Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!


ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ!  





 Είχαμε από χρόνια προειδοποιήσει τους αναγνώστες μας πως η δωσίλογη κυβέρνηση, είτε αυτή είναι του  ΓΑΠ είτε του Παπαδήμ(ι)ου είτε του Σαμαρά είτε του Τσίπρα, θα επιστρέψει σε δραχμή αλλά ελεγχόμενη από τους δανειστές.


Βλέπε την ανάρτηση

ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ...
 


Χθες ο Τσακαλώτος μιλώντας στην υποεπιτροπή της Βουλής για την αντιμετώπιση του χρέους, παρά τα άθλια Ελληνικά του προχώρησε σε μια αμφίσημη δήλωση μιλώντας για την αναγκαιότητα εξυγίανσης της ευρωζώνης ώστε να υπάρχουν προοπτικές παραμονής της χώρας μας σε αυτή αλλιώς θα πρέπει να σκεφτούμε την αποχώρηση της Ελλάδας από την νομισματική ένωση...


«Η Ευρώπη έχει βαθύ πρόβλημα και αυτό το κοινοβούλιο δεν το συζητά» είπε χαρακτηριστικά (ο υπουργός Οικονομικών με το σακκίδιο του δούλου στην πλάτη).


«Έχουμε βάσιμες ελπίδες ώστε τέλος του έτους να έχουμε λύση για το χρέος που θα δημιουργήσει τον καθαρό διάδρομο. Θα γίνει δηλαδή αυτός ο συμβιβασμός» είπε με την χαρακτηριστική "αφέλεια" του ο Τσακαλώτος.


Από την άλλη πλευρά ο αντιπρόεδρος της δωσίλογης κυβέρνησης Δραγασάκης κράτησε μικρότερο καλάθι και υπογράμμισε πως αν οι δανειστές αποφασίσουν να παραπέμψουν το θέμα του χρέους για μετά από 2 έτη – δηλαδή για μετά το 2018 – τότε «δεν θα έχει πρόβλημα μόνο η κυβέρνηση αλλά η χώρα».

Άρα μας προετοιμάζουν για επιστροφή σε δραχμή κουρελόχαρτο την οποία θα ελέγχουν οι τοκογλύφοι και η οποία θα επιφέρει την τελική καταστροφή στην ελληνική οικονομία.

Διότι το ζητούμενο δεν είναι πώς λέγεται το νόμισμα αλλά ποιός το εκδίδει και ποιός το ελέγχει!!! 

ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΟΤΑΝ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ 


Βλέπετε και την σχετική ανάρτηση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου