Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

  Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤEΛNEI ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 





ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ  ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η.Π.Α ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

Α. Γερμανία:

1. Αναφορά στις αντιδράσεις και τα σχόλια των φίλων, αλλά και της Συντακτικής Συνέλευσης της Γερμανίας, αφ’ ενός στις ευχές και τα συγχαρητήρια που τους έστειλα, για τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας που ανακοινώθηκαν επίσημα στις 5. Ιουλίου, σχετικά με το άρθρο μου, που πρωτο-αναρτήθηκε στις 8 Ιουλίου 2017, με τίτλο:



Το άρθρο αυτό, το έστειλα αμέσως και σε αυτούς, ως είχα υποχρέωση, με άμεσες τις αντιδράσεις τους που έχω υποχρέωση να κάνω γνωστές και σε εμάς εδώ.

Μου γράφουν (προσωπικά) λοιπόν οι φίλοι από την ιστοσελίδα:


«Σε παρακαλούμε, κάνε γνωστό αυτό το γεγονός και στην Πατρίδα σου, γιατί εδώ η ΟΜΟΣΠΟΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ σιωπά…. »

( και πώς να μη σιωπά με ένα τόσο σοβαρό γεγονός, που την αποκαθηλώνει και επίσημα… - δικό μου αυτό το σχόλιο).

« η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη. Γιατί εκτός των άλλων, έτσι θα ανοίξει ο δρόμος και για την απελευθέρωση της Ελλάδος, από:

Την Ε.Π.Ε./ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, τη ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!

Στις 9. Ιουλίου, γίνεται ανάρτηση ολόκληρου του κειμένου στα ελληνικά στην ιστοσελίδα, αυτών των φίλων:

Βλέπε εδώ:


Sonntag, 9. Juli 2017

Με τίτλο:

(Η Ελλάδα πιστεύει/εμπιστεύεται το γερμανικό λαό. ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!)

(Με πολλές ευχαριστίες στην ταπεινότητά μου…. Για το αυτονόητο βέβαια.)

2. α. Αλλά η χαρά και η ευχαρίστηση, εκφράζεται και από την ίδια τη Συντακτική Συνέλευση της Γερμανίας, η οποία το παίρνει χωρίς αλλαγές από την πιο πάνω σελίδα, το αντιγράφει και το αναρτά και αυτή την ίδια κιόλας μέρα, στη δική της επίσημη ιστοσελίδα:

Βλέπε εδώ:




Και τώρα, σε ελεύθερη μετάφραση, τα σχετικά σχόλια της Σ.Σ. (=Συντακτικής Συνέλευσης), στο άρθρο.

Οι Έλληνες, ένα ξύπνιος λαός. Κατάλαβαν ποιά μεγάλη ευκαιρία υπάρχει πίσω από τη Συντακτική Συνέλευση στη Γερμανία (όχι την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!). 

Εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο λαό μας, γιατί είναι και αυτοί οι απατημένοι της εποχής Μέρκελ, η οποία επιδιώκει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης , προωθεί τη γενοκτονία των ευρωπαϊκών λαών με τη μαζική μετανάστευση, αλλά και τη λεηλασία και φτωχοποίηση των αυτόχθονων πληθυσμών της Ευρώπης.

 Αυτό το νιώθουν οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Σουηδοί και φυσικά και εμείς οι Γερμανοί, όπως και οι άλλοι Ευρωπαίοι. Όμως αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι το κλειδί της επιτυχίας το έχουν οι Γερμανοί, το κατέχει η ίδια η Γερμανία. Αλλά πως εξηγείται αυτό;

Αυτό εξηγείται από ένα άρθρο, μήνυμα της Συμμαχίας της ΓΗΣ, όπου οι λαοί, όλα τα έθνη ενώνονται ειρηνικά και με σεβασμό ο ένας στον άλλο σε Συμμαχία , με στόχο τη διάλυση των αμερικανό-ισραηλινών ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
alliance earth people of all nations unite peacefully and in respect of each other

Ευρωπαίοι, γείτονες, φίλοι,

Αυτό το μήνυμα έρχεται από τη Σ.Σ. της Γερμανίας και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους της Ευρώπης , αλλά και του κόσμου ολόκληρου.

Εξ αιτίας της παρούσας κατάστασης στη Γερμανία, ολόκληρη η ανθρωπότητα έχει εισέλθει σε καθεστώς σκλαβιάς. Το 1990, όλοι οι λαοί της γης, εξαπατήθηκαν. 

Η επανένωση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας στις 3. Οκτωβρίου 1990, νομικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η σημερινή Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, είναι μία ΕΤΑΙΡΕΙΑ των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Και διευκρινίζουμε:

Δεν υπάρχει κανένα κυρίαρχο κράτος με το όνομα Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και ούτε υπήρχε πριν την 4. Απριλίου 2016, κράτος με το όνομα Γερμανία. Μόνο με τη Σ.Σ., η 4. Απριλίου είναι η ημερομηνία ίδρυσης της Ένωσης/Ομοσπονδίας Κρατών με το όνομα Γερμανία. 

Πιο κάτω θα εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους όλες οι Συνθήκες, Συμφωνίες κλπ. με άλλες χώρες και κράτη, με την Ε.Ε., ή και άλλους διεθνείς οργανισμούς που έχουν συναφθεί με την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, μετά την 18. Ιουλίου 1990, είναι χωρίς περιορισμό και διάκριση ΑΚΥΡΕΣ! Από όλες αυτές, απουσιάζει παντελώς κάθε νομική βάση.

Με αυτή την απάτη, και με εντολή των Η.Π.Α., Εταιρειών και Καρτέλ, προχώρησε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, όχι μόνο στην απάτη, αλλά και στη λεηλασία και καταστροφή όλων των άλλων λαών. Το πιο γνωστό, χαρακτηριστικό και τραγικό παράδειγμα μέχρι τώρα είναι η Ελλάδα. 

Οι άνθρωποι στην ίδια τη Γερμανία, όπως και όλοι οι άλλοι λαοί της Ευρώπης, θα έχουν την ίδια τύχη με την Ελλάδα, χάνοντας και αυτοί τα πάντα: την ταυτότητα και τον πολιτισμό τους, την περιουσία τους, αλλά και όλα τα δικαιώματα που έχουν, επί της ίδιας της πατρίδας τους.

Βλέπε εδώ για περισσότερα: 


The situation in the world 

Το ότι κάποιοι καλοθελητές, ηλίθιοι και η μη ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με το όνομα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ με τους υπάκουους υπηκόους της και δυστυχώς και γερμανούς μεταξύ αυτών, δεν είναι σε θέση ή δεν θέλουν να καταλάβουν, αλλά εκφράζονται με εχθρικές συμπεριφορές και μπορούν και να γκρινιάζουν, αυτό είναι κάτι που φαίνεται να κατάλαβαν οι Έλληνες, που δεν έχουν ακόμα φθάσει στην ηλιθιότητα των γερμανών, οι οποίοι επί πλέον νιώθουν και από πάνω ευτυχείς με αυτή την κατάσταση που βιώνουν, αδυνατούντες να καταλάβουν που και ποια είναι τα πραγματικά τους δικαιώματά.

Στην Ελλάδα ανακοινώθηκε λοιπόν, η ίδρυση της Συντακτικής Συνέλευσης της Γερμανίας. Το κείμενο που παραθέτουμε από την Ελλάδα, είναι κατά κύριο λόγο μετάφραση από τα δικά μας κείμενα, με παραπομπή στους ανάλογους συνδέσμους, που πήραμε από την πρώτη ανάρτηση στο:


Ας ελπίσουμε ότι και οι Έλληνες, αλλά και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης, θα μας μιμηθούν, ώστε όλοι μαζί να διώξουμε μακριά αυτό το μικρόβιο, με τη δύναμη των κυρίαρχων λαών και το αναφαίρετο δικαίωμά τους, του αυτοπροσδιορισμού. Και αυτό φαίνεται ότι ήδη πάει να γίνει πραγματικότητα.

Εμείς λοιπόν οι Ευρωπαίοι, θα αποκαταστήσουμε και πάλι τις Πατρίδες μας, όπως εμείς τις θέλουμε και θα πρέπει να είναι. Θα διατηρήσουμε τους λαούς και τους πολιτισμούς μας, με φιλικές και ειρηνικές σχέσεις και ανταλλαγές μεταξύ μας, για την ευημερία των λαών μας. Και αυτό το υποσχόμαστε!

Η Συντακτική Συνέλευση Γερμανίας





LIVE Mitschnitt vom 09.07.2017 Verfassunggebende Versammlung 

(Απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της Σ.Σ. στις 9.Ιουλίου 2017)

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουλ 2017

……………………………………………………..

Griechenland berichtet über die Verfassunggebende Versammlung in Deutschland

(Η Ελλάδα ενημερώνεται για τη Συντακτική Συνέλευση της Γερμανίας)

Από 4.35΄- 5.40΄ (περίπου).

Γίνεται σύντομη αναφορά στο άρθρο μας, που αναφέρεται στην ενημέρωση σχετικά με τη Σ.Σ. Γερμανίας και τα εξαιρετικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοινώθηκαν στις 5.Ιουλίου. 

Ανακοινώνουν ότι πήραν μια πολύ καλή είδηση από τους φίλους στην Ελλάδα και τη χαρά τους, που γράφουμε για τη Σ.Σ. Γερμανίας. Επί πλέον και ότι και εμείς οι Έλληνες, φαίνεται ότι έχουμε καταλάβει το νόημα του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού των λαών και τη δύναμη που έχει μια Σ.Σ. ή Εθνοσυνέλευση και τι μπορεί αυτή να καταφέρει. 

Χαίρονται γιατί και εμείς οι Έλληνες φαίνεται ότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το κλειδί της λύσης των προβλημάτων όλων μας, είναι στα χέρια των Γερμανών, οι οποίοι τώρα ως πρωτεργάτες, ελπίζουν να τους ακολουθήσουν σε αυτό το δρόμο και άλλοι λαοί, ακριβώς όπως το έχουν σκεφθεί και με την alliance earth.

Ένας λοιπόν μετά τον άλλο, μας λένε, ενημερώνεται για τη Σ.Σ. Γερμανίας.

«Πως ήταν ο τίτλος του άρθρου; Ρωτά ο φίλος; …Ο Άνεμος της Ελπίδας, όχι μόνο για τους λαούς της Γερμανίας, αλλά φυσικά και για τους ίδιους τους Έλληνες. Ένας Άνεμος Ελπίδας και για την Ευρώπη και βέβαια για όλη τη γη», μας λένε οι φίλοι της Σ.Σ.



2. Η.Π.Α.:

Το ίδιο κείμενο στάλθηκε και στις Η.Π.Α. στον Ελληνο - αμερικανό δημοσιογράφο κύριο Γιάννη Κουντούρη, ο οποίος υποσχέθηκε να παρακολουθεί το θέμα Γερμανία, το ανήρτησε δε, αμέσως στη σελίδα του.

Βλέπε εδώ:



Όλους λοιπόν αυτούς τους φίλους και φίλες, στη Γερμανία και τις Η.Π.Α., όπως και τους δικούς μας μπλόγκερς που βοηθούν στη διάδοση της αλήθειας, τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε συνέχιση του κοινού μας αγώνα, με πολύ θάρρος! Με τόλμη και αυτοπεποίθηση! 

Με γνώση, προσοχή και ψυχραιμία, μακριά από κομματικά και άλλα ιδιοτελή συμφέροντα, αφού ότι και να μας κάνουν, εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε με το μέρος μας την αλήθεια! Το φώς! Το δίκαιο και την αλληλεγγύη μεταξύ των κυρίαρχων λαών, που κανείς τους , μα κανείς τους δεν μπορεί να μας καταργήσει ή αφαιρέσει !!

Δεν μπορεί; Που θα μας πάει; Θα ματώσουμε, αλλά θα τα καταφέρουμε! Γατί τώρα ξέρουμε ότι όλοι / όλες μαζί ενωμένοι, μπορούμε!

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Και θέλουμε να ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ για αυτό! 

Και το σημαντικότερο τώρα, είναι η Καινούρια νόμιμη και κυρίαρχη Γερμανία, με το επιτέλους νόμιμο Σύνταγμα και τη νόμιμη Συντακτική Συνέλευση , που είναι πλήρως και απόλυτα ενημερωμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, για όλα τα άπειρα και εγκληματικά δεινά που μας επέβαλλε η καταργημένη πλέον και απόλυτα παράνομη Ε.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. 

Ήδη στέκεται και θα σταθεί αρωγός, όχι μόνο και στη δική μας απελευθέρωση, αλλά και στη Σεισάχθεια που σύντομα θα ξεκινήσει και την σε προσωπικό επίπεδο πλέον απόδοση ευθύνης στον κάθε ένα υπάλληλο των πάσης φύσεως ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που για χρόνια με την ένοχη σιωπή τους έπαιζαν τον εκτελεστή εντολέων των πάσης εσωτερικών και εξωτερικών μαφιών.

Με αυτά τα δεδομένα, τι εγκυρότητα έχει πλέον και η ούτως ή άλλως παράνομη και για άλλους πολλούς λόγους, Ευρωπαϊκή Ένωση;;;



Βενετία Κάντζια

Αθήνα, 10.7.2017
                                         








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου