Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΝ ΥΜΝΟΙΣ ΤΙΜΩΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΝΟΜΕΝ

Η ΙΔΙΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ   ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ  ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!

ΒΙΝΤΕΟ



Από την στιγμή που μαθεύτηκε η τραγωδία της πτώσης του ελικοπτέρου στο  Σαραντάπορο πρώτοι απ΄όλους πήραμε το ρίσκο και είπαμε ότι είναι: 



Είκοσι μέρες μετά δημοσιεύσαμε την περιγραφή του θαύματος από φίλο της Βασιλικής γράφοντας:





Σήμερα δημοσιεύουμε το βίντεο με την ίδια την Βασιλική Πλεξίδα να περιγράφει εν συντομία την εμφάνιση της Παναγίας και το μέγα θαύμα της διάσωσής της.

Η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα για να ευχαριστήσει την Παναγία και τον Θεό για το θαύμα, να επιζήσει από το τρομακτικό δυστύχημα με το ελικόπτερο Χίουι, στην περιοχή Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί του Στρατού Ξηράςπαρακάλεσε και έγινε λειτουργία  στην Παναγιά Ακρωτηριανή στη Σέριφο την Πέμπτη 13/7, την οποία παρακολούθησε φανερά συγκινημένη (αρχική φώτο).

Εκεί μετά το πέρας της λειτουργίας κατέθεσε  για πρώτη φορά και εκ βάθους ψυχής δημόσια την μαρτυρία της, για το πώς σώθηκε.
Είπε χαρακτηριστικά: 

«Με το που αντιλήφθηκα το πρώτο χτύπημα ασυναίσθητα έκανα το σταυρό μου και ζήτησα από την Παναγία να με βοηθήσει. Κατευθείαν κατέβηκε, την είδα ολοζώντανη, με ξερίζωσε με το πάτωμα και το κάθισμα μαζί, την ένιωσα την εξύψωση προς τα πάνω και με τοποθέτησε τέρμα πίσω, αριστερά από το ελικόπτερο με μισογυρισμένη την πλάτη για να μην θυμάμαι καμία εικόνα».


Σχετική εικόνα


Η Βασιλική αφιέρωσε στην Παναγία ένα καντήλι, στο οποίο είναι δεμένο ένα ομοίωμα ελικοπτέρου. Επίσης, αφιέρωσε το κομποσκοίνι της και τη φόρμα που φορούσε εκείνη την ημέρα, η οποία είναι σκισμένη από την πτώση του ελικοπτέρου.

Η Βασιλική από παλιά  επισκεπτόταν τη Μονή της Παναγίας της Ακρωτηριανής στη Σέριφο, όταν είχε ελεύθερο χρόνο, για να προσκυνήσει, είπε η μητέρα της και τόνισε: «Όση ώρα είχε τις αισθήσεις της μετά την πτώση του ελικοπτέρου, προσευχόταν στη Παναγία και η Παναγία η Ακρωτηριανή ήταν αυτή που την άκουσε και σώθηκε».


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου