Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΠΡΟ ΜΙΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ...


ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΝΩ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣ!



Είμαστε στα πρόθυρα να αντιμετωπίσουμε σαν αντίμετρο για τις απελάσεις των δύο Ρώσων διπλωματών,  μια ταξιδιωτική οδηγία που θα καταστρέψει τον τουρισμό μας για φέτος!

Ο Τζανακόπουλος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα    πιστεύοντας ότι είναι εύκολο να «καταπιεί» η Ρωσία αυτό που έκαναν με τις απελάσεις των δύο Ρώσων διπλωματών.


Χωρίς λοιπόν να ντραπεί δήλωσε απαντώντας με θράσος στις φήμες περί πιθανής έκδοσης ταξιδιωτικής οδηγίας από τη Μόσχα :

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει δείξει όλο το προηγούμενο διάστημα ότι δεν πρόκειται να συρθεί πίσω από οποιονδήποτε για να υπονομεύσει μια στρατηγική στην εξωτερική της πολιτική, η οποία, όπως γνωρίζετε, προσπαθούμε να είναι πολυδιάστατη, προσπαθούμε να είναι ενεργητική και με πολλά ανοίγματα σε όλο τον κόσμο, χωρίς παρωπίδες και χωρίς αποκλεισμούς»

Αλήθεια Τζανακόπουλε; Όταν σέρνεστε στα τέσσερα μποστά στη Μέρκελ και στον Πάιατ, δεν υπονομεύεται η στρατηγική στην εξωτερική πολιτική της χώρας;

Το θράσος όμως των προδοτών είναι απύθμενο! Ακούστε και την συνέχεια των δηλώσεων Τζανακόπουλου για το ζήτημα των δυο Ρώσων διπλωματών:

«Από τη δική μας μεριά δεν θα ανεχτούμε συμπεριφορές οι οποίες δεν δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς την ελληνική κυβέρνηση και το ελληνικό κράτος. Πήραμε τα μέτρα που έπρεπε να πάρουμε και αυτή τη στιγμή θεωρούμε το θέμα λήξαν».

Αμ δέ! Θα ήθελες Τζανακόπουλε να κλείνουν τα θέματα έτσι εύκολα αλλά...

...η Μόσχα που εδώ και δύο ημέρες τηρεί σιγή ιχθύος, τώρα που έχει ολοκληρωθεί το Μουντιάλ και η συνάντηση του Πούτιν με τον Ν.Τραμπ, το ρωσικό ΥΠΕΞ και το ρωσικό ΥΠΑΜ θα «μιλήσουν».

Και σίγουρα θα βγουν κερδισμένοι οι Ρώσοι χωρίς καν να το καταλάβουμε, γιατί όπως είπε και ένας συνεργάτης του Πούτιν: «Στον πρόεδρο δεν αρέσει να κλιμακώνει την ένταση αλλά να κερδίζει την παρτίδα»!!!

Φυσικά το μεγάλο γέλιο το έβγαλε 
ο Τζανακόπουλος όταν ρωτήθηκε για την δήλωση του Σεργκέι Λαβρόφ πως πίσω από τις απελάσεις κρύβεται αμερικανικός δάκτυλος...

«Η εκτίμηση του Ρώσου ΥΠΕΞ είναι λάθος! Η Ρωσία είναι σημαντικός εταίρος της Ελλάδας και αυτό δεν αλλάζει από το τελευταίο περιστατικό. Ωστόσο εμείς πρέπει κάθε φορά να υπενθυμίζουμε ότι είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος και απαιτούμε και ως κυβέρνηση αλλά και ως Ελληνική Πολιτεία τον σεβασμό όλων των εταίρων μας – τέλεια και παύλα»

Τζανακόπουλε είστε κυβέρνηση δωσιλόγων και μιλάτε για «κυρίαρχο κράτος» και απαιτείτε «σεβασμό στην Ελληνική Πολιτεία» από τους Ρώσους. Από τους Αμερικανούς και Γερμανούς σιωνιστές τολμάτε να απαιτήσετε «σεβασμό στην Ελληνική Πολιτεία»;

Για πήγαινε πές τα ίδια στον Πάιατ και τα ξαναλέμε...


.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου