Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ...

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : «ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...» ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ:«ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΔΟΤΩΝ...» 

 2 ΒΙΝΤΕΟ





Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, της κυβέρνησης αλλά και του Ποκόπη Παυλόπουλου,εξαπέλυσε πριν τρεις μέρες η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ας κάνει εκλογές ο κ. Τσίπρας όποτε έχει κέφια, κι αν βρει την ψήφο του… Ο κ. Τσίπρας έκανε κάποιες επιλογές πολύ νωρίς, και λυπάμαι για τον εαυτό μου που δεν το διέγνωσα έγκαιρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου μιλώντας την Κυριακή στον ΣΚΑΪ.


"Ζούμε σε ένα αντιδημοκρατικό, αυταρχικό καθεστώς, και καλούμαστε να το ανατρέψουμε, να κάνουμε μια επανάσταση απέναντι σε αυτήν την απολυταρχία", δήλωσε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» καταφερόμενη με δριμύτητα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού.
Η άποψη μου είναι ότι ζούμε μια δικτατορία, πρόσθεσε. 

Και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως δεν είπε λιγότερα...
 Με ιδιαίτερα κατηγορηματικό και αποφασιστικό ύφος τόνισε:«Ας υπάρξει ένα μέτρο στις δηλώσεις του όταν είναι μεταξύ των προδοτών και των πρωτεργατών της υποβάθμισης της διεθνούς σχέσης της χώρας μας και της Δημοκρατίας» .

Στην επισήμανση δημοσιογράφου ότι έχει πει ξευτιλισμένο τον Πρωθυπουργό, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» απάντησε: «Ναι, και θα το ξαναέλεγα, το πιστεύω απόλυτα». Δεν είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, βαρύ είναι αυτό που κάνει, αυτός»

«Σημασία έχει οι άνθρωποι που ζουν στη χώρα, που δεν είναι βολεμένοι, να διεκδικήσουν τη ζωή τους, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Αν σας φαίνεται βαρύ το ξεφτιλισμένος, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι συμβαίνει στη χώρα, πως σας φαίνεται που γίνεται παρακρατικού τύπου παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, πως σας φαίνεται που αυτοκτονούν άνθρωποι που έζησαν τίμια;»

Σχετικά με το ζήτημα του ελληνικού χρέους, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, υπογράμμισε:
«Δεν έχουμε χρέος, έχει αποδειχθεί πως το χρέος μας είναι παράνομο. Υπάρχουν πορίσματα που νομιμοποιούν και αποδεικνύουν πως είναι παράνομο. Από το 2015 υπάρχουν δύο πορίσματα της επιτροπής για το χρέος, που εξοπλίζουν τη χώρα με όλα τα επιχειρήματα και τα εργαλεία ώστε να αποκηρυχθεί το χρέος. 

Το αποτέλεσμά τους υπάρχει ήδη από το 2015, εκδόθηκαν δύο εκθέσεις του ΔΝΤ που συνομολογούν πως το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Δηλαδή το ΔΝΤ λέει πως πρέπει να διαγραφεί. Αυτό που έγινε δεκτό σε όλο τον κόσμο, είναι εντυπωσιακό πως εδώ στην Ελλάδα δεν το κάνουμε σημαία».

«Η ουσία είναι πως κάποιοι μέσα στη χώρα αυτή δεν θέλησαν η χώρα να χειραφετηθεί, κάποιοι δούλεψαν για να παραμείνουμε σε καθεστώς επιτροπείας, δούλεψαν για τους δανειστές. Δημιουργήθηκε ένα Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων, ξεπουλιέται και η τελευταία δημόσια περιουσία, συζητιούνται Eurogroup με Eurogroup τα ψέματα Τσίπρα. Η παρούσα κυβέρνηση, δεν είναι παρά μία ακόμα κυβέρνηση επιτετραμμένων της τρόικας» πρόσθεσε.

«Το χρέος πρέπει να αποκηρυχθεί, δεν λέγεται μονομερής ενέργεια, αλλά κυριαρχική ενέργεια. Κάθε κράτος που αναγνωρίζει τη κυριαρχία, κάθε κράτος που δεν έγινε προτεκτοράτο, έχει αυτό το δικαίωμα, κυριαρχικά να αποκηρύξει το χρέος που δεν δημιουργήθηκε από τους πολίτες», ανέφερε.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και για τους χειρισμούς της στη Δικαιοσύνη, ενώ χαρακτήρισε «αντισυνταγματικό» το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες:

«Τον εάν η δικαιοσύνη είναι όμηρος των κυβερνήσεων εναπόκειται στο φρόνημα των λειτουργών της. Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είναι η πρώτη κυβέρνηση που προσπαθεί να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη. Και δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση αποδεικνύει πως κάνει χειρότερες παρεμβάσεις από αυτή των Σαμαρά – Βενιζέλου. 

Εξ άλλου πριν δέκα μέρες περίπου, ευρισκόμενη στην Πανγαλλική Συνδιάσκεψη της Προεκλογικής Εκστρατείας του Ζαν Λυκ Μελανσόν "Γαλλία Ανυπότακτη" που έγινε στη Lille είχε χαρακτηρίσει σε άπταιστα γαλλικά την ψευτοαριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα, «Κυβέρνηση Προδοτών» και «Καθεστώς που επεβλήθη με πραξικόπημα»...


Πολύ σωστά όλα αυτά, αλλά τώρα ξύπνησε από τον λήθαργο;

Αυτά γιατί δεν τα κατήγγειλε ευθέως μετά το πραξικόπημα (όπως η ίδια το χαρακτήρισε) του Ιουλίου του 2015;
Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το χάρισαν 
στον Τσίπρα, αυτή, ο Λαφαζάνης και ο Ρινάλντι;

Λεπτομέρειες διαβάστε στο :άρθρο του Γιώργου Βολουδάκη που δημοσιεύσαμε τότε  

ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ "ΣΥΡΙΖΑ"    



ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ  «ΞΥΠΝΗΜΑ» ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ












2 σχόλια:

  1. Η Γυναίκα έχει τσαγανό, δεν αμφιβάλλω καθόλου. Και αυτά που λέει είναι αλήθεια, μόνο που δεν την εμπιστεύομαι, δεν ξέρω γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν διαβάσεις προσεκτικά το άρθρο και τις παραπομπές του θα καταλάβεις το γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή