Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!


ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!



Γράφει η Άννα Πασχαλίδου

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣ! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

Καθημερινά έρχονται χιλιάδες, όχι πρόσφυγες διότι αυτοί που έρχονται δεν έρχονται από χώρες που έχουν πόλεμο, αλλά από τριτοκοσμικές χώρες, απολίτιστες λόγω του ότι τα αφεντικά δεν θέλουν να αναπτυχθούν αυτοί οι λαοί για να είναι υποχείρια τους δλδ , η σκανδάλη στα όπλα των νεοταξιτών!

Μα και ακόμη από χώρες που έχουν πόλεμο να ερχόταν δεν έχουμε σύνορα με τις χώρες τους, δεν είμαστε η πρώτη χώρα υποδοχής για να λέγονται πρόσφυγες!

 Τώρα καλώς η κακώς δελεάζονται από τα ρεμάλια , πιόνια της νέας τάξης και έρχονται γτ πείθονται ότι εδώ θα βρούν τον παράδεισο! 

Και οκ όλοι μα όλοι είναι ένα τεράστιο κύκλωμα που στις πλάτες όλων αυτών αλλά και στις δικές μας θησαυρίζουν! Από πολιτικούς, εκκλησιαστικούς , διακινητές ,ΜΚΟ κλπ! 

Όμως αυτοί είναι εντεταλμένοι στην υπηρεσία της διαφθοράς της απάτης του εγκλήματος των παγκοσμιοποιητών! Οι υπόλοιποι; Οι υπόλοιποι τι είναι; Έχουν προσληφθεί και αυτοί στις υπηρεσίες τους εκτός από το ιδιωτικό ,υποτίθεται δημόσιο;

 Στρατός, λιμενικό αστυνομία ,δικαστικό σώμα και αυτοί υποκύψαν όλοι στην ΝΤΠ;

Με όποιον και να μιλήσεις από δαύτους σου λένε δεν φταίω εγώ εντολές εκτελώ! Βολικό έ; 

Με ένα δεν φταίω εγώ εκτελώ εντολές ανωτέρων μετατοπίζουν την ευθύνη , φεύγει από πάνω τους, πετάνε το μπαλάκι αλλού και όλα τακτοποιημένα! Κοιμούνται ήσυχα! Τύψεις ενοχές συνείδηση όλα οκ!

Όμως εάν δεν ήταν υπάλληλοι ιδιωτικοί, ( εννοώ υπάλληλοι εταιρειών, διότι όλα είναι εταιρείες, τα πάντα όλα), θα έπρεπε να τηρούν κατά γράμμα το Σύνταγμα ,που λέει πώς αν οι εντολές είναι αντισυνταγματικές όχι μόνο δεν πρέπει να τις τηρούν αλλά να αναφέρουν εγγράφως την παράνομη εντολή στην ανώτερη αρχή γιατί αλλοιώς μπορούν να καταγγελθούν για πειθαρχικό παράπτωμα!! 

Αλλά βλέπετε ουδείς λόγος για Σύνταγμα και για την τήρηση του που αφενός για κάποιους αφελείς πιστεύουν ότι το έκαναν κουρελόχαρτο και για κάποιους ενήμερους είναι ένα απλό καταστατικό μιας ιδιωτικής εταιρείας!

Και όλα αυτά τα λέω γιατί βλέπω τους λιμενικούς που πληρώνονται από εμάς να γίνονται διασώστες των λαθροεισβολέων που εντέχνως και με θεατρικές παραστάσεις δείχνουν ότι πνίγονται κινδυνεύουν καταπονούνται από τις ταλαιπωρίες!

Γιατί βρέ παιδιά μπήκατε σε αυτό το τρυπάκι των εντολών; Για αυτό προσληφθήκατε στο λιμενικό; Για να τρέχετε να σώζετε λάθρο εισβολείς οι οποίοι αποτελούν απειλή για την πατρίδα μας,η προσληφθήκατε για να υπηρετήσετε την πατρίδα και τον λαό που σας πληρώνει; 

Δεν καταλαβαίνετε ότι πι πράξεις σας αποβαίνουν μοιραίες για την πατρίδα; Δεν καταλαβαίνετε ότι με τις εντολές που εκτελείτε συμβάλλετε στο έγκλημα αντικατάστασης πληθυσμού της πατρίδας μας και ότι άλλο συνεπάγεται από αυτήν την λάθρο εισβολή;

Επιβολή της Σαρίας, της θρησκείας τους ,των εθίμων τους ,της κουλτούρας τους ,των εγκλημάτων τους, των βιασμών τους ,την καταστροφή και βανδαλισμό ότι αξιόλογου αποτελεί την χώρα μας; 

Δεν βλέπετε ότι αυξάνονται και πληθύνονται με γοργούς ρυθμούς ενώ εμείς όλο και μειωνόμαστε είτε με την μετανάστευση νέων είτε με την υπογεννητικότητα;Δεν βλέπετε ότι φορολογούν τους Έλληνες και εσάς μαζί για να πληρώνουν αυτούς; Δεν βλέπετε ότι ξεσπιτώνουνε τους Έλληνες παίρνοντας τους τα σπίτια τις περιουσίες για να τα δώσουν σε αυτούς;

Δεν βλέπετε ότι σε πολύ λίγο θα μας τους επιβάλλουν με το έτσι θέλω θα μας τους μπαστακώσουν στα σπίτια μας, στα εξοχικά μας ,στα οικόπεδα μας ,χωράφια μας και όπου υπάρχει ελεύθερος χώρος και ότι θα σε υποχρεώσουν να συγκατοικήσεις μαζί τους γιατί δεν θα χωράνε, όπως υποχρέωσαν τα Ελληνόπουλα να πηγαίνουν στα ίδια σχολεία με αυτούς και ότι συνεπάγεται; 

Και δεν μιλάω μόνο για τους λιμενικούς! Μιλάω για τους αστυνομικούς που και αυτοί εντολές εκτελούν και δεν μπαίνουν στην διαδικασία να τρέξουν σε μία αδικία σε ένα έγκλημα διότι εντολές έχουν! 

Μιλάω για τους εισαγγελείς που ότι και να κάνουν οι λαθροεισβολείς, κλοπές, εγκλήματα, βιασμούς εκτελούν εντολές να τους αφήνουν ελεύθερους και ανενόχλητους! Ποιούς νόμους αλήθεια τηρούν και ποιά δικαιοσύνη; 

Μιλάω για τους εφοριακούς που τους δίνουν ΑΦΜ και αυτοί εντολές εκτελούν! Μιλάω για τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ που τους δίνουν όλα τα επιδόματα που έπρεπε να παίρνουν οι Έλληνες και τα δίνουν στις μαϊμούδες! 

Και αυτοί εντολές εκτελούν! Μιλάω για τα νοσοκομεία που είναι πληρωμένα από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού και στέλνουν τα ασθενοφόρα για ψύλλου πήδημα σε αυτούς, τους δίνουν προτεραιότητα οι γιατροί και τους περιθάλπουν με λεφτά δικά μας! Και αυτοί εντολές εκτελούν! 

Μιλάω για τους υπαλλήλους του Δήμου που τους κάνουν Ελληνοποιήσεις όπως και της περιφέρειας! Και αυτοί εντολές εκτελούν! Μιλάω για τους δασκάλους που δεν τους διδάσκουν την κανονική ιστορία και θρησκευτικά γιατί και αυτοί εντολές εκτελούν! 

Μιλάω για την ΔΕΗ που τους παρέχει δωρεάν ρεύμα ενώ βάζει υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς των Ελλήνων και κόβει ρεύματα αβέρτα από Ελληνικές οικογένειες! Και αυτοί εντολές! 

Και τέλος και καλύτερα μιλάω για τον στρατό που έπρεπε να φυλάει τα σύνορα της χώρας μας όπως και την εδαφική ακεραιότητα της! 

Όμως η χώρα μας πατρίδα μας όλο και λιγοστεύει ο πληθυσμός του λαού μας όλο και μειώνεται αλλά αυτοί εντολές εκτελούν! Λοιπόν τίποτε δεν πρέπει να ενοχλεί την συνείδηση σας! 

Κοιμηθείτε ήσυχοι λοιπόν όλοι! 

Δεν κινδυνεύετε ούτε εσείς ούτε οι μάνες σας ούτε οι περιουσίες σας ούτε οι αδελφές σας, κόρες σας γιοί σας ούτε η θρησκεία σας ούτε τίποτε! Τελικά όλοι εσείς που δώσατε όρκο; Σε άλλο Θεό; Τι ορκιστήκατε να υπηρετείτε; 

Άλλες πατρίδες άλλους λαούς; Αν είναι να πληρώνεστε από αυτούς λοιπόν!Ολοι εντολές εκτελείτε σε βάρος της πατρίδας σε βάρος του λαού! Εγκληματικές εντολές και η πατρίδα χάνεται, μαζί και ο λαός!




ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΕ E-MAIL



2 σχόλια:

  1. Αγαπητή μου, " τα άσπρα κατεβάζουν τ΄άστρα και γκρεμίζουν κάστρα" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ετοιμοπαραδοτη σκεψη και η πειθηνια αντιμετωπιση της λαθροεισβολης(ανοιξαμε και σας περιμενουμε) βλεπουμε οτι καλα κρατει ΠΕΡΑΝ απο τους ιδεοληπτικα προσκειμενους αριστερους αλλα ΚΑΙ σε μεγαλο αριθμο κρατικων υπαλληλων και ιερωμενων που πρωτιστως κατα το συνταγμα και την νομοθεσια θα επρεπε να ειναι στις επαλξεις του αγωνα κατα της παραβιασης των εθνικων συνορων και οχι μονον. Κατα το καθηκον τους αλλα και κατα το ΣΥΝΤΑΓΜΑ το οποιο παραβιαζουν κατα μονας αλλα και μεσω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ!!!!!!Αν δεν μπορουν ας ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ειδαλλως ειναι υπολογοι τουλαχιστον στην συνειδηση του κοσμου!!! Στρατιωτικοι, αστυνομικοι, εκπαιδευτικοι και οι περισσοτεροι δημαρχοι στην πραγματικοτητα ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ απεναντι στο Συνταγμα και στην κειμενη νομοθεσια επικαλουμενοι τις εντελως προσφατες νομικες προχειροκατασκευες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ιδιως του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα αντεχουν ουτε ενα δευτερολεπτο σε ενα ελεγχο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΔΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!! Ενω ΔΕΝ θα επρεπε να δινουν κανενα κρατικο εγγραφο στους λαθρο τους δινουν οχι παραμονη εστω αλλα ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!! (ο σκληρος πυρηνας της πολιτογραφησης).Που σημαινει οτι σε λιγο θα ειναι κομμα στην βουλη ΙΣΟΤΙΜΟΙ με τους Ελληνες!!!!!!! Απο τωρα βεβαια διαφαινονται τα δειγματα γραφης!!! Οι λαθρο ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΓΗ κατα τις θρησκευτικες αντιληψεις τους.Ειναι ματαιο να πω οτι οι επηλυδες εισβολεις καθε ειδους και προελευσης ΔΕΝ εχουν οι περισσοτεροι καμια σχεση με προσφυγες πολεμων.Ομως τι βλεπουμε??? !!!!Οι υπαλληλοι του Ελληνικου κρατους (με καποιες εξαιρεσεις) που καλοπληρωνονται σε σχεσει με τους υπολοιπους και πολυπληθεστερους φορολογουμενους (του ανταγωνιστικου ιδιωτικου τομεα) για να κανουν την δουλια τους στην πραγματικοτητα ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΚΑΘΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΡΓΩ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!!! Η Πολιτειακη θεσμικη συμβαση εντολεως λαου και εντολοδοχων νομιζω οτι εχει παραβιασθει κατα τροπο ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή