Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΙΓ' ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

 ΕTAIΡΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ!


ΒΙΝΤΕΟ





Τσιπ στους εργαζομένους της αποφάσισε να εμφυτεύσει η Three Square Market (32M) -μια εταιρεία στις ΗΠΑ- προκειμένου να βελτιωθούν οι επιδόσεις τους.

Η εταιρεία Three Square Market με έδρα το Ουισκόνσιν, θα γίνει η πρώτη εταιρεία των ΗΠΑ που θα εμφυτεύσει μικροτσίπ στα χέρια των εργαζομένων της.


Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε αυτόματες μηχανές με τρόφιμα και σνακς και πρόσφατα πρόσθεσε την δυνατότητα χειρισμού με εμφυτεύσιμα μικροτσίπ, επιτρέποντας στον καθένα να πληρώσει για τα τρόφιμα απλά κουνώντας το χέρι του κοντά σε μία από τις συσκευές.

Η εμφύτευση τσιπ στους εργαζομένους της Three Square Market (32M) είναι εθελοντική και αποσκοπεί στη βελτίωση των επιδόσεων τους. Η εταιρεία από το Γουισκόνσιν αναμένει πάνω από 50 μέλη του προσωπικού της να δεχτούν την εμφύτευση τσιπ την επόμενη εβδομάδα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σχετικά: «Για να δείξουμε ότι τα εμφυτεύματα RFID είναι "ασφαλή", η εταιρεία θα παρέχει δωρεάν τα RFID εμφυτεύματα (δωρεάν το τυρί στην φάκα, εε;!) σε όλους τους εργαζομένους κατά τη διάρκεια ενός «τσιπ πάρτυ» την 1η Αυγούστου. Η εμφύτευση θα είναι προαιρετική».


Όσοι υπάλληλοι δέχτηκαν να συμμετάσχουν θα τους τοποθετηθεί ένα τσιπ ταυτοποίησης μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RFID) μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη.

Το τσιπ θα έχει το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού και μετά την εμφύτευση οι εργαζόμενοι θα μπορούν να εκτελούν μια σειρά από συνηθισμένες εργασίες γραφείου με ένα απλό κούνημα του χεριού τους. 

Το τσιπ κάνει χρήση της τεχνολογίας επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) και είναι παρόμοιο με αυτά που χρησιμοποιούνται στις πιστωτικές κάρτες για ανέπαφες πληρωμές και στα συστήματα πληρωμής μέσω κινητού. 

Το ίδιο είδος τσιπ έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως από τους εργαζομένους της Σουηδικής Epicenter. 

Εκτός από το όφελος από τη χρήση αγοράς τροφίμων από τα μηχανήματα, η 32M και η BioHax και ο Todd Westby, CEO της εταιρείας ανέφεραν και λένε ότι το τσιπ έχει δευτερεύοντα "οφέλη", ότι προβλέπει η τεχνολογία RFID να χρησιμοποιείται στις περισσότερες εργασίες όπως οι αγορές, το άνοιγμα και το κλείσιμο των θυρών, η χρήση φωτοτυπικών μηχανημάτων, η είσοδος στους υπολογιστές, το ξεκλείδωμα των τηλεφώνων, η ανταλλαγή επιχειρηματικών καρτών, η πληρωμή σε άλλα τερματικά τεχνολογίας RFID, ακόμη και την αποθήκευση κρίσιμων πληροφοριών ιατρικής / υγείας...!

Σύμφωνα με τον T. Westby, όταν το προσωπικό έμαθε για το “τσιπάρισμα” κάποιοι ήταν διστακτικοί και κάποιοι ενθουσιάστηκαν. Σταδιακά, πάνω από τους μισούς εργαζομένους επέλεξαν να συμμετάσχουν εθελοντικά. 




Το κόστος του τσιπ ανέρχεται στα 300 δολάρια. Το τσιπ δεν θα περιλαμβάνει GPS, οπότε οι εργαζόμενοι μπορούν να είναι "ήσυχοι" ότι η εταιρεία δεν θα τους παρακολουθεί. Επίσης η εταιρεία καθησυχάζει ότι το τσιπ, εφόσον δεν συνδέεται στο ίντερνετ, δεν ενέχει πιθανότητα χακαρίσματος.

Βέβαια, η εταιρεία θα μπορεί να παρακολουθεί ενδεχομένως το πως ξοδεύουν οι εργαζόμενοι τον χρόνο τους κι αν πραγματοποιούν τις απαιτούμενες εργασίες. Αν οι εργαζόμενοι στην πορεία αποφασίσουν, μπορούν να αφαιρέσουν το τσιπ. (καλά εντάξει!... αυτά μας τα είπαν και πολλοί άλλοι εγκληματίες εκμεταλλευτές στην Ιστορία!)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




...και πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ (όσο για το -ΜΠΕεε όσοι κάνουν το ενδοδέρμιο RFID σφράγισμα-τσιπάρισμα να 'στε σίγουροι!)

- Οι απαντήσεις σε όλη αυτή την εγκληματική προπαγάνδα των εγκληματικών εταιριών τους καθώς και σε αυτούς που κακώς και αφελώς την υποστηρίζουν είναι :

Αγαπητοί φίλοι μου και αδερφοί μου, όπως έχει αποδειχτεί δυστυχώς χρησιμοποιούνται τα μικροτσίπ για έλεγχο των "ανθρώπινων μαζών" κ.α. καταγράφοντας και κατασκοπεύοντας τα προσωπικά δεδομένα του κάθε ανθρώπου-πολίτη μετατρέποντάς τους έτσι σε άτομα-πιόνια της νέας τάξης πραγμάτων και των σιωνιστών και μασόνων.

 Έτσι όπως αυτοί μεθοδευμένα και βρώμικα θέλουν να επιβάλουν στον κόσμο. Και που χωρίς αυτά δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και να "ζήσουν" οι άνθρωποι, ώστε έτσι όπως αυτοί λένε δεν θα "χάνονται" τα δεδομένα (τους) και τα ηλεκτρονικά χρήματά τους και δεν θα υπάρχει λένε "κίνδυνος"! Έλα όμως που με αυτό το σύστημα γίνεται ένα είδος ρομποτοποίησης απόλυτου ελέγχου του ανθρώπου. 

Όσοι βάζουν το ενδοδερμικό σφράγισμα-μικροτσίπ επάνω τους που ετσιθελικά θέλουν οι "συγκεκριμένοι" (αργότερα) να κυβερνήσουν με αυτό τον τρόπο όλο τον κόσμο και θέλουν και να το επιβάλουν (αργότερα) εναντίον μας μαζί με τα μεθοδευμένα βρώμικα συγκεκριμένα (αναφέρω για αποφυγή παρεξηγήσεων την λέξη "συγκεκριμένα") ηλεκτρονικά συστήματά (δεν μιλάω για τα άλλα τα ελεύθερα ηλεκτρονικά συστήματα) πανανθρώπινης καταγραφής τους με κρυφούς τρόπους ώστε χωρίς βέβαια κανένας πολίτης να ξέρει και να υποπτευθεί ότι τα ηλεκτρονικά αυτά συστήματα 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά και ισόβια τον κατασκοπεύουν!

Μην ξεχνάμε και τον Έντουαρτ Σνόουντεν που τα αποκάλυψε όλα αυτά κάνοντας παγκόσμια έκπληξη (για όλους όσους δεν το γνώριζαν) και για τις παραμικρές κατασκοπίες και τις παραμικρές καταγραφές που κάνουν μέσω των ηλεκτρονικών συγκεκριμένων αυτών συστημάτων (ορισμένες ηλεκτρονικές κάρτες κ.α., καταγραφές όλων των δραστηριοτήτων μας στο Facebook κ.α.- 

Γι΄αυτό πολύ σωστά και ο πρώην επικεφαλής κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ελλάδα κ.Σφακιανάκης είχε πεί: - Προσοχή στο Facebook καταγράφουν μέχρι και την "ανάσα" μας!) καθώς έκανε και αποκαλύψεις όλων αυτών των συγκεκριμένων βρώμικων εγκληματικών "συστημάτων" που θέλουν να επιβάλουν σε όλους τους ανθρώπους θέλοντας να τους κάνουν υποχείρια των βρώμικων εγκληματικών "συστημάτων" τους, όπως και οι ίδιοι (οι ιδιοκτήτες τους και διαχειριστές τους) εμμέσως πλην σαφώς έχουν ομολογήσει!

Όταν είχε ερωτηθεί και κατηγορηθεί από δημοσιογράφους ο Mark Zuckerberg (ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του Facebook) ότι καταγράφονται προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες και κατασκοπεύονται οι χρήστες του Facebook. Τι... απάντησε ο Mark Zuckerberg;; "- Η Google και η Microsoft το κάνουν χειρότερα από εμάς"!!! "Ωραία" απάντηση !!! (Σε αυτό μάλλον δεν θα εξαιρούσαμε και την Apple (από άλλες καταγγελίες που έχουν γίνει) και ορισμένες άλλες εταιρείες!)

Επίσης δείτε και στα σχόλια που κάνουν πως έχουν αφυπνιστεί (ακόμα και τα νέα παιδιά) σχεδόν όλοι !

Σχόλια στην ιστοσελίδα Techblog.gr :


1. Agnostos13 λέει:

Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 στις 14:42 

“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του” (Αποκάλυψη 13:16,17)

Δεν θελω να γινομαι γραφικος αλλά ετσι οπως το πανε θα μας κανουν να πιστεψουμε!

2. Ο/Η Αλέξανδρος λέει: 
Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 στις 15:42 

@Agnostos13 δεν γίνεσαι γραφικός απλά αυτό που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις είναι αλήθεια. Μέσα στην γραφή λέει ( με δικά μου λόγια ) επίσης: Θα υπάρχουν πλούσια τα αγαθά του Θεού αλλά δεν θα τρώγεται τίποτα. Σου θυμίζει κάτι αυτό;
Τώρα για το άρθρο, όπως βλέπεις μια εταιρεία το κάνει για να έχει τον ΕΛΕΓΧΟ στους υπαλλήλους της λες και είναι πρόβατα.
Για φαντάσου αν το βάλει ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΛΕΓΧΟ ΜΙΛΑΜΕ.
Λες και δεν μπορούν να έχουν μια κάρτα, καρφίτσα που είναι και πιο διακριτική, ένα βραχιόλι τέλος πάντων, πρέπει οπωσδήποτε να είναι τσιπ. Τα συμπεράσματα δικά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου