Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΔΥΟ ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ: ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!

ΒΙΝΤΕΟ



ΘΕΡΜΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΕΝΑΣ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ»!

Είναι πλέον έξω από τα όρια η προδοσία που επιτελείται εις βάρος της Ελλάδας από τους ίδιους τους ψευτοκυβερνήτες της που ενώ είναι υποτελείς και δωσίλογοι των αμερικανών και των γερμανών, τα βάζουν με την Ρωσία!

Έτσι τις όποιες διπλωματικές προσπάθειες έκαναν οι Ρώσοι για να αποτρέψουν την προδοσία και παράδοση της Μακεδονίας με την προδοτική συμφωνία της Πρέσπας, τις βάφτισαν κατασκοπία και απέλασαν δύο Ρώσους διπλωμάτες, με την γελοία πρόφαση ότι δήθεν οι απελαθέντες έθεσαν σε κίνδυνο την «ελληνική εθνική ασφάλεια»…


Ο πρώτος είναι ο Βίκτορ Γιάκοβλεφ αλλά ιδιαίτερη σημασία έχει ο δεύτερος διπλωμάτης που απελάθηκε από την Ελλάδα, ο ανώτατος διπλωμάτης και θερμός φιλέλληνας Αλεξέι Ποπόφ (φωτό) πρώην γενικός πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε ως «χώρο ευθύνης» τη Βόρεια Ελλάδα!

Τι δεν καταλαβαίνουμε; Το σιωνιστικό προτεκτοράτο που κάποτε ήταν η υπερήφανη Ελλάδα μας είναι στα χέρια προδοτών και όταν οι Ρώσοι τους λένε ότι παραδίδουν την Μακεδονία, οι προδότες τους βαφτίζουν κατάσκοπους και τους απελαύνουν!

Ακούστε την γελοία κατηγορία εναντίον των Ρώσων διπλωματών:

Οι δύο  Ρώσοι διπλωμάτες (Β.Γιάκοβλεφ και Α.Ποπόφ) «κατηγορούνται» ότι είχαν επιχειρήσει να αποσπάσουν πληροφορίες αντί χρηματικού ανταλλάγματος από Έλληνες αξιωματούχους σε ότι αφορά το περιεχόμενο και την πορεία των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια!!!

Επίσης «κατηγορούνται» ότι συγκέντρωναν πληροφορίες και δρούσαν σε βάρος των εθνικών συμφερόντων στην περιοχή του Αγίου Όρους!!!

Στη Μόσχα επικρατεί οργή για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να απελαθούν δύο Ρώσοι διπλωμάτες και ειδικότερα για τους γελοίους λόγους οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν ως πρόφαση για την απέλασή τους, 

Ο Ρώσος βουλευτής Andrei Klimov, δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει  στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών, με την την απέλαση δύο Ελλήνων διπλωματών.

Ανώτατος  Ρώσος αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών, με τις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς, ότι οι Ρώσοι διπλωμάτες, προσπάθησαν να αποτρέψουν την παράδοση της Μακεδονίας :

« Η ελληνική εθνική ασφάλεια, χρωστά πολλά στη Ρωσία. Αν κινδυνεύει από κάποιους, αυτοί βρίσκονται σήμερα στο ίδιο τραπέζι (σ.σ. εννοεί τη σύνοδο του ΝΑΤΟ) με την ελληνική κυβέρνηση»

Ιδιαίτερα αρνητικό βάρος έχει  η απέλαση του θερμού φιλέλληνα Αλεξέι Ποπόφ που θεωρείτοαι από τα πλέον δραστήρια μέλη της ρωσικής διπλωματικής αντιπροσωπείας στην Ελλάδα με βαθιά γνώση των θρησκευτικών ισορροπιών μεταξύ των Ορθοδόξων Πατριαρχείων. 

Του λόγου το αληθές για τον θερμό φιλέλληνα Αλεξέι Ποπόφ φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί και στο οποίο ο Ρώσος «κατάσκοπος» μιλά για την ελληνορωσική φιλία από τον καιρό της Ελληνικής Επανάστασης!!!








ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου