Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;


Η ΑΜΕΡΙΚΗ «ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ»
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

6 ΒΙΝΤΕΟ


 

«Αμερικάνικη Άνοιξη»: Σχεδόν 10.000 συλλήψεις και 70.000 Εθνοφρουροί στο δρόμο…ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑ

Παρά την αυστηροποίηση μέτρων για αντιμετώπιση της «αμερικάνικης άνοιξης» το κίνημα μαζικοποιείται όλο και πιο πολύ ενώ διεθνοποιείται καθώς μεγάλες κινητοποιήσεις έγιναν σε πολλές χώρες από Καναδά ως τη Σκανδιναβία, Rotterdam και τη Ν Ζηλανδία και κορυφώθηκαν μ’ επεισόδια χθες στο Παρίσι και μεγάλες πόλεις της Γαλλίας όπως Λιών,Tουλούζη, Λίλ και στην Αγγλία όπου στο Λονδίνο μετά από τις διαδηλώσεις στο Hyde Park πριν λίγο μάχες σώμα με σώμα πραγματοποιήθηκαν στην Downing Street.


Στις ΗΠΑ 26 Πολιτείες έχουν ενεργοποιήσει την Εθνοφρουρά τους, με σχεδόν 80 περιοχές να εφαρμόζουν απαγόρευση κυκλοφορίας εν μέσω των διαδηλώσεων μετά το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.Το Σαββατοκύριακο ξέσπασαν διαδηλώσεις σε δεκάδες πόλεις των ΗΠΑ. Τουλάχιστον 4.400 άτομα συνελήφθησαν τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Associated Press.




Mαζικές κι αθρόες συλλήψεις στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της εξέγερσης. Η αστυνομία έχει συλλάβει περισσότερους από 9.300 άτομα στις 8 μέρες των βίαιων διαδηλώσεων.

 Στο μεταξύ ο Τραμπ παραδέχθηκε το ταπεινωτικό γι αυτόν ότι την Παρασκευή φυγαδεύθηκε στο κρησφύγετο του Λευκού Οίκου αλλά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επικαλέστηκε ότι μετέβη για .. επιθεώρηση...

Τριγμοί στο κυβερνητικό στρατόπεδο σ΄επίπεδο κορυφής, άλλη γραμμή υιοθετεί ο Υπ. Άμυνας έναντι του Τραμπ που θέλει πάταξη του κινήματος μ’ επιβολή στρατιωτικής πυγμής.

Ο Mark Esper σε συνέντευξη τύπου αντιτέθηκε στην ανάπτυξη στρατού σ΄αμερικάνικο έδαφος για πάταξη του κινήματος υπέρ του George Floyd και αποστασιοποιήθηκε από Αμερικανό Πρόεδρο.

Δήλωσε «Η επιλογή χρήσης ενεργών δυνάμεων σε ρόλο επιβολής του νόμου θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως έσχατη λύση και μόνο στις πιο επείγουσες και τρομερές καταστάσεις. 

Δεν βρισκόμαστε σε μια από αυτές τις καταστάσεις τώρα. Δεν υποστηρίζω την επίκληση του νόμου περί εξέγερσης.”







protest heating up in . Crowd confronting police outside the gates of . Officer punched in the face, numerous objects being thrown at police now.






69 people are talking about this

“Από τη Δευτέρα το πρωί, 66.700 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς ενεργοποιήθηκαν για εγχώριες επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες προς υποστήριξη των κυβερνητών “, ανέφερε το Δελτίο Τύπου τη Δευτέρα σ΄ανακοινωθέν της Εθνικής Φρουράς.

Έκτοτε, οι μισές Πολιτείες της χώρας έχουν ενεργοποιήσει την Εθνική Φρουρά για να βοηθήσουν την κατά τόπους επιβολή του νόμου.Η Νέα Υόρκη ανακοίνωσε τη Δευτέρα το απόγευμα ότι η πόλη θα θέσει σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 μ.μ.

Εικόνα


Image

Σύμφωνα με την Daily Mail η κατάσταση στη Ν Υόρκη είναι εκτός ελέγχου ενώ κατεδαφίστηκαν πολλά εμβληματικά αγάλματα . Στο βίντεο που ακολουθεί οι διαδηλωτές ρίχνουν το άγαλμα του George Washington ..




ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Στις 4/7/2010 στο άρθρο μας 
γράφαμε τελειώνοντας ότι

«...η ΠΤΕ βαφτίζει τρομοκράτες όλα τα απελευθερωτικά κινήματα και να πώ σήμερα 4η Ιουλίου, ότι  με ευκολία θα ονόμαζαν  ακόμη και τον G.Washington τρομοκράτη!!! 
Σίγουρα θα τον δολοφονούσαν, καθώς και αγνός πατριώτης ήταν και λάτρης της Δημοκρατίας, άρα θα τους χαλούσε τα σχέδια για την παγκόσμια δικτατορία που θέλουν να επιβάλουν...»

Η «δολοφονία» επετεύχθη και ο νοών νοείτω!






Breaking: A molotov cocktail has been thrown at the US embassy in Athens, Greece. Protests against the killing of George Floyd are ongoing in the area.





🔥 ATHENES 🔥
L'ambassade américaine vient d’être attaquée à coup de cocktail molotov lors d'une manif !





ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα κάτωθεν της φωτογραφίας

2 σχόλια: