Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΓΙΑ ΤHN BEBHΛH "EΡEYNA"


ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΛΙΘΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

2 ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ


Το 2015, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, με τη σύμφωνη γνώμη των άλλων δύο μεγάλων κοινοτήτων, κάλεσε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο να μελετήσει το Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου.

Το Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου, όπως βρίσκεται στην σημερινή του μορφή κατασκευάστηκε το 1808 από Έλληνες τεχνίτες από την Καππαδοκία, όταν το παλαιότερο μαρμάρινο κουβούκλιο είχε καταστραφεί από σεισμο. Τα ονόματά των Ελλήνων κτητόρων του σημερινού κουβουκλίου βρίσκονται χαραγμένα στους μαρμάρινους τοίχους, όπως μπορεί να δει όποιος επισκεφθεί.

Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ανακοινώθηκε πως τον Μάρτιο του 2016 οι κοινότητες της εκκλησίας του Παναγίου Τάφου συμφώνησαν να "αποκαταστήσουν" τη δομή του κουβουκλίου.

 Η απόφαση αυτή είναι τουλάχιστον περίεργη αφού η στατική κατάσταση του κουβουκλίου δεν ενέπνεε ανησυχία.
Αυτό που επικαλέστηκαν ήταν ότι
η δομική ακεραιότητα του Κουβουκλίου από τις αρχές του 19ου αιώνα απασχολούσε του ερευνητές, καθώς υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια του σεισμού το 1927, και οι βρετανικές αρχές αναγκάστηκαν να καλύψουν το κτίριο το 1947 με αντιαισθητικούς δοκούς που παραμένουν μέχρι και σήμερα. 

 Η αποκατάσταση χρηματοδοτήθηκε με δωρεές ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ανάμεσα στους δωρητές και ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα ΙΙ, ο οποίος πρόσφερε 1.3 εκατ. δολ. Το έργο να πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2017.

Μήπως λοιπόν η αναστύλωση του κουβουκλίου είναι ένας εύσχημος τρόπος να φύγουν τα ονόματα των Ελλήνων κτητόρων του σημερινού κουβουκλίου που βρίσκονται χαραγμένα στους μαρμάρινους τοίχους του; 

Διότι ξαφνικά, στην όλη έρευνα τρύπωσε και η National Geographic Society, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου. Η σιωνιστική εταιρία που κάθε χρόνο λίγο πρίν το Πάσχα ή τα Χριστούγεννα ανακαλύπτει και ένα "εύρημα" που αμφισβητεί την Θεότητα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, μπήκε μέσα στον Πανάγιο Τάφο για να Τον βεβηλώσει...

Και εν πάση περιπτώσει θέλανε υποτίθεται να υποστυλώσουν το κουβούκλιο, γιατί έπρεπε να βεβηλώσουν τον επιτάφιο λίθο και να αφαιρέσουν το μάρμαρο που τον έχει καλύψει εδώ και αιώνες;


Εργαζόμενοι τεχνίτες ξηλώνουν το μαρμάρινο κάλυμμα του Επιταφίου Λίθου μέσα στο κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου!

«Το μαρμάρινο κάλυμμα του τάφου έχει τραβηχτεί προς τα πίσω, και ήμασταν έκπληκτοι από την ποσότητα του υλικού πλήρωσης κάτω από αυτό», δήλωσε ο Fredrik Hiebert, αρχαιολόγος στο National Geographic Society και συνέχισε:

«Πρόκειται για μια μακρά επιστημονική ανάλυση, ωστόσο θα μπορέσουμε τελικά να δούμε την πρώτη πέτρινη επιφάνεια πάνω στην οποία, σύμφωνα με την παράδοση, τοποθετήθηκε το σώμα του Ιησού»!

Ιδού και το δηλητήριο της αμφισβήτισης: Δεν φτάνει που με πρόσχημα την αναστήλωση του κουβουκλίου βεβήλωσαν τον επιτάφιο λίθο ξηλώνοντας το επί αιώνες μαρμάρινο κάλυμα του, παρουσιάζουν τον Πανάγιο Τάφο ως τόπο που ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ότι τοποθετήθηκε το σώμα του Ιησού.

Το γράφουν με κεφαλαία γράμματα και στην αρχή του πρώτου βίντεο που σας δημοσιοποιούμε πιο κάτω:

"ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Ο ΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" 



Αυτά όλα γίνονται βέβαια με τις ευλογίες του πατριάρχη Θεόφιλου

Η στιγμή Βεβήλωσης

Μέσα στον Πανάγιο Τάφο που συνήθως φωτίζεται μόνο από κεριά, υπήρχαν ηλεκτρικά φώτα μεγάλης έντασης, αντί για προσκυνητές βρισκόταν ένα μεγάλο πλήθος από συντηρητές, Ελληνορθόδοξοι ιερείς, Φραγκισκανοί και Κόπτες και είχαν περικυκλώσει το Κουβούκλιο.
Η μαρμάρινη πλάκα που καλύπτει την Αγία έδρα είχε τραβηχτεί μακριά. Από κάτω υπήρχε μια γκρι-μπεζ πέτρινη επιφάνεια.




Πανθρησκιακό μήνυμα του πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου

Έξω από το Κουβούκλιο, ο Πατριάρχης Θεόφιλος Γ' Ιεροσολύμων οοποίος στεκόταν παρακολουθώντας τις εργασίες, δήλωσε:

 «Χαίρομαι που το κλίμα είναι τόσο ξεχωριστό, υπάρχει μια κρυφή ευδαιμονία. Εδώ έχουμε Φραγκισκανούς, Αρμένιους, Έλληνες, Μουσουλμάνους φρουρούς και Εβραίους αστυνομικούς. Ελπίζουμε και προσευχόμαστε πως αυτό θα αποτελέσει ένα αληθινό μήνυμα πως το αδύνατον μπορεί να γίνει δυνατό. Χρειαζόμαστε όλοι ειρήνη και αλληλοσεβασμό» 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ!
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ!











1 σχόλιο:

  1. 13 καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή