Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ...

ΤΟ ΣτΕ ΨΗΦΙΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, 3ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!



Αντισυνταγματικός κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο νόμος Παπά για τα κανάλια με ψήφους 14-11. Άρα καταργείται η μέχρι στιγμής διαδικασία και τα χρήματα του διαγωνισμού επιστρέφονται στους πλειοδοτήσαντες, οπότε οι  Ε. Μαρινάκης και Ι. Σαββίδης μένουν χωρίς κανάλι. Αυτό το τελευταίο ήταν μάλλον το ζητούμενο...


Διότι μόλις είχε εκπέσει ο Καλογρίτσας και η άδεια πήγε στον Ι. Σαββίδη, τα ξένα ΜΜΕ στην Ευρώπη φώναζαν: «Ο Πούτιν πήρε κανάλι στην Ελλάδα»!!!

Αυτό όπως όλοι καταλαβαίνουν δεν το ήθελαν οι Ευρωπαίοι "δανειστές" μας και αμέσως σχεδόν κινήθηκε η διαδικασία για να βγει αντισυνταγματικός ο νόμος Παπά. Όχι ότι δεν είναι, αλλά μέχρι να πάρει κανάλι ο Σαββίδης, κανείς δεν προέβαλε εμφατικά την αντισυνταγματικότητα 
του νόμου... 

Τα κανάλια που θα έκλειναν από τον νόμο Παπά, πανηγυρίζουν για την "νίκη της Δημοκρατίας". Η κυβέρνηση ενώ μέχρι σήμερα δεν μιλούσε, τώρα "επιτίθεται" στη δικαιοσύνη για το παρελθόν, κατά το οποίο εκείνη τα έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια την ΕΡΤ, και το PSI .  

Αποτέλεσμα εικόνας για καναλαρχεσ


Τον ΕΝΦΙΑ αντίθετα αμφότεροι τον "αγνοούν", ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ως καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, έχει αποφανθεί για την αντισυνταγματικότητα του και ενώ αφορά το σύνολο του Ελληνικού λαού, αποτελώντας τον πιο άδικο φόρο που έχει υπάρξει ποτέ.

Τον νόμο με τον οποίο έχει επιβληθεί ο ΕΝΦΙΑ, παρά τις μαζικές προσφυγές των πολιτών και των φορέων, τον αφήνουν στο απυρόβλητο... Ο απλός λαός βλέπετε δεν είναι καναλάρχης να επηρεάζει την κοινή γνώμη...

Υπενθυμίζουμε ότι το ΣτΕ έβγαλε μια προσωρινή απόφαση για την προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, την οποία ουδέποτε έκανε οριστική με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσβληθεί ούτε αυτή η παράνομη φορολόγηση με βάση τις αντικειμενικές αξίες του 2007!

Όλα προχωράνε κατά τις επιταγές των δανειστών...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου