Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!


ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ







-Θα τρέξουν τα γεγονότα εσωτερικά με τέτοια ταχύτητα, που δεν θα τα θυμάστε. Όμως, ο Χριστός σας, ο Θεός σας, ο Πατέρας σας έχουν δώσει έναν λόγο και τον κρατάνε.
-Μην πέσετε από τα σύννεφα όταν θα τα δείτε. Κάντε την προσευχή σας ημέρα και νύχτα.

Σας λέγω μόνο αυτά. Ήλθε η ώρα, να δείτε την χώρα σας, ελεύθερη, την χώρα Μου πλημμυρισμένη από πίστη. Και να μην ικανοποιηθείτε μ’ αυτά, που θα τραβήξουν οι άλλοι, γιατί και σε αυτούς θα δώσω βοήθεια μετά από μετάνοια και πραγματικού σωστού δρόμου πίστεως προς Εμένα τον αληθινό Θεό.


-Την ώρα που θα γίνουν τα γεγονότα και θα επικρατεί χάος, σε ότι πιάνει από την Βαλτικήν και φθάνει μέχρι τα σύνορα της Αμερικής και της Αγγλίας, θα υπάρχη το χάος. Αυτό θα έλθει μετά τον Αρμαγεδδώνα. Η καταστροφή θα έλθει από τον Εφράτη ποταμόν και πάνω (πόλεμος).

Δεν θα υπάρχει Συρία!

Δεν θα υπάρχει Τουρκία!

Δεν θα υπάρχει η μισή Βουλγαρία!

Και θα ανεβαίνει (επεκτείνεται) ο πόλεμος σταδιακά κάθε ημέρα.
-Όταν θα γίνει το μεγάλο τριήμερο ανάμεσα Ελλάδας και Τουρκίας, ο πόλεμος αυτός, δεν θα σταματήση. 

Η Ελλάδα και η Κύπρος, θα πλημμυρίσουν από Άγιον Φως! Και όταν η Ελλάς θα ηγείται από τον δικό Μου άνθρωπον, οι άλλοι δεν θα γνωρίζουν πού θα είναι οι ηγέτες τους.

Με γρήγορους θανάτους και με καλπάζοντα πόλεμον, θα φθάσουν ως το χάος.

Από εκεί και πέρα, βάλτε εσείς την φαντασία σας να δουλέψη, για το τι θα δείτε γι’ αυτά τα κράτη.

-Οι τρεις μέρες θα είναι αιματηρές! Οι τρεις μήνες ή και πιο πολύ, θα είναι δοκιμασίες! Θα δοκιμασθείτε στην πίστιν και στο στομάχι!

-Η Ουκρανία θα είναι η σπίθα, που θα ανάψει ο Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος. Και τότε, θα βρει ευκαιρία η Τουρκία, να χτυπήσει την Ελλάδα.
Η Ρωσία, απασχολημένη όπως θα είναι με την Ουκρανία, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει αμέσως την Ελλάδα. Στην Ελλάδα θα υπάρχει ακυβερνησία.

Τότε οι Τούρκοι νομίζοντας, ότι θα μπουν στην Ελλάδα σαν τα αφεντικά στα εδάφη τους, θα χτυπήσουν. Και τότε ο Ρώσος θα βγει, από εκεί που δεν το περιμένουν.

Ούτε από χρήματα, ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί.(σημ.Οίμου:οι δυτικοί, οι δανειστες)  Η δική τους η ανάγκη είναι, να μείνετε ορφανοί, χωρίς Πατέρα.
Όμως, έφθασε, η ώρα, που με ανθρώπινο σχέδιο και ενέργεια Θεού θα γίνουν όλα. Δηλαδή, παιδιά Μου, θα αφήση τα ανθρώπινα σχέδια, (που σκοπό έχουν να σας καταστρέψουν), να εξελιχθούν έως κάποιο σημείο, για να μπορέσουν να καταλάβουν την ντροπή τους, να μπορέσουν να καταλάβουν τις αμαρτίες τους και να δουν πραγματικά με τα μάτια τους, τι εστί Θεός! 

Ήδη παιδιά μου, είναι αναπολόγητοι εκείνοι. Τι περιμένετε? Να βάλουν την λογική τους, επάνω από την πράξιν τους;
Η λογική τους, θυμηθείτε την λέξιν, έχει πεθάνει, μαζί με την ψυχήν τους!

-Ένα να ξέρετε και μόνον!
Ούτε στην γη, ούτε στον Ουρανό, ούτε στο σύμπαν ολόκληρο, δεν υπάρχει (κάτι) άλλον, πιο μεγάλον, από τον Θεό!
Πολλοί τρυποκάρυδοι πέρασαν σ’ αυτόν τον κόσμον. Και όλοι νόμιζαν, ότι τρυπούσαν τον κορμόν.
Ο ένας χτύπαγε στην κορυφήν και ο άλλος από την άλλη πλευρά. Οι άλλοι στην μέση και οι άλλοι στο τέρμα και γύρω – γύρω, αλλά τις ρίζες, ποτέ δεν μπόρεσαν να τις τρυπήσουν.

Ήταν όλοι τους “τρανοί”, επάνω στους λαούς τους.
Με πολλή υπερηφάνεια σώματος, αλλά με θανατισμένη (πεθαμένη) ψυχή, από την ώρα που γεννήθηκαν. Ολίγοι των ολίγων ήταν εκείνοι που έστειλα Εγώ ως “Ηγέτες”. Ολίγοι είναι οι τρεις: Ο Μωϋσής, ο Μ. Αλέξανδρος και αυτός που θα έλθη. Αυτοί είναι τρανοί της γης, αναγνωρισμένοι από τον θρόνο του Ουρανού.

-Σας γνωρίζω από την ώρα που ετοιμάζεστε για την έλευσιν στην γη. Γνωρίζω ήδη και τα έργα σας.
-Ό,τι γράφετε πείτε τα! Και πράξτε, όπως Εγώ, που ένιψα τους πόδας υμών. Το ίδιο να κάνετε και εσείς στους άλλους.
-Θυμηθείτε τον χάρτη που σας έχω δείξει, που θα είστε περιτριγυρισμένοι από φίλους πλέον, που δεν θα κάνουν ποτέ ζημιά σε εσάς. Αλλά οι φίλοι αυτοί, για να περάσουν σε εσάς, θα πλύνουν τα πόδια τους πρώτα σε ποτάμι και όχι μόνο σε ένα ποτάμι.

Όχι παιδιά μου. Δεν καταλαβαίνετε. Τα σύνορα σας δείχνω, αλλά δεν το καταλαβαίνετε ακόμα.
Που γίνονται παιδιά μου οι σφαγές των αδελφών σας σήμερα; (Συρία). Ποιο ποτάμι σας χωρίζει από εσάς;
Αυτοί θα είναι οι φίλοι που δεν σας ενοχλήσουν ποτέ και από την ανατολή, αλλά και από την δύση.

Τρεις ποταμοί θα τριγυρνούν την χώρα σας (Εφράτης; Δούναβης;) Που σκότωσαν τον Άγιο Κοσμά; Έως εκεί θα φτάσετε.(Σημ Οίμου:στη θέση Μπουγιαλί, κοντά στον Άψο ποταμό, Αλβανία) 

-Ο Θεός, παιδιά μου, θα δώσει τέτοια ευλογία και ευγνωμοσύνη στην χώρα αυτήν (την Ελλάδα), τις ώρες της παγκόσμιας δυσκολίας, ώστε ό τι γεννηθεί πάνω στην γη της, θα είναι διπλό (στην παραγωγή). Θα είναι ευλογημένο! Ευγνωμοσύνη θα δώσει και ευγνωμοσύνη θα πάρη (ο Θεός) διότι και αυτό θα είναι διπλό.

-Θα ζήσετε, παιδιά Μου, σε μια χώρα χρυσαφένια. Σε μια χώρα που ο ήλιος θα χαμογελά πρωί και βράδυ (παραβολικά). 

Διότι για την ώρα αυτή, εργάστηκαν άπειροι μάρτυρες. Μαρτύρησαν με το όνομα του Χριστού στα χείλη τους και εν ονόματί Του, αλλά ταυτοχρόνως με το νου τους στην Ελλάδα. (Υπέρ πίστεως και πατρίδος). Αυτές οι θυσίες, οι ουράνιες θυσίες, έχουν καλύψει την χώρα σας απ΄ άκρη έως άκρη. Και η ευλογία του Θεού, τίμησε, τιμά και θα τιμήση τις θυσίες αυτές!


8 σχόλια:

  1. Μηπως τα εγραψε ΛΥΚΟΣ αυτα; Δεν ειναι αληθινα τα λογια αυτα. Δεν ειναι προφητειες χαριτος. Προσοχη στους ΛΥΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιομηχανία παραγωγής ψευδοπροορήσεων από άγνωστους γέροντες....ο Θεός να μας φυλάει από όλες αυτές τις πονηριές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΚΟΣ (χωρίς ερωτηματικό). Παρακολουθώ χρόνια το "ΟΙΜΟΣ - ΑΘΗΝΑ" και είναι από τα αγαπημένα μου ιστολόγια. Ποτέ δεν θα περίμενα αναδημοσίευση από αυτό το ιστολόγιο. Μόνο Ορθόδοξος δεν είναι ο τύπος ... μην πω καν Χριστιανός. Θα έπρεπε να του το είχαν κλείσει. Ο ίδιος είχε γράψει ότι ανώτεροί του τον απειλούσαν (είναι υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού - τουλάχιστον έτσι δηλώνει) και τον πίεζαν να κλείσει το ιστολόγιο.
    Θα έπρεπε να τον είχαν αποτάξει.
    Αν ψάξετε καλά τις αναρτήσεις στο ιστολόγιό του, θα διαπιστώσετε ότι ο τύπος είναι ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ. Άλλωστε κατ' επανάληψιν έχει γράψει πως δεν πιστεύει στην δικαιοσύνη του Θεού !!!!!
    ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ: http://profitiesorthodoxias1.blogspot.gr/2016/10/blog-post_35.html ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ. Δείτε τι γράφει: ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΔΙΚΙΕΣ ΘΕΟΥ-CLICK ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
    Κάντε ΚΛΙΚ και θα οδηγηθείτε σε άλλο ιστολόγιό του: http://adikiestheou.blogspot.gr/
    Αγαπητέ φίλε του "ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ" έχεις ένα εξαιρετικό ιστολόγιο. Πρέπει -σε τέτοια θέματα- να είσαι πιο προσεκτικός. Το κακό είναι ότι το αναδημοσίευσαν και άλλοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να μην πιστεύει κάποιος στην δικαιοσύνη του θεού δεν σημαίνει ότι είναι βλάσφημο.βλασφημο θα ήταν αν έβριζε..όπως κατά επανάληψη βλέπουμε σε τηλεοπτικές εκπομπές να σατυριζουν άσεμνα τον χριστό και την παναγία...απλως σαν στρατιωτικός το συγκεκριμένο μπλογκ έπρεπε να είχε πάρει άδεια από το γεεθα και να δηλώσει με τι θα ασχολείται...εχουν κατηγορηθεί πολλά μπλογκ στρατιωτικών έτσι...το να μην πιστεύει ότι ο θεός είναι δίκαιος η να θεωρεί ότι είναι έγκλημα από το θεό να γεννιούνται παιδιά αε κολασμένο οικογενειακό περιβάλλον είναι κατά την γνώμη μου σωστή η άποψη αυτή...

      Διαγραφή
  4. Ο τυπος μιλαμε ειναι αρχιλυκος. Τον λενε βαγγελη κι ειναι ολυμπιακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει κι καραβια. Τελευταια απασχολησε και την δικαιοσυνη με την ηρωινη που κουβαλουσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Του αρεσει να κρυβεται στη κερα αλλα αυτο ειναι μυστικο κι μυστηριο μεγα. Δεν μπορει καποιος να το καταλαβει ευκολα απλος σας το λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Του αρεσει να κρυβεται στη καμερα ηθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή