Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ο ΚΩΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ...

 ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ:«ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…»



«Να μου το θυμηθείτε, ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο μπορεί να καταργήσει και εμάς τους πολίτες…»

Αν και έγινε γνωστός για την καυστική σάτιρά του, ο Τζίμης Πανούσης δηλώνει ότι δεν μπορεί να αστειευτεί με την κατάσταση της χώρας, η οποία- όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Σε συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο» δηλώνει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ θα… καταργήσει και τους πολίτες.

«Θαυμάζω… τα προοδευτικά άλματα της δήθεν αριστερής κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταργήσει την ιδιοκτησία, την εργασία και την πρόοδο… Σε λίγο θα καταργήσει και εμάς τους πολίτες», απάντησε ο Τζίμης Πανούσης, όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορώ ούτε να αστειευτώ με αυτή την κατάσταση της χώρας. Έχω φίλους που είχαν οικονομική άνεση και που σήμερα  ζητούν 5 ευρώ να πάρουν γάλα στα παιδιά τους. Κόβουν τα φάρμακα σε ασθενείς και οι νέοι είναι άνεργοι. Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Βγαίνω από το σπίτι με τρόμο μήπως βρω λογαριασμούς. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Ο Τζίμης Πανούσης θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, στις 21 και 22 Ιουλίου, ως «Τρυγαίος», στη μουσική παράσταση βασισμένη στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, σε σύνθεση Νίκου Κυπουργού και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου