Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΡΡΙΞΕ ΤΟ ΦΡΑΙΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΑ...ΘΥΜΑΤΑ!!!

«OΧΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!»


2 ΒΙΝΤΕΟ



ΚΑΜΜΕΝΟΣ:«ΦΤΑΙΝΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!»
ΚΑΤΟΙΚΟΣ: «ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ  ΚΑΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!»


Ο ΑΝΕΛ-κυστήρας της δωσίλογης ψευτοκυβέρνησης, που υποκριτικά έχει κηρύξει εθνικό πένθος, εμφανίστηκε στην τηλεόραση του BBC με μαύρο κοστούμι και μαύρο πουκάμισο, παριστάνοντας ίσως το καμμένο κούτσουρο και θέλοντας να απολογηθεί για τις πυρκαγιές είπα τα εξής ανήκουστα...


1ον Για την μη έγκαιρη μετάβαση των πυροσβεστικών οχημάτων και της αστυνομίας προς βοήθεια των πολιτών αλλά και για το αθέλητο-ηθελημένο κομφούζιο θανάτου που δημιούργησε η αστυνομία, είπε ότι δεν είναι υπεύθυνος αυτός και έμμεσα «έδωσε» τον Τόσκα λέγοντας ότι «πυροσβεστική και αστυνομία ανήκουν σε άλλο υπουργείο»! 

2ον. Μετά την κατακραυγή και τις δημοσιεύσεις που κάναμε ρωτώντας εκκωφαντικά:



Θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και το γεγονός ότι για πρώτη φορά απείχε ο στρατός από την πυρόσβεση ψέλλισε μια απίστευτη φράση για όσκαρ υποκρισίας, ψεύδους και γελοιότητας

«Είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ και δεν επιτρέπεται να επιχειρούμε ταυτόχρονα με την πολιτικές υπηρεσίες»

Στις προηγούμενες πυρκαγιές να υποθέσουμε ότι δεν είμασταν ακόμη μέλη του ΝΑΤΟ;

Ή τότε το ΝΑΤΟ «μας άφηνε» να κατεβάζουμε τον στρατό και τώρα «δεν μας άφησε»; 

Γιατί αν αληθεύουν αυτά περί απαγόρευσης του ΝΑΤΟ, τότε η μεθεπόμενη ανάρτησή μας είναι απόλυτα ακριβής...

Η 3η όμως δήλωση που αποτελεί και το κυρίως «πιάτο» της συνέντευξής του στο BBC, ήταν η πιο φαρμακερή, απάνθρωπη, αχρεία και ερπετόψυχη δήλωση που μπορούσε να κάνει για τα αίτια της πυρκαγιάς...

Ούτε λίγο ούτε πολύ, λίγα 24ωρα αφότου έχασαν συγγενείς, φίλους και περιουσίες οι πυρόπληκτοι, δέχτηκαν την επίθεση του Καμμένου! Τον ακούσαμε όλοι έκπληκτοι να τους επιρρίπτει τις ευθύνες για την πυρκαγιά και να τους κατηγορεί, για να αποσείσει τις ευθύνες για την δικιά τους βαρειά αμέλεια και ανυπαρξία τη στιγμή της τραγωδίας! 

Για το ότι έκλεισαν οι δρόμοι διαφυγής-κατά τον Καμμένο- φταίει η...«η άναρχη δόμηση που αποτελεί έγκλημα από το παρελθόν γιατί στο Μάτι και σε όλη την ακτογραμμή οικοδομήθηκαν οι περισσότερες κατοικίες χωρίς την απαραίτητη άδεια, έχουν κάνει κατάληψη της ακτής χωρίς να εφαρμόζουν τους νόμους. (Δεν είναι άσκημη ιδέα να τους κόψεις και κάμποσα πρόστιμα γι αυτό)


Μετά από μία τέτοια τραγωδία είναι καιρός να καταλάβουν ότι είναι επικίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειές τους να μην τηρούν τους νόμους και τους κανόνες»

Τέλος υπεραμύνθηκε του ρόλου των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, τονίζοντας ότι έδρασαν με σχέδιο την κατάλληλη στιγμή.

Τι να πρωτοθαυμάσεις; Την βλακεία ή τον δωσιλογισμό του;

Την δειλία ή την ανευθυνότητά του;

Την παχυλή βλακεία ή το θράσος του;


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ!




Όπως είπε και κάποια πυρόπληκτη,  εξοργισμένη με τον παχύρευστο δωσίλογο:


«Ε! όχι και κύριος ο Καμμένος! Κύριος είναι μόνον ο Θεός! Αυτός είναι σκέτα καμμένος και πρέπει να παραιτηθεί και να χαθεί από προσώπου γης, να φύγει και αυτός και όλη η κυβέρνησή του» 




ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ  ΝΑ ΞΕΣΠΑΕΙ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου