Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!


Μ. ΖΑΚΧΑΡΟΒΑ (ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ): 
«Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ»!



Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova σε  ανακοίνωση της κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των Ρώσων εκπροσώπων Τύπου και των Ελλήνων ανταποκριτών στη Μόσχα, υπεννόησε την επιβολή αντιποίνων στην κυβέρνηση Τσίπρα μετά την απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών.

Όμως στην ανακοίνωση της, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, διαχώρισε εντελώς τον ελληνικό λαό από την ψευτοαριστερή κυβέρνηση Τσίπρα!

Δήλωσε συγκεκριμένα:

«Αυτό που έχουμε αντιληφθεί είναι ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Ρώσους εταίρους του και όχι να υποφέρει από βρώμικες προβοκάτσιες, όπως αυτές που δυστυχώς η Αθήνα έχει συρθεί τελευταία».


«Δυστυχώς όμως έχουμε να κάνουμε με πολιτική. Τέτοιες ενέργειες δε μένουν χωρίς επιπτώσεις, δεν εξαφανίζονται απλά χωρίς να αφήσουν ίχνη.

Και φυσικά όλες αυτές οι ενέργειες ρίχνουν σκοτάδι στις διμερείς μας σχέσεις με την Ελλάδα, χωρίς να προσθέτουν κανένα εποικοδομητικό στοιχείο».

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Μόσχα διαχωρίζει τον Ελληνικό λαό από τις πράξεις της ψευτοαριστερής κυβέρνησης... Ουσιαστικά λέει στους Έλληνες πολίτες ότι θα υποφέρουν λόγω της κυβέρνησής τους.

Επίσης δείχνει ότι η Μόσχα θεωρεί την κυβέρνηση Τσίπρα «τελειωμένη» και μιλά απέυθείας στον Ελληνικό λαό τον οποίο θεωρεί-και σωστά-σύμμαχο και φίλο!

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, επιτέθηκε εευθέως στον Τσίπρα λέγοντας ότι «Προκάλεσε βαθύ διχασμό στην ελληνική κοινωνία με την συμφωνία των Πρεσπών».

H M. Ζαχάροβα διέψευσε επίσης τις γελοίες κατηγορίες ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ απείλησε τηλεφωνικώς τον Νίκο Κοτζιά για τη συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς τες «ανοησίες».

 «Είναι ψέμα ότι υπήρξε τηλεφώνημα στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών. Δεν καταλαβαίνουμε για ποιο τηλεφώνημα γίνεται λόγος, ακόμη περισσότερο για ποια απειλή. Κανένα στοιχείο δεν δόθηκε στη ρωσική πλευρά. Κανένα τέτοιο θέμα δεν τέθηκε στην επικοινωνία Κοτζιά-Λαβρόφ».


Η εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥΠΕΞ απάντησε και στις επίσης ανόητες και εξώφθαλμα ψευδείς κατηγορίες του Ζόραν Ζάεφ, περί ρώσων επιχειρηματιών που χρηματίζουν πολίτες της ΠΓΔΜ για να προκαλούν επεισόδια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Πρόκειται για αβάσιμες καταγγελίες που στόχο έχουν να πυροδοτήσουν την αντιρωσική υστερία. Προφανώς, ξανά, δεν υπάρχουν στοιχεία για να στηρίξουν αυτές τις καταγγελίες», ανέφερε σαρκαστικά.

Ο διαχωρισμός από την επίσημη Ρωσική διπλωματία, του Ελληνικού λαού και της ψευτοαριστερής κυβέρνησης, η απευθείας συνομιλία και σχέση με τους Έλληνες, η οποία εγκαινιάζεται με αυτές τις δηλώσεις της Ρωσίδας εκπροσώπου, έχει σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερη βαρύτητα και θα παίξει πιστεύουμε σοβαρό ρόλο στο μέλλον όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου