Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ  ΑΓΕΛΗΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΒΙΝΤΕΟ



Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Gianni Pittella, διάδοχος του Martin Schulz στην ηγεσία των...
Ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών, αφού έφερε τον πρωθυπουργό μας στις στοργικές αγκάλες και φτερούγες της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, υποκριτικά ζήτησε στην Ιταλική Γερουσία αλληλεγγύη για την Ελλάδα.





Βέβαια ο Pittella απευθύνθηκε λίγο καθυστερημένα στην Ιταλική Γερουσία, γιατί η "ακροδεξιά, ρατσιστική, ομόφοβη, ξενόφοβη, υποκινούμενη και χρηματοδοτούμενη από τον Πούτιν, σύμφωνα με τον κύριο Σόρος" κυβέρνηση της Ιταλίας,  ήδη ο πρωθυπουργός καθηγητής Giuseppe Conte κι ο υπουργός περιβαλλοντικής προστασίας Sergio Costa είχαν ήδη στείλει στην πατρίδα μας δύο canadair. και ήταν ανημέρωτος πως ήδη συμμετείχαν στις κατασβέσεις στην Ελλάδα.

Το επαναλαμβάνουμε για να εμπεδωθεί από τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές" πως η παράνομη μετανάστευση είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα -ίσως γι' αυτό τους φυλακίζουν μέχρι να διαλέξουν τι χρειάζονται σε στρατόπεδα- για τα αστικά ευρωπαϊκά δίκαια, ενώ η λαθρομετανάστευση απλή παράβαση. 

Εκ μέρους της κυβερνητικής "ακροδεξιάς, ρατσιστικής" κι όλα τα κοσμητικά επίθετα κυβερνητικής πλειοψηφίας -που πρώτος ο ευρωβουλευτής Παπαδημούλης χρησιμοποίησε διαχωρίζοντας τη θέση της "αριστεράς" του από τη "δεξιά" ιταλική κυβέρνηση-, μίλησε για το θέμα "Ελλάδα" ο κομμουνιστής Γερουσιαστής Alberto Bagnai, που είναι Γερουσιαστής της "νεοφασιστικής, ομόφοβης, ακροδεξιάς, ρατσιστικής" Λέγκας.

Αξίζει να σημειώσουμε την ομιλία του κορυφαίου και παγκοσμίου φήμης οικονομολόγου, του αμετανόητου Κομμουνιστή Καθηγητή, Γερουσιαστή της Λέγκας Alberto Bagnai:


Σε μετάφραση δική μας:

«Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη θλίψη κι απογοήτευση που αισθάνθηκα χθες όταν στην αρχή της συνεδρίασης άκουσα την ομιλία του συνάδελφου Pittella για τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίζονται στην Ελλάδα.

Μια θλίψη κι απογοήτευση που ήταν απαγορευτική να απαντήσω αμέσως, αλλά ίσως αυτό είναι καλό -μετά από 24 ώρες- βλέποντας πως αυτό που είναι προφανές επιβεβαιώθηκε από τον τύπο κι ειδικότερα σε μία από τις εγκυρότερες ιταλικές εφημερίδες, την "Corriere della Sera", από έναν δημοσιογράφο από τους πιο απελευθερωμένους από εκείνο το ψυχό-αδίκημα της μη ταύτισης με την αδιαφιλονίκητη μοναδική σκέψη, τον Federico Fubini.

Δείτε, αυτό που συνέβη στην Ελλάδα έχει πολλές αιτίες, αλλά είναι αδύνατον να μην αναφερθεί μία που είναι αποτέλεσμα των πολιτικών λιτότητας που διέλυσαν, μεταξύ άλλων και το σύστημα πολιτικής προστασίας αυτής της χώρας.

Τα στοιχεία μας τα προσφέρει σήμερα η "Corriere della Sera". Περικοπή 34 εκατομμυρίων ευρώ, στην οργάνωση των πυροσβεστών που από 12.000 κατήλθαν στους 8.000 και λέγεται πως για το παραμένον προσωπικό, το 79% έχει κακή φυσική κατάσταση, γιατί αναγκάζεται να προσφεύγει σε μια κακή διατροφή και φυσικά δεν έχουν τη δυνατότητα μιας επιλεκτικής διατροφής πρωτεϊνών και δεν έχουν έτσι αποδοτική φυσική κατάσταση.

Τώρα, αυτό ποιου πράγματος είναι αποτέλεσμα;
Είναι αποτέλεσμα εκείνων των προγραμμάτων λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα. [χειροκρότημα]

Μου προκαλεί ευχαρίστηση που τώρα ο συνάδελφος Pittella ζητεί την αλληλεγγύη της Ευρώπης για την Ελλάδα. Αλλά όταν το 2012 δημοσιοποιήθηκε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το επιβληθέν μνημόνιο στην Ελλάδα, όπου με ψεύτικα στοιχεία -στην κυριολεξία ψεύτικα- χρησιμοποιώντας αξίες πλήρως χρεοκοπημένων πολλαπλασιαστών, που ήταν ίσες με το ένα τρίτο [πρόεδρος... ολοκληρώστε κύριε Γερουσιαστή]...

 Ίσες με το ένα τρίτο εκείνων που πρόσφερε η επιστημονική ανάγνωση, τότε ο συνάδελφος Pittella ήταν Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Αυτός ήταν εκεί! Η "υπέροχη αλληλεγγύη" της σοσιαλιστικής ευρωπαϊκής οικογένειας δεν έκανε τίποτα!

Είναι η αλληλεγγύη της αγέλης των λύκων, όπου ο αδύναμος κατασπαράζεται! [χειροκρότημα]»



O Matteo Salvini στις εκλογές του Μάρτη συνεργάστηκε με κορυφαίους διανοούμενους και πανεπιστημιακούς της κομμουνιστικής αριστεράς, όπως ο Alberto Bagnai, σήμερα Γερουσιαστής της Λέγκας και ο κορυφαίος Ευρωπαίος οικονομολόγος εναντίον του ευρώ. 

Η συμφωνία ήταν: Απέναντι στο Ιταλικό Σύνταγμα δεν υπερισχύει ΚΑΜΙΑ απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΔΝΤ...




Σήμερα ο κομμουνιστής οικονομολόγος Alberto Bagnai είναι ανεξάρτητος Γερουσιαστής με το κόμμα της Λέγκας του "ακροδεξιού" Salvini, αλλά με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΙ Marco Rizzo έδιναν μαζί τους αγώνες εναντίον του ευρώ και της γερμανικής Ευρώπης.

Αυτοί οι αγώνες συνεχίζονται ενωτικά μιας και ο Alberto Bagnai, όπως κι άλλοι αριστεροί που εκλέχθηκαν με τη Λέγκα του Salvini, βάσισαν τη συνεργασία τους σε ένα και μοναδικό θέμα: Απέναντι στο Ιταλικό Σύνταγμα δεν υπερισχύει ΚΑΜΙΑ απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, του μη εκλεγμένου διευθυντηρίου των "Επιτρόπων", της ιδιωτικής εταιρίας με την ονομασία "Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα" που ανατέθηκε η έγχρωμη εκτύπωση χαρτιού και στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης για να επέλθει ανταγωνισμός, αυτά τα τυπωμένα χαρτιά δανείζει με τόκο η ΕΚΤ σε τράπεζες χωρών κι αυτές με τη σειρά τους στα κράτη.


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου