Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!

ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΚΕΙ! ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!… 

ΒΙΝΤΕΟ



της Βενετίας Κάντζιας

Ενώ τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί τις τελευταίες μέρες στη συνάντηση των G 20 – των « γνωστών μας μεγάλων φιλανθρώπων του κόσμου» – στο Αμβούργο, στις μεγάλες ειρηνικές κινητοποιήσεις των πολιτών και το θερμό καλωσόρισμα – «WELCOME TO HELL» =ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, που διαλαλούν από άκρη σ’ άκρη της πόλης προς τιμή των «εκλεκτών» συμμετεχόντων, αλλά και των, στην αρχή 20.000 αστυνομικών, (από χθες 25.000) που τάχθηκαν να τους προστατέψουν (τόσο πολύ φοβούνται αυτό το πλήθος που έχει πλέον ξυπνήσει!), αλλά και τα μεγάλα επεισόδια των και σε εμάς εδώ «γνωστών – άγνωστων» και τηλεκατευθυνόμενων και τέλος τη μεγάλη γιορτή που οργάνωσε το ίδρυμα (φιλανθρωπικό και αυτό!) GLOBAL CITIZEN FOUNDATION, με χορηγούς τους:

Johnson – Johnson, Live Nation, Bill & Melinda Gates Foundation, hp + e bay

Βλέπε εδώ




Πέρασε απαρατήρητο, ένα υψίστης σημασίας γεγονός, που και αυτό μας έρχεται πάλι από τη Γερμανία!

Παρακολουθώ και ερευνώντας προσπαθώ να καταλάβω τι πραγματικά συμβαίνει με τη χώρα αυτή, μετά κυρίως από τον 2ΠΠ, χωρίς να παρασύρομαι από «επίσημα» στοιχεία και τοποθετήσεις. Βέβαιο είναι ότι η Γερμανία αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα και για τους ίδιους τους γερμανούς, αλλά και για όλους τους λαούς της Ευρώπης και όχι μόνο. Ένα πρόβλημα, που όμως πρέπει να ερευνήσουν και καταλάβουν πρώτα οι ίδιοι και βέβαια μετά, να θελήσουν να προχωρήσουν οι ίδιοι σε λύσεις που θα δώσουν επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την πολύ άρρωστη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας στην Ευρώπη. Κάτι που επανειλημμένα έχω αναδείξει. Π.χ.:


Παρακολουθούσα τα τελευταία χρόνια, την ίδρυση και την πρόοδο των προσπαθειών της Συντακτικής Συνέλευσης ( = VERFASSUNGGEBENDE VERSAMMLUNG ), αφ’ ενός για τη σύνταξη έγκυρου Συντάγματος, από τον ίδιο το γερμανικό λαό ( και όχι από αντιπροσώπους του στη Βουλή – ποιά Βουλή;;;), τη συσπείρωση και μυστική ψηφοφορία του, αλλά και την οργανωτική δομή που θα πρέπει να παρουσιάσει, σύμφωνα με τους στόχους και τις ανάγκες του ίδιου του λαού που έχει ονειρευτεί και εξαγγείλει, περίμενα λοιπόν να δω τα αποτελέσματα αυτής της μυστικής ψηφοφορίας, όταν θα άνοιγαν οι κάλπες την καταλυτική ημερομηνία που είχε ορισθεί για το κλείσιμο της κάλπης και που ήταν η 30. Ιουνίου 2017, με την 5η Ιουλίου 2017, ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, πριν να γράψω κάτι και για εμάς εδώ.
Τώρα ήλθε πλέον η στιγμή να το κάνω:

Η καταμέτρηση αυτής της ψηφοφορίας, έγινε με την παρουσία ανεξάρτητων παρατηρητών και το αποτέλεσμα, ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες! 7.000.000 γερμανοί, ψήφισαν υπέρ αυτού του Συντάγματος, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία τον κύκλο αυτής της διαδικασίας.

 Έτσι, ανοίγει πλέον, ο δρόμος για τα επόμενα απόλυτα νόμιμα βήματα, που έχουν προβλεφθεί και σχεδιασθεί για την ολοκλήρωση των όσων έχουν αποφασισθεί μετά το τέλος του 2ΠΠ, αλλά και προβλέπονται και από το Βασικό Νόμο που έκτοτε τους είχε επιβληθεί από τους «συμμάχους» , αλλά τέλος και από το Διεθνές Δίκαιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ….. και που εμποδίστηκαν ύπουλα, το 1990… να ολοκληρώσουν….

Και εδώ, παραθέτω σε ελεύθερη μετάφραση στοιχεία που μου έστειλαν οι φίλοι της Συνέλευσης αυτής, αναφέροντας κάθε φορά την ξεχωριστή πηγή που μου έχουν δώσει. 

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα της αυτόματης και όχι ιδανικής μετάφρασης στα ελληνικά, που επίσης παραθέτω, που όμως δίνει μια κάποια ιδέα των γεγονότων.

 Σημαντικό όμως, είναι το γεγονός ότι η λύση και το ξεκαθάρισμα του προβλήματος «Γερμανία» που δρομολογείται, μας αφορά όλους/όλες, μια και ο ρόλος που της έχει ανατεθεί ως «ατμομηχανής» της Ε.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ των μαφιόζικων ΚΑΡΤΕΛ και ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ πρώην κρατών) , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τους πάντες στον γκρεμό και στο θυσιαστήριο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ πρώην κρατών, των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Η νόμιμη λοιπόν διέξοδος, παραμένει τοιουτοτρόπως η αποκατάσταση του διεθνούς δικαίου που σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται, που στη συνέχεια θα βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος και για όλα τα άλλα κράτη προς την απελευθέρωσή τους.

 Και αυτό φαίνεται ότι το έχουν συνειδητοποιήσει, αφού η Πατρίδα τους αποτελεί το κλειδί της αλλαγής που πρέπει να έλθει.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Ενώ οι εθνικοί προδότες στο Βερολίνο, προσπαθούσαν τις τελευταίες μέρες να αποδυναμώσουν ακόμα περισσότερο το γερμανικό λαό από τα δικαιώματά του, οι πρωτεργάτες της Συντακτικής Συνέλευσης με τους αγώνες τους για την αποκατάσταση όλων των δικαιωμάτων που συνεχώς τους αφαιρούνται, προέβησαν την 5η Ιουλίου 2017 στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της μυστικής ψηφοφορίας του προτεινόμενου Συντάγματος , εκπλήσσοντας τους πάντες με το αποτέλεσμα, αλλά το ίδιο εκπλησσόμενοι και οι ίδιοι, ως οργανωτές αυτής της διαδικασίας.

Η αλήθεια είναι ότι συντάχθηκαν 7.000.000 Γερμανών, ανοίγοντας έτσι τον τελικό δρόμο προς την … γκιλοτίνα την Ε.Π.Ε./ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!



Η προσπάθεια της Συντακτικής Επιτροπής που ξεκίνησε εδώ και περίπου δύο χρόνια, βασισμένη σε όλα τα νόμιμα που προβλέπονται από το Βασικό Νόμο, που τους έχει επιβληθεί μετά το τέλος του 2ΠΠ, αλλά και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ήταν η σύνταξη και ψηφοφορία από τον ίδιο το Γερμανικό Κυρίαρχο Λαό, Συντάγματος, όπως νόμιμα προβλέπεται, για να αντικαταστήσει τον (κατοχικό) Βασικό Νόμο και να οδηγήσει το λαό στην απελευθέρωσή του και την αποκατάσταση των ανθρωπίνων κυριαρχικών του δικαιωμάτων. 


Ένας κυρίαρχος λαός, έχει τη δυνατότητα για δική του προστασία, αλλά και για το καλό της κοινωνίας στην οποία αποτελεί μέλος, να προχωρήσει στη σύνταξη Συντάγματος.

Ένας κυρίαρχος λαός, έχει τη δυνατότητα και την ελευθερία, να καταργήσει ένα υπάρχον Σύνταγμα και να συντάξει ένα καινούριο, ή και να προβεί σε αναθεώρηση άρθρων του.

Ένα Σύνταγμα, μπορεί μόνον από τον κυρίαρχο λαό να αποφασισθεί και να συνταχθεί και να είναι προσαρμοσμένο στις δικές του ανάγκες, αλλά και τις ανάγκες της εποχής του.

Στη Γερμανία, υπάρχει ακόμα ένα Σύνταγμα, όμως πολύ «σκονισμένο» από το χρόνο, σε ισχύ όμως, μετά το 2ΠΠ, υπάρχει ο Βασικός Νόμος, λόγω του καθεστώτος κατοχής που της έχει έκτοτε επιβληθεί, ο οποίος όμως μετά το 1990, δεν έχει καμία απολύτως εγκυρότητα. 

Χαρακτηριστικό είναι το προοίμιο της Ε.Ε. που έχει προστεθεί, αναφέροντας βέβαια ότι οι συμμαχικές δυνάμεις είχαν τότε ανοίξει το δρόμο για τη σύνταξη Συντάγματος, όμως τελικά εμποδίστηκε η υλοποίησή του.

Έτσι συνειδητοποιημένοι γερμανοί πολίτες, μετά από βαθειά σκέψη και ενδελεχή μελέτη, αποφάσισαν την ίδρυση της Συντακτικής Συνέλευσης, με στόχο την ολοκλήρωση αυτού που εμποδίστηκε το 1990.

Βλέπε εδώ 

Και Ελληνικά!

Όταν ένας λαός, προχωρήσει στη Σύνταξη Καταστατικού του Χάρτη = Συντάγματος, αυτό είναι μια νομικά απόλυτα έγκυρη πράξη, σύμφωνα με τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαών. Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ενός λαού, είναι το ανώτατο νομικό δίκαιο που υπάρχει= το Δίκαιο των Λαών.

Αυτό λοιπόν το απόλυτα κατοχυρωμένο δικαίωμα του γερμανικού λαού, τώρα και με την τωρινή του υπερψήφιση από τα 7.000.000 πολίτες, δεν μπορεί κανείς να το θέσει ούτε εκτός λειτουργίας, αλλά ούτε και να το καταργήσει.

« Μια Συντακτική Συνέλευση» βρίσκεται σε ανώτερη θέση , από οποιοδήποτε Σύνταγμα ψηφισθεί από εκλεγμένους εκπροσώπους = βουλευτές. 

Είναι δηλ. κάτοχος της εξουσίας, που απορρέει από τις αποφάσεις της Συντακτικής Συνέλευσης ενός Έθνους, σύμφωνα με τον ανάλογο όρο που επικράτησε μετά τη Γαλλική Επανάσταση: pouvoir constituent. Με αυτά τα δεδομένα δεν είναι ανεκτός πλέον, κανένας έξωθεν περιορισμός…. 

Η ανεξαρτησία που δίδεται για την εκπλήρωση της εντολής , βασίζεται όχι μόνον ως προς την απόφαση για το περιεχόμενο του μελλοντικού Συντάγματος, αλλά επί πλέον και ως προς τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα επεξεργασθεί αυτό το Σύνταγμα.

Βλέπε εδώ


Αυτή λοιπόν η Συντακτική Συνέλευση, είναι το σύνολο των γερμανών με αποδεδειγμένη καταγωγή, που τους εξασφαλίζει κυριαρχικά δικαιώματα στη χώρα τους, εργάζεται δε αποκλειστικά και μόνο για την πατρίδα Γερμανία, ώστε εμείς οι άνθρωποί της, να ελευθερωθούμε και να ζήσουμε πλέον παίρνοντας αποφάσεις μόνοι μας και ανεξάρτητα από εμπλεκόμενες ξένες δυνάμεις, με τις δικές μας οικονομικές δυνάμεις, για εμάς τους ίδιους, φυσικά πάντοτε με φιλικές σχέσεις και συνεργασία με όλους τους λαούς της γης.

Βλέπε εδώ


Καταλήγοντας, να προσθέσω εγώ, ότι βλέπουμε να μπαίνουμε πλέον μετά από αυτό το γεγονός, σε πολύ ιστορικές εποχές, που μπορεί επιτέλους να μας να δώσουν Φως και Ελπίδα! 

Που επηρεάζουν απόλυτα τη ζωή μας, και που όμως προϋποθέτουν συσπείρωση όλων, ανοιχτό μυαλό, θάρρος και αυτοπεποίθηση, απαλλαγή από αυτά που μας έχουν εμφυτεύσει στον εγκέφαλο, υπέρβαση, πολλή προσοχή στις κινήσεις και τις δράσεις μας, αλλά και απελευθέρωση από παλιές προκαταλήψεις και προπαντός από την ευρέως διαδεδομένη, φονική κίτρινη προπαγάνδα

Η βαθειά κατανόηση αυτού του μεγάλου γεγονότος στη Γερμανία, θα ανοίξει όπως μου γράφουν με αγωνία οι εκεί φίλοι το δρόμο και για τη δική μας κατάσταση. 

Αλλά βέβαια είναι και χαρά για τους ίδιους, όχι μόνο γιατί αυτό σημαίνει την απελευθέρωση της ίδιας τους της Πατρίδας από την κατοχή, και τον εγκληματικότατο ρόλο που της έχουν επιβάλλει να παίζει, ως ατμομηχανής της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – πρώην Κρατών, δηλ. της Ε.Ε., και ως εκτελεστικού οργάνου της, που με κάθε είδους ωμότητα και βία, ωθεί όλους τους λαούς, στην εξόντωση και την επιβολή, πραγμάτωση και ολοκλήρωση της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, που διατάσσει η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και πρώην Κρατών των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.

 Πιστεύουν λοιπόν, ότι τώρα πλέον θα ανοίξει ο δρόμος και για τη δική μας απελευθέρωση από:
την ΟΜΟΣΠΟΝΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, τις Η.Π.Α. τη Μαφία της Ε.Ε. !

Ας έχουμε λοιπόν τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά και ας δώσουμε τα χέρια στην ειλικρινή συνεργασία με τέτοιες προσπάθειες.

Από τη μεριά μας, ένα μεγάλο Μπράβο για αυτή τους την προσπάθεια και από καρδιάς ευχές για τα επόμενα δύσκολα που τους – και μας – περιμένουν – και που με αγωνία στο εξής θα παρακολουθούμε. Με τη γνώση, την επιμονή και το θάρρος τους, φαίνεται ότι άνοιξαν επιτέλους το δρόμο της Ελπίδας για όλους/όλες μας!

Βενετία Κάντζια
Αθήνα, 8. Ιουλίου 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου