Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!


ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ…





Ένα νηπιαγωγείο στην Σουηδία, που το διαχειρίζεται ο «Στρατός της Σωτηρίας», θεωρήθηκε «πολύ χριστιανικό» στο εκπαιδευτικό του περιεχόμενο, όπως διαπίστωσε μια κυβερνητική επιθεώρηση, και αναγκάστηκε να σταματήσει τα μαθήματα της Βίβλου την ώρα του κολατσιού και την προσευχή πριν από τα γεύματα.


Ο σουηδικός νόμος περί Εκπαίδευσης απαγορεύει το «ομολογιακό» εκπαιδευτικό περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της σχολικής φοίτησης. Αναφέρει επίσης ότι οι μαθητές πρέπει πάντα να έχουν τη δυνατότητα να εξαιρεθούν από αυτές τις δραστηριότητες.

«Γνωρίζαμε ότι δεν μπορούσαμε να έχουμε πλέον κάποιο χρόνο προσευχής, γιατί θα θεωρείτο "ομολογιακή δραστηριότητα", και έτσι προσθέσαμε μια μικρή προσευχή κατά τη διάρκεια των γευμάτων», δήλωσε η Britt Marie Mårtensson, διευθύντρια του νηπιαγωγείου. 

Αλλά και αυτό ακόμα θεωρήθηκε υπερβολικά ομολογιακό για τις προτιμήσεις της κυβέρνησης, επειδή τα παιδιά προσχολικής ηλικίας «δεν είχαν αρκετές επιλογές να αποχωρήσουν από αυτήν».

Τώρα, αντί για την προσευχή, τα παιδιά τραγουδούν ένα στιχάκι στο οποίο «ευχαριστούν τον ήλιο, τη βροχή και το φαγητό», ανέφερε ο SVT.

«Δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνει διάκριση ανάμεσα στις δραστηριότητες που είναι εκπαιδευτικές και εκείνες που δεν είναι στα δημοτικά σχολεία, διότι η διδασκαλία συμβαίνει στην τάξη, αλλά όταν πρόκειται για προσχολική ηλικία είναι δύσκολο να γίνει αυτή διάκριση», δήλωσε η Pian Rosell του δήμου Umeå.

Τα παιδιά δεν λένε "αμήν", ούτε μιλούν για τη Βίβλο. Το σχολείο διαθέτει χώρο για 32 μαθητές, σύμφωνα με την SVT.

Πρόσφατα, ένα Ιουδαϊκό σχολείο στο Λονδίνο απειλήθηκε με κλείσιμο επειδή δεν διδάσκει τα παιδιά ακόμα και στην ηλικία των τριών, την θεωρία του transgenderism. Ήδη στον Καναδά τα χριστιανικά σχολεία έχουν υποχρεωθεί να ενσωματώσουν και μαθήματα LGBT και υπέρ της άμβλωσης.

Ο Πρωθυπουργός της Σουηδίας δήλωσε πρόσφατα ότι πιστεύει ότι όλοι οι ιερείς της Εκκλησίας της Σουηδίας πρέπει να τελούν «γάμους» ομοφυλόφιλων αλλιώς να βρουν άλλη δουλειά.

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΑΘΡΗΣΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!

ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ «ΤΡΕΜΟΥΜΕ» ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ;

ΕΞΩ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου