθούν  στο ύψος  των περιστάσεων   όχι  σηκώνοντας  απλώς το πέλμα  τους  αλλά ανεβαίνοντας  στον  ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΜΒΩΝΑ  με αγιοπατερικό  και  πάντα  Χριστοκεντρικό  ελληνικό ανάστημα.

Παραθέτουμε  το  δελτίο  τύπου  της  Ι. Μ Αλεξανδρουπόλεως  ευχόμενοι  να ακολουθήσουν  το παράδειγμά της  και οι άλλοι  ποιμένες των γειτονικών Μητροπόλεων.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει τους Ορθοδόξους Χριστιανούς της Επαρχίας μας ότι οι Καινές Διαθήκες και ο ψηφιακός δίσκος (CD) με την ανάγνωση της Καινής Διαθήκης που διανέμονται δωρεάν αυτές τις ημέρες στην πόλη μας και στα χωριά μας, είναι το γνήσιο Ορθόδοξο Χριστιανικό κείμενο, εγκεκριμένο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τους προτρέπουμε να τα κρατήσουν. Η όλη προσπάθεια είναι προτεσταντικού ιεραποστολικού συλλόγου που θεωρεί έργο του να διανέμει την Ορθόδοξη Καινή Διαθήκη σε επαρχιακές ελληνικές πόλεις και αγροτικές περιοχές. Η διανομή των παραπάνω γίνεται από Προτεστάντες που ήρθαν στη Θράκη από διάφορες χώρες του κόσμου. Τα υπόλοιπα φυλλάδια που εμπεριέχονται στην πλαστική τσάντα, δεν ωφελούν πνευματικά.


Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ενημερώθηκε αυτοπροσώπως από τους υπευθύνους της προσπάθειας αυτής και τους εξέφρασε τις απόψεις του για την συγκεκριμένη ιεραποστολική μέθοδο.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου