Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ «ΠΑΤΡΙΔΟΛΟΓΩΝ» ΠΟΥ«ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΛΑΪΚΗΣ   ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ




Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Η παρούσα κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει αφενός ότι η προδοσία της Μακεδονίας είναι εθνικώς συμφέρουσα και σιωπηρά την έχουν αποδεχθεί οι ¨νομιμόφρονες¨ πολίτες εκτός μερικών πατριδοκάπηλων, εθνικιστικών, και φασιστικών μορφωμάτων και αφετέρου ενσπείρει την υποτελή και ηττοπαθή αντίληψη ότι όλα έχουν τελειώσει και δεν μπορούμε να ανατρέψουμε μία συμφωνία που υπέγραψε μία ¨νόμιμη¨ κυβέρνηση και είναι αρεστή στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Από την άλλη μεριά έχουμε μία μείζονα αντιπολίτευση που εκ των πραγμάτων έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας και τώρα διαμαρτύρεται τάχα και υπόσχεται να την καταψηφίσει όταν έλθει για έγκριση στη Βουλή όπως γελοιωδώς υπόσχεται ότι θα πράξει και το δεκανίκι των ανελ που ευνόησε την προδοσία εν τω γενέσθαι υποστηρίζοντας την κυβέρνηση. 

Αντιφατική και παραπλανητική είναι επίσης η στάση του κινήματος αλλαγής με τους μεν να κατηγορούν την κυβέρνηση και τους δε να υποστηρίζουν την συμφωνία.

Η έκπληξη είναι η υποκρισία του ΚΚΕ που συμμετέχοντας στην 13 κομμουνιστική διεθνή του 1943, εάν δεν κάνω λάθος στους αριθμούς, είχε συμφωνήσει στην ανάγκη ίδρυσης ενός Μακεδονικού κράτους που θα συμπεριλάμβανε τα σημερινά Σκόπια (Πελασγία, Παιονία και Δαρδανία), την Μακεδονία του Αιγαίου (Ελλάδα) και την Μακεδονία του Πιρίν (Βουλγαρία) με σκοπό να συνενώσει ένα ανύπαρκτο Μακεδονικό έθνος αγροτών και εργατών του το εκμεταλλεύονταν οι ελίτ Ελλάδος, Βουλγαρίας και Γιουγκοσλαβίας και που θα ετίθετο υπό την ομπρέλα επιρροής της ΕΣΣΔ. Την προσπάθεια δημιουργίας εκ του μηδενός ενός ανύπαρκτου Μακεδονικού έθνους είχε καταγγείλει τότε η κυβέρνηση Ρούσβελτ των ΗΠΑ.

Με την διάλυση της ΕΣΣΔ οι ΗΠΑ είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα Σκόπια και τα Βαλκάνια υπό την δική τους ομπρέλα του ΝΑΤΟ, ξέχασαν τις θέσεις του Ρούσβελτ και με τον Μπούς τον νεώτερο και τον Κλίντον παραβίασαν την παγκόσμια ιστορία, δυστυχώς με την συνενοχή του πατρός Μητσοτάκη, και αναγνώρισαν την προσωρινή τάχα είσοδο των Σκοπίων στον ΟΗΕ με το όνομα πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. 

Δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά επέτρεψαν στο πανεπιστήμιο Harvard να χρηματοδοτηθεί από Σλάβους επιχειρηματίες των ΗΠΑ και να εκδώσει εγκυκλοπαίδεια που μιλάει για Μακεδονικό τάχα έθνος.

Ενώ επί ΕΣΣΔ το ΚΚΕ ήταν υπέρ της δημιουργίας Μακεδονικού κράτους και η Δεξιά αντιτίθετο σήμερα άλλαξαν τα πράγματα και η Δεξιά μαζί με το πουλημένο κομμάτι της πρώτης φοράς Αριστεράς υποστηρίζουν την δημιουργία Μακεδονικού κράτος ενώ το Ορθόδοξο ΚΚΕ υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα. 

Ω της εκατέρωθεν υποκρισίας, της πολιτικής ξεφτίλας και της εθνικής παρακμής η φανέρωσης.

Εάν τα πολιτικά κόμματα και οι βουλευτές του Κοινοβουλίου προσβάλλονται από τις κατηγορίες που τους επισυνάπτονται στο παρόν κείμενο και θέλουν να αποδείξουν ότι πράγματι έχουν πατριωτική συνείδηση ας συνενωθούν. 

Με τους 147 βουλευτές που διαθέτει η συνολική αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να κερδίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης όμως, με 120 μπορούν να επιβάλλουν την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος ώστε να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός, ακόμη και ενάντια στη θέληση των ισχυρών του πλανήτη, για την συνέχιση μίας υπερήφανης συνύπαρξης στη σύγχρονη ιστορία χωρίς την ντροπή και το όνειδος που έχουν επιβάλει η οικονομική υποδούλωση και τώρα η εθνική υποτέλεια.

Ο Ελληνικός λαός με τα μαζικά συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών δήλωσε περίτρανα τη θέληση του να υπερασπιστεί την εθνική του υπόσταση και την ιστορική του πορεία. 

Όμως όλες οι πολιτικές παρατάξεις μόνο κομματικά και δημαγωγικά εκμεταλλεύθηκαν την κατάσταση αφήνοντας τον λαό αμήχανο και ακέφαλο στην έκφραση του εθνικού του φρονήματος.

Μεταφέρουν την επίλυση του προβλήματος στην παρούσα ή την μέλλουσα Βουλή όποτε ήθελε έλθει η συμφωνία της προδοσίας για επικύρωση θέτοντας το νομικίστικο επιχείρημα ότι ο λαός τάχα έχει επιλέξει τους βουλευτές που θα την επικυρώσουν ή μη. 

 Αυτό το επιχείρημα που εναποθέτει στον λαό την ευθύνη για ότι ήθελαν ψηφίσει οι από αυτόν εκλεγέντες αντιπρόσωποι του είναι άκρως απατηλό.

Από ιδρύσεως του το ΝεοΕλληνικό κράτος κυβερνάται από μία φαυλοκρατία κομμάτων ή οποία έχει παγιδεύσει τον λαό σε κομματικές ιδεοληψίες και σε μία βιοποριστική, πελατειακή εξάρτηση από αυτά. 

Επομένως η εντολή του λαού στις βουλευτικές εκλογές εξουσιοδοτεί τους κυβερνώντες να ικανοποιήσουν αυτές ακριβώς τις βιοποριστικές του ανάγκες ασχέτως εάν οι περισσότερο έως τώρα τις έχουν αθετήσει ατιμωρητί.

Σε θέματα μη κομματικών αλλά εθνικών επιλογών ακόμη και υπό την πίεση των μεγάλων δυνάμεων ο λαός εψήφισε κατά συνείδηση και όχι με κομματικό συμφέρον όπως έγινε στην Κύπρο με το σχέδιο Ανάν ή το 2015 στην Ελλάδα με το περήφανο ΟΧΙ προς τους δανειστές, ασχέτως με το εάν το αγνόησαν παραβιάζοντας το Σύνταγμα υπό τα όμματα του προέδρου της ανύπαρκτης δημοκρατίας. 

Το ότι στις επόμενες εκλογές ξαναβγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ με την βοήθεια του αντισυνταγματικού εκλογικού νόμου και το δεκανίκι των ΑΝΕΛ ενισχύει το επιχείρημα του πελατειακού κράτους και της μη εξουσιοδότησης της Βουλής για σοβαρά εθνικά θέματα.

Τα ανά την Ελλάδα συλλαλητήρια δείχνουν ότι το Μακεδονικό δεν είναι από τα θέματα για τα οποία έχει εξουσιοδοτηθεί η παρούσα Βουλή ή καμία επόμενη. 

Όσοι ισχυρίζονται ότι το πρόβλημα θα λυθεί σε κάποια Βουλή σύμφωνα με την θέληση του λαού ψεύδεται. Η λαϊκή θέληση για εθνικά θέματα μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα μόνο με Δημοψήφισμα και εάν η Βουλή δεν μπορεί να βρει 120 βουλευτές που χρειάζονται για να το προκαλέσουν τότε σύμφωνα με το ισχύον σύνταγμα ο λαός είναι υποχρεωμένος να εξεγερθεί.

Εάν υποκύψουμε και παραδώσουμε την Μακεδονία δεν θα μπορέσουμε ποτέ πια να την διεκδικήσουμε, εάν αρνηθούμε και μας της πάρουν με το ζόρι θα έχουμε το δικαίωμα να την απαιτήσουμε. 

Ο Παλαιολόγος δεν παρέδωσε την Πόλη αλλά αγωνίστηκε μέχρι θανάτου, το ίδιο και ο Λεωνίδας περά το γεγονός ότι και οι δύο ήξεραν ότι θα χάσουν αλλά επέμειναν για να δώσουν στους επόμενους το δικαίωμα να επιστρέψουν εν δυνάμει.

Ο Αλέξανδρος πριν από κάθε μάχη καλούσε τους στρατιώτες του λέγοντας

Είτε παίδες Ελλήνων, και όχι παίδες Μακεδόνων

ΟΧΙ στην Προδοσία, η Μακεδονία δεν Πωλείται, Είναι Ελληνική.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ



Ηλίας Σταμπολιάδης

Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός

Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης​



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου